LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

دوستان من امروز دادم LT3 زدن رو ایکس باکس
حالا اوردم خونه بازیایی مثل ghost recon و max payne 3 رو که میزارم بازی رو میخونه ولی وقتی میره تو بازی روی صفحه ی سیاه میمونه !
بازی مکس پین تا 35 درصد میره موقع نصب بعد ارور میده !
از اون جایی که بازی هارو گرفتم نوشته بود Burner max
حالا مشکل کجاست ؟؟؟
با Abgx میشه تست کرد که بازی Burner max یا 97% چون با اون چک کردم همه چیز رو سبز و درست نشون میداد !
با بازی هایی مثل max payne , Syndicate و Ghost recon که xgd3 هستن مشکل دارم ولی با skyrim و fifa مشکلی نیست !
خلاصه اعصابم خورد شده !!!

ویرایش : الان بعد از 10 بار دیسک گذاشتن مکس پین رفت تو بازی !
خلاصه قاطی کردم !

من دیروز رفتم بازی بخرم ...یه DvD بود روش عکس plants vs zombie بود ..... به فروشنده گفتم مگه بازی های ارکید روی dvd هم میاد ... گفت اره ... 10 یا 20 تا بازی ارکید روی یه دی وی دی میشه ریخت بعد نصب کرد رو ایکس باکس ..
میخواستم ببینم چجوریاس ؟؟!!
این بازی ها رو لایو 800 تا هرکدوم پویینت میخوان !!!**!!!
اگه بگیرم راحت میتونم بازی کنم ؟؟!!
پلیز توضیح بدید

من دیروز رفتم بازی بخرم ...یه DvD بود روش عکس plants vs zombie بود ..... به فروشنده گفتم مگه بازی های ارکید روی dvd هم میاد ... گفت اره ... 10 یا 20 تا بازی ارکید روی یه دی وی دی میشه ریخت بعد نصب کرد رو ایکس باکس ..
میخواستم ببینم چجوریاس ؟؟!!
این بازی ها رو لایو 800 تا هرکدوم پویینت میخوان !!!**!!!
اگه بگیرم راحت میتونم بازی کنم ؟؟!!
پلیز توضیح بدید

چند بار مي پرسي ؟؟؟؟؟
صفحه ي قبل جواب داده شده است!!!!

درود
من بازی dragons dogma رو گرفتم، حدود 3 دقیقه از وقتی بازی اجرا می کنی(هرجا هم که باشی)، ارور disk is unreadable میده و میاد بیرون. دیسک رو عوض کردم و مطمئنم خش نداره.بازم همین ارورو میده. خواستم ببینم مشکلش چیه؟دستگاهم LT3 هستش با داشبورد جدید.

درود
من بازی dragons dogma رو گرفتم، حدود 3 دقیقه از وقتی بازی اجرا می کنی(هرجا هم که باشی)، ارور disk is unreadable میده و میاد بیرون. دیسک رو عوض کردم و مطمئنم خش نداره.بازم همین ارورو میده. خواستم ببینم مشکلش چیه؟دستگاهم LT3 هستش با داشبورد جدید.

دوست عزیز ..
این بازیها با اپدیت جدید و lt3 حتما باید برنر مکس باشند ..

Forza Motorsport 4

Gears of War 3

Dragons Dogma

DiRT Showdown

سلام
برای رایت بازی های جدید که حتما باید lt+3 باشند ( مثلا Ghost rcon future soldier) به صورت 97 درصد باید layer break رو چند باشه ؟ (برنامه مورد استفادم imgburn)
فرق خاصی با رایت بازی های دیگه نداره ؟

سلام
برای رایت بازی های جدید که حتما باید lt+3 باشند ( مثلا Ghost rcon future soldier) به صورت 97 درصد باید layer break رو چند باشه ؟ (برنامه مورد استفادم imgburn)
فرق خاصی با رایت بازی های دیگه نداره ؟

دوست عزیز اصلا مهم نیست چند باشه یا نباشه شما ایمیجیکه با ایمیج بورن گرفتینو با abg پچ کنین بعد رو اون فایل 1 کیلو بایتی دوبار چپ کلیک کنی ایمیج بورن باز میشه رایتش کنین همین . موفق باشین .

سلام من دستگاهم الان lt2 هست . میخوام lt3 کنم...بازیای قدیمیم رو چجوری اجرا کنم؟اگه پج میشه.چجوری پچش کنم....مثل fifa , kinect sport &..... یا جایی هست بفروشه این بازیارو برای lt3?

سلام من دستگاهم الان lt2 هست . میخوام lt3 کنم...بازیای قدیمیم رو چجوری اجرا کنم؟اگه پج میشه.چجوری پچش کنم....مثل fifa , kinect sport &..... یا جایی هست بفروشه این بازیارو برای lt3?
بازی های قدیمی AP2.5 فقط باید پچ بشن + XGD3ها. Fifa و Kinect Sport جزء بازی های AP2.5 نیستن !
بازی های AP2.5 مثل : AC : Brotherhood , COD : ModernWarfare2 , Nfs : Hot Pursuit و.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or