Multi Platform Mad Max

بازی MAD MAX به نمایش درآمد سبک باز یاخر زمانی هست
hd:
http://video.gamespotcdn.com/d8/gsc/...71413_2800.mp4

full hd:
http://video.gamespotcdn.com/d8/gsc/..._071413_hd.mov

یه جوری بود!
yahoo_4.gif
یه خورده هم شبیه RAGE بود.

پ.ن: چه بلایی سر Just cause 3 اومد؟
yahoo_7.gif

آخرین ویرایش:
آپدیت بازی چه ویژگی هایی دارد ؟
ویژگی تو سرشون بخوره
اصلی ترین دلیل انتشار این آپدیت جمع کردن گندیه که زدن به بازیه بیشتر اونایی که آپدیت 1.3 رو دانلود کردن و بعد حدود 50 ساعت بازی، Map قفل و دیگه امکان ادامه بازی کلا ازشون صلب شد
یکیشون خوده من
که الان مجبورم بازی رو دوباره بخرم برا ادامه کار

بازی یه باگ دیگه هم داره برای پلت کردن که مربوط به چلنج ها میشه که باید همه ی Scavenging location ها رو کامل کنید ولی وقتی همه رو بگیرید تو قسمت چلنچ ها میزنه 190/191.من همه چیز تو بازی رو کامل کردم ولی فقط همین یه دونه چلنج مونده بود برای Plat که اونم هرچی صبر کردم پچ بدن خبری نشد منم بازیو فروختم.

دوستان راهنمایی کنید این چه پیشغامی هست میده
چه چیزی رو باید اپگرید کرد؟
باید ارک انجل جک رو بسازی! یعنی‌ اینکه برو تو گاراژ و قسمت آپدیتِ ماشینت، یه سری گزینه‌ها هست رنگش فرق می‌کنه یه کم اگه درس یادم باشه،آپدیتِ اونا رو باید درست کنی‌،حالا یا باید قطعاشو باز کنی‌،یا اگه باز کردی و آپدیت بالاتر بستی بیریشن پایین تا آپدیت جک رو درست کنی‌! "
یا میتونی‌ یه کار دیگه کنی‌،داخل گاراژ،بگرد،یه جایی‌ نوشته قسمت "Ark Angel"َ،برو اونجا،همه ارک اجل هارو نشون میده،برو رو جک،اگه همه چیزاشو باز کرده باشی‌ دکمه "Build" رو بزن برات می‌سازه!

• Like
Reactions: Taha75
باید ارک انجل جک رو بسازی! یعنی‌ اینکه برو تو گاراژ و قسمت آپدیتِ ماشینت، یه سری گزینه‌ها هست رنگش فرق می‌کنه یه کم اگه درس یادم باشه،آپدیتِ اونا رو باید درست کنی‌،حالا یا باید قطعاشو باز کنی‌،یا اگه باز کردی و آپدیت بالاتر بستی بیریشن پایین تا آپدیت جک رو درست کنی‌! "
یا میتونی‌ یه کار دیگه کنی‌،داخل گاراژ،بگرد،یه جایی‌ نوشته قسمت "Ark Angel"َ،برو اونجا،همه ارک اجل هارو نشون میده،برو رو جک،اگه همه چیزاشو باز کرده باشی‌ دکمه "Build" رو بزن برات می‌سازه!

الان یکی از گزینه ها قفل هست
ماموریت باز کردن دقیقا چیه؟!

