Mafia Definitive Edition | PC

149248

بازی روز 13 می معرفی شد و قرار است در تاریخ 24 سپتامبر برابر 3 مهر برای PC منتشر شود.
-----------------------------
سازنده: Hangar 13
ناشر: 2K Games
تاریخ انتشار: 24 سپتامبر 2020 (3 مهر)
پلتفرمها: PC, PS4, X1​
اطلاعات
  • بازی به طور کامل با موتور جدید ریمیک شده است.
  • بازی توسط Hangar 13 سازنده مافیا 3 در دست توسعه است.
  • در داستان و لول دیزاین بازی تغییراتی صورت گرفته.
  • هندلینگ ماشینها دچار تحول شده و به قول سازندگان به روز شده است.
  • به بازی وسایل نقلیه جدید از جمله موتور سیکلت اضافه شده است.
  • بازی دارای 20 مرحله اصلی میباشد.
  • بازی دارای یک درجه سختی به نام کلاسیک میباشد که چالش های بازی اصلی را به صورت بالانس شده تر به نسخه ریمیک میآورد.
  • مد Free Ride از بازی اصلی به ریمیک باز خواهد گشت.
عکسها
ss_7a147e0dd092400229c6c1fd513625a62ae9a4eb.1920x1080.jpg ss_010d8fc827531edf76010106acb78a75188db373.1920x1080.jpg ss_53523304d2d0f9846c9c27059334629e8a83144e.1920x1080.jpg ss_a542b5e16973c6681192977fb0942e3dfe5b21de.1920x1080.jpg ss_b78562d5fd27b42dc22b49c03c4d0bb5c0a2f043.1920x1080.jpg ss_f531c551d9794deafc1e45421b70e8d4c254aaca.1920x1080.jpg

مقایسه ها
10.png 11.png

سیستم مورد نیاز

166046

آخرین ویرایش:
حداقل سیستم مورد نیاز
Intel CPU: i5-2500K
AMD CPU: AMD FX-8120
RAM: 6GB
AMD GPU: Radeon R9 280X
Nvidia GPU: GeForce GTX 770
Video Memory: 2GB
HDD: 50GB (Free space

سیستم پیشنهادی
Intel CPU: i7-3770
AMD CPU: AMD FX-8350 4.0GHZ
RAM: 16GB
AMD GPU: Radeon RX 5700
Nvidia GPU: GeForce GTX 1080
Video Memory: 4GB
HDD: 50GB (Free space

ایکاش بیشتر سعی میکردن که قیافه ها به اون ارجینالشون نزدیک باشه، ماها که با بازی خیلی خاطره داریم نمیتونیم با بعضی ازین قیافه های جدید کنار بیایم
دون سالیری ارجینال اصلا یه ابهت خاصی داشت
تامی که اصلا قیافش یه جنتلمن به تمام معنا بود
اما این جدیده چیه؟! اصلا تُخس بودن داره از قیافش میباره

165825
165824

ایکاش بیشتر سعی میکردن که قیافه ها به اون ارجینالشون نزدیک باشه، ماها که با بازی خیلی خاطره داریم نمیتونیم با بعضی ازین قیافه های جدید کنار بیایم
دون سالیری ارجینال اصلا یه ابهت خاصی داشت
تامی که اصلا قیافش یه جنتلمن به تمام معنا بود
اما این جدیده چیه؟! اصلا تُخس بودن داره از قیافش میباره

View attachment 165825
View attachment 165824
من که هیچوقت سراغ این ریمیک ها نمیرن چون محاله بشه اون حس اوریجینالو بهت بدن. نه این ، نه شاهزاده ایرانی و نه هیچ ریمیک دیگه ای. حس میکنم اصلا یه قصدی پشتت ساخت بازیه که کلا خاطراتتو از بین ببرن :D:D:D:D. چون مگه ساخت چهره ها نزدیک به نسخه اصلی مگه چقدر سخته که اینقدر تفاوت بوجود میاد؟ حالا این بازم بهتره ، شاهزاده ایرانی که رسما نابوده. در کل اگر گیمر قدیمی هستین به نظرم بی تفاوت رد بشید از این ریمیک ها، هروقت دلتون برای حال و هوای بازیای قدیمی تنگ شد برید همون نسخه های اصلیشو بازی کنید.

