LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

دوستان این بازی Dead Island: Riptide کسی بازی کرد حتما به ما هم بگه میشه 97% بازی کردش یا برنر باید باشه
این بازی هنوز لیک نشده، ریلیز رسمیش هم 23ام آوریل هست، تا ایمیجش نیاد بیرون نمیشه گفت حتما باید برنر باشه یا نه.

ویرایش: بازی نیاز به برنر مکس نداره

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان یه سوال : واسه استفاده از DLC حتما باید دستگاه jtag باشه یعنی واسه استفاده از DLC راهی پیدا نشده که مثلا از طریق کامپیوتر دانلودش کرد و در کنسول استفاده نمود مانند تایتل آپدیت یا غیره به صورت آفلاین ؟؟ ممنون .
راستی اون بازی Dead Island: Riptide هم اومده ایمیجش و قابل دانلوده . باز هم ممنون .

سلام
دوستان یه سوال : واسه استفاده از DLC حتما باید دستگاه jtag باشه یعنی واسه استفاده از DLC راهی پیدا نشده که مثلا از طریق کامپیوتر دانلودش کرد و در کنسول استفاده نمود مانند تایتل آپدیت یا غیره به صورت آفلاین ؟؟ ممنون .
راستی اون بازی Dead Island: Riptide هم اومده ایمیجش و قابل دانلوده . باز هم ممنون .
DLC رو یا میتونی از Live بگیری یا همون Jtag که خودت گفتی

دوستان قضیه ی این پچ امنیتی لایو چیه !؟ اگه بازی را پچ نکنیم نباید لایو بریم !؟
خلاصه من نفهمیدم نسخه هایی که الان در بازار وجود داره این پچ را دارن یا باید به فروشنده بگیم نسخه ی پچ شده را به ما بدهد !؟ بعد حالا از کجا باید بفهمیم که نسخه ای که فروشنده میده این پچ را داره !؟

پچ کردن برای امنیت بیشتره
باید به فروشنده بگی پچ شده برات بزنه-بعضیها هم پچ شده میزنن-برای فهمیدن اینکه بازیت پچ شدس یا نه هم باید از برنامه abgx360 استفاده کنی

خوب یعه عکس از گزارش برنامه abg360 گرفتم ببینید مشکلی نداره !؟

سلام
خواهشاً به این سوال جواب کامل و ساده بدین، آخه من زیاد سر در نمیارم :d اما همین مشکل را دارم. الان همش میخوام dlc بازی dmc را بازی کنم اما از ترس بن شدن نمیتونم. تازگیا هم مثل اینکه برا dead space چیز جدید اومده.
نمیشه این dlc ها را یه جوری از اینترنت دانلود کرد بعد روی ایکس باکس نصب کرد؟

خواهشاً به این سوال جواب کامل و ساده بدین، آخه من زیاد سر در نمیارم :d اما همین مشکل را دارم. الان همش میخوام dlc بازی dmc را بازی کنم اما از ترس بن شدن نمیتونم. تازگیا هم مثل اینکه برا dead space چیز جدید اومده.
نمیشه این dlc ها را یه جوری از اینترنت دانلود کرد بعد روی ایکس باکس نصب کرد؟

دوراه داره :
یکی اینکه اکانت لایوتون رو شارژ کنید و برید با پوینت DLC رو بخرید و دان کنید
راه دوم اینه که برا دستگاه JTag دانلود کنین و بریزین توش.
یه راه سوم و از همه آسونتر اینه که بی خیال شین تو PC بازی کنین.:d

دوستان قضیه ی این پچ امنیتی لایو چیه !؟ اگه بازی را پچ نکنیم نباید لایو بریم !؟
خلاصه من نفهمیدم نسخه هایی که الان در بازار وجود داره این پچ را دارن یا باید به فروشنده بگیم نسخه ی پچ شده را به ما بدهد !؟ بعد حالا از کجا باید بفهمیم که نسخه ای که فروشنده میده این پچ را داره !؟

پچ کردن برای امنیت بیشتره
باید به فروشنده بگی پچ شده برات بزنه-بعضیها هم پچ شده میزنن-برای فهمیدن اینکه بازیت پچ شدس یا نه هم باید از برنامه abgx360 استفاده کنی

خوب یعه عکس از گزارش برنامه abg360 گرفتم ببینید مشکلی نداره !؟

دوستان کسی نمی تونه کمکی بکنه !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or