این حرف گفته ی منه هنوزم روش هستم (چرا روش هستم چون براساس چیزی که گفته شده نظر میدم نه چیزی که معلوم نیست از کجا درمیاد و به عنوان فکت روش پافشاری میشه).دقیقاً تو همون تاپیکی که شما حرف منو نقل قول کردی بهرام یه تیکه از متن خبر رو به زبان انگلیسی نقل قول کرده بود و تو متن خبر گفته شذه بود که سیاست های کلی در رابطه با دمو اینا تغییر نمیکنه:
شما اگر متن خبری رو هم که خودت ترجمه کردی بخونی نوشته که EA اصلاً قصد انتشار دمو برای این بازی رو نداشته که حالا بیاد محدودش کنه به یه اشتراک خاص (که حالا اومده برای کسایی که این سرویس رو دارن دمو رو گذاشته) هیچ آدم عاقلی هم نمیاد برای دموی یه بازی (باز با تریال دوستان اشتباه نگیرن!) اشتراک پرداخت کنه که حالا EA که از قضا از نظر بعضی دوستان بدترین و پول پرست ترین شرکت هم هستش بخواد بیاد از این راه سود کسب کنه ، منم که میبینی سهامدار یا کشته مرده ی EA و مایکروسافت نیستم و به احتمال زیاد هم اصلاً قصد تهیه ی این اشتراک رو ندارم که برای سود و ضررشون نگران باشم بیام اینجا کامنتای گل و بلبل بدم و طرقداری الکی بکنم.اگر رویه ی انتشار دمو برای بقیه ی بازی های EA Sport هم به همین منوال پیش بره من به دیده ی منت قبول میکنم که آره سیاستا تغییر کرده و فلان و بهمان (البته نه برای بازی های دیگه تو سبک های دیگه ، چون عموماً اون بازی ها ممکنه دمویی نداشته باشن که بخوان به صورت عمومی منتشر بشن ولی روی این سرویس زودتر از تاریخ انتشار قابل بازی هستن چه به صورت دمو چه به صورت تریال که به عنوان یه قابلیت منحصر به فرد برای این سرویس حساب میشه).الانم سرویسش منتشر شده کسایی هم که باید راضی باشن خوب راضین جای بحثی نمیمونه چندین نمونشم تو انجمن موجود داریم.موفقیت و عدم موفقیت سرویس یا سیاست های پول پرستانش هم در طی زمان مشخص میشه نه الان که یک روزم از انتشارش نگذشته.