دوستان راهنمایی کنید

ببین الان ارمر بدنه ماشینت قفله! این‌جوری که نوشته باید مرحله داستانی رو بری تا برات باز کنه! اگه مرحلشو نرفتی که باید بری که برات باز کنه اگه نه، رفتی‌ که تو گاراژ برو رو همین قسمت برو داخلش، ۴ ۵ مدل ارمر داره، فک کنم دومی‌ باید باشه، یا اولی‌،روش نگه دار،سمت چپ واست می‌نویسه که باید چیکار کنی‌ که این قسمتو برات باز کنه! که یا می‌نویسه باید مرحله بری یا عدد زده! اگه عدد زده بود باید بفهمی که اون عدد مال کدوم منطقست تو نقشه که هیتِ اون قسمت از نقشه رو بیاری پایین تا برسه به اون لول! معمولا هر منطقه جدید هیتش از سطح ۵ هست تا ۰! ۰ یعنی‌ هیچ خطری نیست، ۵ یعنی‌ بیشترین خطر! برای کم کردن هیت باید کمپ‌های تو نقشه رو بگیری،تک تیر انداز هارو بکشی، اون مجسم گنده ها(Scarecrow)‌ها رو بندازی! هر کدوم از این کارا رو که میکنی‌ یه کم هیت میاد پایین و هر سطح که هیت بیاد پایین یه سری چیز جدید تو گاراژ برات باز می‌کنه!

لطفا در مورد این چلنج راهنماییم کنید
تقریبا اواخر بازی هستم ولی هنوز اصلا انجام نشده
ممنون

Clean Sweep : Earn 2000 Scrap from Clean-up crews

لطفا در مورد این چلنج راهنماییم کنید
تقریبا اواخر بازی هستم ولی هنوز اصلا انجام نشده
ممنون

Clean Sweep : Earn 2000 Scrap from Clean-up crews
1. تمامی Clean up crew projects را برای هر 4 گروه ساخته باشید.
2. آنلاین باشید و حدودا به ازای هر ساعت که می گزره و شما login می کنید در بازی 60 scrap ( تخمینی است بستگی به کامل کردن کل منطقه ها دارد ) به شما تعلق می گیرد.
3. می توانید از جایی که challenge screen هست ببینید چقدر تا 2000 تا باقی مانده است.

ببین الان ارمر بدنه ماشینت قفله! این‌جوری که نوشته باید مرحله داستانی رو بری تا برات باز کنه! اگه مرحلشو نرفتی که باید بری که برات باز کنه اگه نه، رفتی‌ که تو گاراژ برو رو همین قسمت برو داخلش، ۴ ۵ مدل ارمر داره، فک کنم دومی‌ باید باشه، یا اولی‌،روش نگه دار،سمت چپ واست می‌نویسه که باید چیکار کنی‌ که این قسمتو برات باز کنه! که یا می‌نویسه باید مرحله بری یا عدد زده! اگه عدد زده بود باید بفهمی که اون عدد مال کدوم منطقست تو نقشه که هیتِ اون قسمت از نقشه رو بیاری پایین تا برسه به اون لول! معمولا هر منطقه جدید هیتش از سطح ۵ هست تا ۰! ۰ یعنی‌ هیچ خطری نیست، ۵ یعنی‌ بیشترین خطر! برای کم کردن هیت باید کمپ‌های تو نقشه رو بگیری،تک تیر انداز هارو بکشی، اون مجسم گنده ها(Scarecrow)‌ها رو بندازی! هر کدوم از این کارا رو که میکنی‌ یه کم هیت میاد پایین و هر سطح که هیت بیاد پایین یه سری چیز جدید تو گاراژ برات باز می‌کنه!

تشکر دادا
الان مشکل من اینکه این مرحله داستانی کجای نقشه هست؟
چه جوری باید برم
من چیزی تو نقشه نمیبینم

1. تمامی Clean up crew projects را برای هر 4 گروه ساخته باشید.
2. آنلاین باشید و حدودا به ازای هر ساعت که می گزره و شما login می کنید در بازی 60 scrap ( تخمینی است بستگی به کامل کردن کل منطقه ها دارد ) به شما تعلق می گیرد.
3. می توانید از جایی که challenge screen هست ببینید چقدر تا 2000 تا باقی مانده است.
ممنون
من که از اون اول بازی تا الان موفق به Login نشدم، بدون Login این چلنج شدنی نیست؟

منم دقیقا مشکل آقا رضا را دارم ، متاسفانه به WBplay اصلا Login نمیشه . آقا [MENTION=1232]demon[/MENTION]World شما به WBplay وصل بودی یا تنها با کانکت بودن به PSN این تروفی را گرفتین؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or