Mafia 2 Vs Gta:iv

• Thread starter Thread starter Hooshi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی mafia2 میتونه خاطره نسخه 1 رو زنده کنه ؟؟؟

یادتونه وقتی godfather میخاست بیاد چه بحثایی راه افتاد که آیا میتونه به mafia برسه ؟؟!

ما که منتظریم :love:

البته از gta هم نمیشه گذشت ;)

سلام
اول كه اين تاپيك رو ديدم فكر كردم كه بازم به خيال اي هستيد كه بازي ساخته خواهد (منظورم مافياست)و واسه دل خوشي ميگيد ولي گفتم برم يه سرچي كنم ضرري نداره شايد واقعا خبرايي باشه بعد كه رفتم تو gs سرچ كردم و ديدم واقعا ساخت بازي تاييد شده خيلي خوشحال شدم اينجوري:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri :biggrin1::biggrin1:البته قبلشم بسيار تعجب زده اينجوري:eek::eek::eek:هرچند كه اينا نمي تونن احساسات منو ابراز كنن در ضمن امكان داره تا لحظاتي ديگه سكته بزنم
آقا Hooshi چاكر شما هم هستم (البته شرمنده اسمتون رو بلد نيستم )خيلي خوشحالم كردي كف كردم آخه خداييش فكر نميكردم بعد از اين همه مدت ادامه براش ساخته بشي
گرافيك خفني هم داره :eek: بعدش خواستم ببينم اين يارو همون توماس هست البته بعيد ميدونم چون اصلا شبيهش نيست راستي كسي خبره نداره داستان اين قسمت چيه

شماره اول این بازی تنها رقیب GTA بود و شماره دوم این بازی همبه نظرم همینطور خواهد شد .گرافیک مافیا 2 فکر کنم از GTA 4 بهتر باشه ولی هرچی باشه این دو بازی زندگی هستند.:love:

کوچيک شما هوشنگم

اينم اوّلين تريلر بازی

24386-mafia2sd.jpg

دانلود تریلر ( PS3 - XBOX 360 )

24387-mafia2hd.jpg

دانلود تریلر ( PS3 - XBOX 360 )

نظر من: Gta Iv .

دليلشم بازي باحاليه! از مافيا به نظر من باحال تره.
البته اين شخصيت خيلي آدم ضايعي ميزنه باشه ولي به هر حال.(به قيافش نمياد اهل حال و خالكوبي و ماشين اسپرت باشه...)

سلام
دوست عزیز خوب معلومه مافیا بهتره . از همون اولش هم رقیبی نداشت. جی تی ای هیچ وقت گرافیک قابل قبولی نداشت روز به روز هم به سمت کارتونی شدن میره اونم با سرعت بالا. تنها حسن جی تی ای آزادی عملش بود. اصلا قابل قیاس با مافیا نیست چه از نظر داستان و چه از نظر گرافیک اصلا .حالا چه مافیا باشه1 یا مافیا 2.
مافیا بی نظیر بودش و امیدوارم مافیا 2 ادامه خوبی برای مافیا باشه.(که فکر کنم باشه)
در مورد داستان من در یکی از سایتهای ایرانی خوندم اون عکس پسر تامه که می خواد انتقام پدرش رو بگیره (البته در مورد راست بودن یا نبودنش مسئولیتی قبول نمی کنم و نمی خوام شایعه سازی کنم چون خودم دوست دارم این طور باشه و سالیری بی وژدان و بکشم این موضوع رو مطرح کردم شاید دوستان اطلاعات بیشتر داشته باشن. )

مافیا در زمان خودش بهترین بود چه از لحاظ داستان چه از گرافیک اصلا قابل مقایسه با gta نیست
انشاالله مافیا 2 هم بهترین باشه(که احتمالا با این گرافیک هست).

سبک هر 2 بازی متفاوت هست.

تنها راهی که برای مقایسه این 2 هست.اینه که مافیا 2 داستانش توی زمان حال باشه یعنی کلا بازی پیشرفته تر از قبل باشه و یه جورایی شبیه به Gta بشه.اگر بخوایم درست حساب کنیم Gta همون مافیاست اما در زمان حال...چون داستانش هم یه جورایی مافیایی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or