erfan0o0
کاربر سایت
پس من xbox بخرم خودشون Lt3 هستن؟اینا ربطی به اپدیت کنسول داره؟Lt2 و LT3 آپدیت های XBOX هستند که برای اینکه بازی های کپی اجرا شه لازمه، الان LT3 لازمه
برنرمکس هم نوع رایت بازی های های XBOX هست
پس من xbox بخرم خودشون Lt3 هستن؟اینا ربطی به اپدیت کنسول داره؟Lt2 و LT3 آپدیت های XBOX هستند که برای اینکه بازی های کپی اجرا شه لازمه، الان LT3 لازمه
برنرمکس هم نوع رایت بازی های های XBOX هست
xbox بخری یا همونجا برات lt3 میکنن یا شایدم قبلا lt3 کرده باشن ولی خودت سوال کن.روی lt3 هم تمام آپدیت ها جواب میدهپس من xbox بخرم خودشون Lt3 هستن؟اینا ربطی به اپدیت کنسول داره؟
این مشکلو که بعد از خاموش شدن دستگاه دی وی دی رو میزارم توی ایکس باکس ولی فیلم میشناسه رو منم خیلی کم روی اسلیمم دارم.و با یه خاموضش روشن کردنه دوباره حل میش.حالا شما اگه زیاد اینجور میشه,دستگاه رو یه 10 دقیقه از برق بکش و دوباره بزن و ببین چی میشه.با سلام به همه
من از پارسال تا حالا ديگه وارد انجمن نشدم بخاطر همين فعلا يك كمي آف هستم ولي با يك مشكل بزرگ روبرو شدم كه از سال گذشته نتونستم حلش كنم
اونهم اينكه من بازي call of duty modern warfare 2 رو بصورت رجين فري دانلودش كردم از چند تا سايت مختلف و رايت هم ميزنم ولي توي دستگاهم آن نميشه
دستگاهم XBOX 360 250GB با پچ LT3 هستش و فرمورش هم 2.0.1554 بايد باشه
الان بتازگي يك مشكل ديگه هم پيدا كرده و اون اينكه هر چي بازي رايت ميكنم وقتي ميازرمش توي دستگاه بار اول درست ران ميشه و مياد ولي دستگاهو كه خاموش ميكنم ديگه بعدش اجرا نميشه مثلا Call of Duty Black OPS 2 رو ديروز رايت زدم تا وسطهاي بازي رفتم الان ميزارم توي دستگاه ارور ميزنه كه Media Stream Disk و قابليتهاي پخش يك ديسك ويدئويي پنجرش باز ميشه
اين مشكل از چيه
خواهشا يكي جواب بده ممنون
این مشکلو که بعد از خاموش شدن دستگاه دی وی دی رو میزارم توی ایکس باکس ولی فیلم میشناسه رو منم خیلی کم روی اسلیمم دارم.و با یه خاموضش روشن کردنه دوباره حل میش.حالا شما اگه زیاد اینجور میشه,دستگاه رو یه 10 دقیقه از برق بکش و دوباره بزن و ببین چی میشه.
فریمورتم فسیل شده اپدیتش کن:d
مرسي كه جواب دادي
در ضمن الان خود دستگاه داره اعلام ميكنه آپديتش كنم اگر آپديتش كنم خوب ديگه LT3 نيستش همش ميپره ----- درسته
چون سري قبل بعد از آپديت مجبور شدم تموم بازيهاي XGD3 دوباره پچشون كنم و رايت بزنم يعني يك هزينه بالاي 100 تومن
مرسي كه جواب دادي
در ضمن الان خود دستگاه داره اعلام ميكنه آپديتش كنم اگر آپديتش كنم خوب ديگه LT3 نيستش همش ميپره ----- درسته
چون سري قبل بعد از آپديت مجبور شدم تموم بازيهاي XGD3 دوباره پچشون كنم و رايت بزنم يعني يك هزينه بالاي 100 تومن
- - -ویرایش - - -
راستي نگفتين اون بازي COD MW2 من چجوري پچش كنم كه روي دستگاهم بالا بياد
مرسي ممنون
در مورده سوال اول.
والا اگه دستگاه شما LT3 هست خب ترسی بابت پچ بازی که نباید داشته باشی.چون ورژن بالاتری که نداره.من خودم اخرین اپدیتو که اخره شمارش 203 داره فکر کنم رو دان کردم و زدم رو فلش و اپدیت کردم دستگاهو.مشکله کپی خور پروندن نداشت.در ضمن شما اگه بخوای بازی های جدیدو انجام بدی باید داشبوردت جدید باشه.مثله بازی مترو.
درباره سوال دومت هم شرمندم.چون خودم بازی رایت نمیکنم تخصصی ندارم.
مرسي سوال اولم هم عالي جواب دادي حالا نهايتش با وست بازي صحبت ميكنم يك كوچيك شك دارم پچم بپره
اگر اونهم اكي داد دستگاهم آن هستش ميزارم خودش آپ كنه
مرسي خيلي دمت گرم
خواهش میکنم.
شما برای آپدیت,نسخه مخصوص فلش رو دانلود کنی و استفاده کنی بهتر از آنلاین هست.دیگه احتمال ناقص ریخته شدنه آپدیت بوجود نمیاد.امن تر هم هست.
خيلي ممنون
يك زحمت ديگه ميشه يك چند تا بازي مخصوص دو دسته بهم معرفي كني يعني كينكتي نباشه و با دو دسته بشه بازيش كرد
مرسي
دوستان میشه جوابه من رو هم بدید
من بحسم پولش نیست من خودم بازی هارو دانلود میکنم رایت میزنم
واسه این پورسیدم که اگه 97% میشه من خودم دانلود کنم
بعد فکر کنم این تاپیک واسه این سواله من زده شده باشه نه بحثای که خیلی ها اینجا میکنن؟