M.A.G | Teams

از یه نفر از دوستات قرض بگیر بازی یا موقت با یه بازی دیگه عوض کن
والا بچه ها مرامشون اجازه نمیده چیزی قرض بدن...باید اجاره بدن!:دی

---------- نوشته در 02:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:02 PM ارسال شده بود ----------

اقایون من با socom 4 خیلی حال کردم :d اینو به خاطر این میگم که هم M.A.G وسوکوم ساخته یه شرکته .البته سبکشون با هم فرق داره....
حالا این هم مثل سوکوم انلاینش لذت بخش هست؟ :dبخش CO OP که نداره؟
چند وقته که تو فکر خریدنشم....
من Video Review بازی رو از گیم اسپات گرفتم خیلی حال کردم! فقط نکته اینجاست که خیلی ها تو همین تاپیک گفتن بازی شدیدا تکراری میشه

دوستان M.A.G باز ما هم به غلامی خودتون قبول کنید:d
من شاید خیلی نتونم فعال باشم ولی سعی میکنم که بیام
ID هم که تو امضا معلومه:d

دوستان M.A.G باز ما هم به غلامی خودتون قبول کنید:d
من شاید خیلی نتونم فعال باشم ولی سعی میکنم که بیام
ID هم که تو امضا معلومه:d
خوش آمدی ...اددت میکنم هر وقت اومدی بازی میکنیم ..اگر هم نشد که فدای سرت

---------- نوشته در 01:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:40 PM ارسال شده بود ----------

والا بچه ها مرامشون اجازه نمیده چیزی قرض بدن...باید اجاره بدن!:دی

---------- نوشته در 02:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:02 PM ارسال شده بود ----------

من Video Review بازی رو از گیم اسپات گرفتم خیلی حال کردم! فقط نکته اینجاست که خیلی ها تو همین تاپیک گفتن بازی شدیدا تکراری میشه
در مورد مرام دوستان که من نمیتونم نظر بدم فقط میتونم بگم که منم میخواستم socom4 بگیرم اگه خواستی میتونیم چند روزی موقت تعویض کنیم البته من سمت جنت آبادم و به علت مشکلاتی نمیتونم (شما فرض کن کنکور) خیلی از منطقه دور بشم ...اگه خوشت اومد بخر (البته نه بازی منو )منم باسوکوم 4 آشنا میشم ...البته این یه پیشنهاده و من اصرار ندارم اگه خودت دوست داری انجام بدیم چون هم بازیت گرون تره و هم...
در ضمن من نمیدونم من حدود 400 ساعت بازی کردم و احساس یکنواختی نکردم... شاید به این خاطره که من فقط به فکر کشتن نبودم و سعی کردم همه مدالها و تروفی ها رو بگیرم

اقا شما که تو لیست من هستی :d
فکر کنم دیروز بود بهت PM دادم گفتم بازی رو گرفتم
آره هستی اما فکر کنم valor بودی اون شب که متوجه شدم حسابی ما رو نابود کردید .... البته اون motor pool تونو خودم میترکوندم:d

---------- نوشته در 10:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:38 AM ارسال شده بود ----------

آقا هوای این رفیق ما http://forum.bazicenter.com/members/52642/ رو داشته باشی ها آقا میثم!
صادق تو هم بگیر بیا دیگه خیلی فاز میده البته اعتیاد داره ... ترکش سخته

خوب من هم نظرمو بعد از چند ساعت بازی کردن بگم:d
اول اینکه من قبل از این سوکوم 4 رو بازی کرده بودم و تقریبا بعضی از قسمت های بازی مثل سوکوم 4 بود
مثلا با شروع شدن بازی همین طوری یلخی :dنمیشه سرتو بندازی پایین بری جلو که دقیقا تو سوکوم 4 هم همین وضعیت هست
حالا از این بگذریم من گروه VALOR رو اتنخاب کردم به نظرم امکانات خوبی داشت
از نظر بزرگی مپ و اینا هم خیلی خوب و قابل قبول بود ....
در کل راضی کننده ست و من حال کردم باهاش حالا بازم بازی کنم بیشتر راجبش نظر میدم:d

چرا با socom مقایسه می کنید؟ آخه این FPS هست
سازنده هاشون یکی هستن؟
بله یکی هستن ....
تا چند روز دیگه پلاتش میکنم واقعا حال میده .. از سد 128 نفر مخفیانه عبور میکنی و شروع به ترکوندن اهداف میکنی واقعا هیجان خوبی داره ...یا یه گوشه کمپ میزنی و با اسنایپ هد شات میکنی .... ;):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or