Multi Platform Mad Max

بازی MAD MAX به نمایش درآمد سبک باز یاخر زمانی هست
hd:
http://video.gamespotcdn.com/d8/gsc/...71413_2800.mp4

full hd:
http://video.gamespotcdn.com/d8/gsc/..._071413_hd.mov

یه جوری بود!
yahoo_4.gif
یه خورده هم شبیه RAGE بود.

پ.ن: چه بلایی سر Just cause 3 اومد؟
yahoo_7.gif

آخرین ویرایش:
نمی دونم چرا کمپانی سیتروئن رو با میتسوبیشی قاطی میکنید . avalanche چه ربطی rocksteady داره بازی در کل از لحاظ جزئیات قابل قیاس با batman نیست پس کار پورتش خیلی راحت تره در ضمن وارنر یبار از اسب میفته دومین بار خودشو با طناب میبنده ما که میگیریم شما رونمی دونم چون واقعا گیم پلی هاشو دیدم خوشم اومد مدل mad max ی بازی s.o.m هستش که وقعا از لحاظ quest خیلی گستردست فقط دلیل قیمت پایینش برام جالبه که بازم برا ما بهتره . در کل من با عنوان s.o.m خیلی حال کردم و مطئنم اینم مثل اون یه عنوان موفق میشه گرافیک چهره پردازیم تو بازی مثل s.o.m هستش ( البته کاراکتر های انسانیش )
من که خودمو برا بالن سواری آماده کردم وای چه شود=))b-)

- - -ویرایش - - -

بایدم بشه چون بازی openworld همینه نباید روز اول انتظار داشته باشی تا چه برسه گیم پلی های آلفا بتای خود کمپانی
هیچ بازی openworld وجود نداره که افت فریم نداشته باشه حالا شاید بعضیا زیاد باشن ولی دیگه افتضاح نمیشن

برای بتمن هم انتظار نداشتیم همون روز اول درست اجرا بشه و دیدیم که نشد !
تازه چند بار به بهانه بهینه سازی تاخیر خورد آخر شد این !
نزدیک 3 ماه هم ازش میگذره دریغ از ی پچ ! هنوز اونایی که dlc ها رو خریدن نمی تونن خود بازی رو شروع کنن چه برسه به dlc ای که به بهانه patch هنوز به دستشونم نرسیده !
چیزی که متوجه شدم کار وارنر حساب و کتاب نداره و به هیچ وجه نمیشه روش حساب باز کرد شمایی که اورجینال میخری گول قیمت پایینش رو نخور .
حداقل بزار چندتا review یا بنچمارک ازش منتشر بشه .

آخرین ویرایش:
بازی خیلی توپیه، ولی به نظرم حالت یک نواختی داره، چون اینطور که به نظر میاد فقط تو بیابونی!
این جور بازی‌ها فقط حالت داستانیش لذت بخشه!، اگه گیم پلی جذاب و دنیای بزرگی داشته باشه، میشه روش حساب کرد.
من که منتظرم این بازی رو سریعا تست کنم!
البته امیدوارم که افت فریم نداشته باشه!

مشکلات Mad Max (کرک، نصب، مشکلات گرافیکی و ...)

اگه تا حالا هیچ نسخه ی از Preload رو دانلود نکردین نسخه ی 3DM رو دانلود کنید. ولی در صورتی که نسخه ی Ali213-Preload رو دانلود کردین هیچ نگران آپدیت نباشید در روز عرضه ی بازی فایل های آپدیت بازی رو برای نسخه ی Ali213 میزارم تا مثل 3DM بازیتون آپدیت باشه.

اینم از دومین نمره.

ThisGenGaming: 6.5/10
+ Mad Max has a unique take on successful features of popular games

+ Customization features

-Story missions feel repetitive and aren’t fun to play

-Driving becomes tedious quite quickly
انتشار نمرات بیشترشم صاف انداختن شب انتشار بازی یعنی 30: 12 شب که میشه تا ته قضیه را خوند:d:-s ( البته من کلی بهش امید دارم و امیدوارم عملکردش خوب باشه )

کوئیک امپرشن از یه گیمر :d
نسخه ایکس باکس وان

Graphics are amazing -
No performance issues so far -
Combat is fun not as fluid as the Batman games but more brutal -
Car combat is great explosions look nice -
Story ? No idea The beginning is slow, but I kinda like that -

امپرشن یـه گیمر دیگه که 15 ساعت بازی کرده :d
نسخه پلی استیشن 4

Love it so far
- They captured the setting perfectly and the game is just gorgeous
- Combat is fun from the start but gets much better once Max learns some additional moves
- combat is not as complex as Arkham's system but easier to manage
- Car combat is amazing ! It is really fun once you have a couple of upgrades
- Explosions Best I've seen in a game
- Performance is great on the PS4 no slow downs, everything feels fluid and responsive
- The map is huge and the locations diverse
- Story is ok so far
- Like in Fury Road, the world building is much better than the dialogue
- Side missions are quite fun If you liked open world games like Far Cry 3/4 you will enjoy them
- Side activities are easy to do
- The capture mode ist one of the best ones I've seen
- Max on foot is not the most responsive character to control Feels like JC2 at times And he can't jump

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or