MAFIA 2 DLC | PC

سلام به همگي
من dlc هاي مافيا رو دانلود كردم و يه روز كامل هر سه dlc رو بازي كردم(البته نه به صورت كامل)
dlc شماره اول كه اسمش betrayal of jimmy هست داراي حجم حدود 400 مگابايته و افتضاح ترين dlc اين بازي به شمار ميره
روند اين سري اين هستش كه ماموريت هايي به شما محول ميشه كه شما بايد انجام بدين
اين ماموريت ها هم به صورت سه نمونه روتين هستند نمونه اول ماشين دزدي نمونه دوم ماشين تركوني نمونه سوم ادم كشي
روند داستاني اين dlc بسيار بسيار روتينه
داستانش فقط به سركرده چيني ها ختم ميشه و اخر كار هم با خودشه
تو dlc دوم كه اسمش هست jimmys vendetta مانند dlc اول حول سه ماموريت روتين كه بسيار بسيار تو بازي تكرار ميشه ميگذره
ولي
در dlc سوم كه حجمش حدود يك گيگو نيمه و اسمش هست joes adventures شما در نقش جوي بازي ميكنيد
اين سري در ابتدا روند داستاني بسيار خوبي داره ولي رفته رفته بعد از يك ساعت يا حدود دو ساعت بازي واستون تكراري و خسته كننده ميشه
پيشنهاد من اينه فقط dlc سوم رو بازي كنيد تا هميشه خاطره ي خوبي از مافيا تو ذهنتون باشه
داستان اين dlc بر ميگرده به زماني كه ويتو رو پليسا ميگيرن و به زندان ميندازن
شما در نقش جوي ماموريت دارين عاملين به زندان انداخته شدن ويتو رو مجازات كنيد
البته به همين سادگي ها هم كه من گفتم نيست
شما در طول پيدا كردن عامل اصلي و كشتن اون چندين مكان جديد تو شهر رو ميبينيد حتي خارج از شهر هم ميريد كه ياد اور مافياي يك هستش
از تعقيب و گريز روي رودخانه ي يخ زده بگيرين تا به حرف در اوردن مامور پامپ بنزين(مامور پامپ بنزيني كه تيكت ها رو تو نسخه ي اصلي مافيا . ويتو بهشون ميفروشه)سراسر هيجانه
بعد از كشتن عامل اصلي جوي از شهر فرار ميكنه و پنج سال بعد به شهر برميگرده
تا اينجاي بازي اينقدر جذاب هست كه شما نميتونيد از پاي كامتون پاشيد
بقيه رو هم خودتون بازي كنيد ببينيد چي ميشه
----------------------------------------------------------

براي دانلود مجله gnom به تايپيك اختصاصي مجله سر بزنين

آخرین ویرایش:
سلام به همگي
من dlc هاي مافيا رو دانلود كردم و يه روز كامل هر سه dlc رو بازي كردم(البته نه به صورت كامل)
dlc شماره اول كه اسمش betrayal of jimmy هست داراي حجم حدود 400 مگابايته و افتضاح ترين dlc اين بازي به شمار ميره
روند اين سري اين هستش كه ماموريت هايي به شما محول ميشه كه شما بايد انجام بدين
اين ماموريت ها هم به صورت سه نمونه روتين هستند نمونه اول ماشين دزدي نمونه دوم ماشين تركوني نمونه سوم ادم كشي
روند داستاني اين dlc بسيار بسيار روتينه
داستانش فقط به سركرده چيني ها ختم ميشه و اخر كار هم با خودشه
تو dlc دوم كه اسمش هست jimmys vendetta مانند dlc اول حول سه ماموريت روتين كه بسيار بسيار تو بازي تكرار ميشه ميگذره
ولي
در dlc سوم كه حجمش حدود يك گيگو نيمه و اسمش هست joes adventures شما در نقش جوي بازي ميكنيد
اين سري در ابتدا روند داستاني بسيار خوبي داره ولي رفته رفته بعد از يك ساعت يا حدود دو ساعت بازي واستون تكراري و خسته كننده ميشه
پيشنهاد من اينه فقط dlc سوم رو بازي كنيد تا هميشه خاطره ي خوبي از مافيا تو ذهنتون باشه
داستان اين dlc بر ميگرده به زماني كه ويتو رو پليسا ميگيرن و به زندان ميندازن
شما در نقش جوي ماموريت دارين عاملين به زندان انداخته شدن ويتو رو مجازات كنيد
البته به همين سادگي ها هم كه من گفتم نيست
شما در طول پيدا كردن عامل اصلي و كشتن اون چندين مكان جديد تو شهر رو ميبينيد حتي خارج از شهر هم ميريد كه ياد اور مافياي يك هستش
از تعقيب و گريز روي رودخانه ي يخ زده بگيرين تا به حرف در اوردن مامور پامپ بنزين(مامور پامپ بنزيني كه تيكت ها رو تو نسخه ي اصلي مافيا . ويتو بهشون ميفروشه)سراسر هيجانه
بعد از كشتن عامل اصلي جوي از شهر فرار ميكنه و پنج سال بعد به شهر برميگرده
تا اينجاي بازي اينقدر جذاب هست كه شما نميتونيد از پاي كامتون پاشيد
بقيه رو هم خودتون بازي كنيد ببينيد چي ميشه

میشه برا دانلود بذاریشون.......

دوتاي اولي رو بيخيال شين
ولي سومي رو واستون ميزارم
سايت دانلود ها لينك مستقيمش رو گذاشته و توضيحاته خوبي در موردش رو گذاشته به لينك زير بريد و اونو دانلود كنيد
براي دانلود dlc مافيا2 اينجا كليك كنيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or