من که هیچوقت سراغ این ریمیک ها نمیرن چون محاله بشه اون حس اوریجینالو بهت بدن. نه این ، نه شاهزاده ایرانی و نه هیچ ریمیک دیگه ای. حس میکنم اصلا یه قصدی پشتت ساخت بازیه که کلا خاطراتتو از بین ببرن :D:D:D:D. چون مگه ساخت چهره ها نزدیک به نسخه اصلی مگه چقدر سخته که اینقدر تفاوت بوجود میاد؟ حالا این بازم بهتره ، شاهزاده ایرانی که رسما نابوده. در کل اگر گیمر قدیمی هستین به نظرم بی تفاوت رد بشید از این ریمیک ها، هروقت دلتون برای حال و هوای بازیای قدیمی تنگ شد برید همون نسخه های اصلیشو بازی کنید.
بیخیال دیگه داداش !:D سخت نگیر:D
بعضی ریمیک ها خدایی کیفیتشون صد برابر از بعضی بازی های AAA که NEW IP هست و میلیون ها دلار خرجشون شده بهتر هست..
مثل ریمیک RE2 /RE3
مثل ریمیک SOTC و کراش های اکنی
مثل ریمیک همین مافیا
و البته همین اکنی که همین اینقدر مسخره اش میکنن خدایی دو تا ریمیستر از دو تا بهترین نسخه های کالاف داد، اینقدر کیفیتشون بالا بود که دست کمی از ریمیک نداشتن، MW/MW2
اینا تو زمان خودشون شاهکار های بودن که برای بعضی ها مثل من گیم پلی شون تو این مقطع زمانی قابل تحمل نیست و الان با گرافیک خیلی بهتر و گیم پلی بروز شده خیلی بهتر میتونیم با بازی ها ارتباط بر قرار کنیم و لذت بیشتری ببریم

البته بعضی استدیو ها هم ریمیک و ریمیستر میزنن گند میزنن به کل خاطرات نسخه های قدیمی مثل همین یوبی که دفاع قابل قبولی نداره.

آخرین ویرایش:
خدایش الان دیگ نمیشه مافیا 1 با اون گرافیک و گیم پلی بازی کرد
من خودم عاشق شاهزاده هستم ولی نصبشون کردم الان نتونستم از دیوار بالا برم .کلا گیم پلیشون عجیب غریبه. حتی نمیدونم چطور اون زمان بازیشون کردم =))
بنظرم شما دیگ خیلی سخت میگیری قیافه و بینی و ...
واقعا ریمیک شاهزاده بده ولی شما همین مافیا ببین چقدر خوب شده

گرافیک بازی های قدیمی آنقدر منسوخ شده هست که آدم رغبت نمی کنه که حتی نصب کنه (من خودم به شخصه منتظر ریمیک رد دد 1 / دووم 3 / حتی لست 1 برای کامپیوتر هستم)

اتفاقا ریمیک بنظرم اگه روش کار بشه از یک عنوان جدید میتونه بهتر باشه :دی با توجه به اینکه این نسل خلاقیت خشکیده بود و یک سره ادامه عناوین قدیمی رو میدیدیم حداقل این ریمیکا کل فکر و ایده هاش از قبل رو نسخه اصلی پیاده شده میتونن کل تمرکزو بزارن رو بخشای فنی مثل گیم پلی و گرافیک، نمونش هم میشه RE2

چند مرحله اولش رو دیدم به نظرم خاطرات خوبمون با این بازی رو خراب نکنیم بهتره. اون حس هنری و آرامشی که درش بود تو نسخه جدید دیده نمیشه چهره ها کاملا عوض شدن دیالوگ های تغییر کردن و ضعیف تر شدن در یک کلام تبدیل به یه بازی معمولی شده دیگه خبری از اون اتمسفر جذاب نسخه اصلی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or