LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

ذوستان چطور می شه بازی های ال تی ۲ رو ال تی ۳ بازی کرد؟
البته نمی خوام دوباره رایت بزنم

با روش تایتل اپدیت معمولا اجرا میشن و همینطور باید یک موزیک قبل اجرای بازی روی اکس باکس اجرا کنید و وارد بازی بشید تایتل اپدیت هم روشش سادس بازی مورد نظر رو اخرین اپدیتشو از نت میکیرید و با برنامه horizon وارد یک فلش مموری میکنید و فلش رو میزنید به اکس باکس و کپیش میکنید.

بچه ها اگه با دیر لود شدن gta مشکل دارید هنوز کافیه به محل نصب دیسک یک روی کنسول برید و اون 4 تا فایل که اکثرا 2 گیگ حجم دارن رو هر کدوم رو به محلی غیر از جایی که دیسک دو رو نصب کردید انتقال بدید مشکل برطرف میشه حتی میتونید از چند تا مموری 4 گیگ استفاده کنید.راهنمایی بیشتر خواستید بگید

با روش تایتل اپدیت معمولا اجرا میشن و همینطور باید یک موزیک قبل اجرای بازی روی اکس باکس اجرا کنید و وارد بازی بشید تایتل اپدیت هم روشش سادس بازی مورد نظر رو اخرین اپدیتشو از نت میکیرید و با برنامه horizon وارد یک فلش مموری میکنید و فلش رو میزنید به اکس باکس و کپیش میکنید.

بچه ها اگه با دیر لود شدن gta مشکل دارید هنوز کافیه به محل نصب دیسک یک روی کنسول برید و اون 4 تا فایل که اکثرا 2 گیگ حجم دارن رو هر کدوم رو به محلی غیر از جایی که دیسک دو رو نصب کردید انتقال بدید مشکل برطرف میشه حتی میتونید از چند تا مموری 4 گیگ استفاده کنید.راهنمایی بیشتر خواستید بگید

اگه توضیح بیشتر بدید که ممنون میشیم مثلا چه جوری به محل نصب دیسک یک رو کنسول دسترسی پیدا کنیم و اون 4 تا فایل منظورتون کدوم فایل هاست و چه جوری انتقالش بدیم (آخه کنسول ما jtag نیست ).م.رس.ی.

اگه توضیح بیشتر بدید که ممنون میشیم مثلا چه جوری به محل نصب دیسک یک رو کنسول دسترسی پیدا کنیم و اون 4 تا فایل منظورتون کدوم فایل هاست و چه جوری انتقالش بدیم (آخه کنسول ما jtag نیست ).م.رس.ی.
نه اصلا کاری به جیتگ نداره ! کنسول منم جیتگ نیست
ببنید وقتی دیسک یک را روی هارد کنسول نصب کردید بیاین تو محیط داشبورد اکس باکس rb رو بزنید . گزینه اخر تنظیمات اکس باکسه وارد اونجا بشید. ما همه کارها رو اینجا انجام میدیم.
مثل نوع سیستم صوتی و رزولویشن یک قسمت هم داره مربوط به هارد درایو های متصل شده به کنسول هست .مثلا برای اسلیم یک 4 گیگ داره و خود هارد کنسول .و یا حالا فلش هایی که ب کنسول وصله همه رو اینجا نمایش میده

خوب برای شروع وارد اون هاردی بشید که دیسک یک رو توش نصب کردید و فایل GTA V رو پیدا کنید و دوباره با زدن کلید A وارد پوشه اون بشید.
میبینید که 3 تا فایل 2 گیگی هست و یک فایل 1.7 گیگی.
با زدن دکلمه A روی هر کدوم از اینا یک صفحه باز میشه گزینه move رو بزنید و اون رو میتونید حالا به فلش های 4 تا 8 گیگ انتقال بدید و حتی هارد 4 گیگ خود اسلیم. به همین راحتی
وقتی فایل های دیسک یک رو روی هارد ها و فلش های مختلف پخش کردید میتونید دیسک دو رو روی هارد اصلی نصب کنید.
این باعث میشه که دیسک یک و دو از روی یک هارد اجرا نشه دیگه هیچ مشکلی از نظر رندر شدن تصاویر و کند بودن بازی ندارید من که دیگی هیچ مشکلی ندارم ;)

نه اصلا کاری به جیتگ نداره ! کنسول منم جیتگ نیست
ببنید وقتی دیسک یک را روی هارد کنسول نصب کردید بیاین تو محیط داشبورد اکس باکس rb رو بزنید . گزینه اخر تنظیمات اکس باکسه وارد اونجا بشید. ما همه کارها رو اینجا انجام میدیم.
مثل نوع سیستم صوتی و رزولویشن یک قسمت هم داره مربوط به هارد درایو های متصل شده به کنسول هست .مثلا برای اسلیم یک 4 گیگ داره و خود هارد کنسول .و یا حالا فلش هایی که ب کنسول وصله همه رو اینجا نمایش میده

خوب برای شروع وارد اون هاردی بشید که دیسک یک رو توش نصب کردید و فایل GTA V رو پیدا کنید و دوباره با زدن کلید A وارد پوشه اون بشید.
میبینید که 3 تا فایل 2 گیگی هست و یک فایل 1.7 گیگی.
با زدن دکلمه A روی هر کدوم از اینا یک صفحه باز میشه گزینه move رو بزنید و اون رو میتونید حالا به فلش های 4 تا 8 گیگ انتقال بدید و حتی هارد 4 گیگ خود اسلیم. به همین راحتی
وقتی فایل های دیسک یک رو روی هارد ها و فلش های مختلف پخش کردید میتونید دیسک دو رو روی هارد اصلی نصب کنید.
این باعث میشه که دیسک یک و دو از روی یک هارد اجرا نشه دیگه هیچ مشکلی از نظر رندر شدن تصاویر و کند بودن بازی ندارید من که دیگی هیچ مشکلی ندارم ;)

ببخشید یه سوال دیگه دارم من کنسولم هارد 120 داره، میتونم از اول دیسک 1 رو روی فلش نصب کنم و دیسک 2 رو روی هارد خود کنسول یا برعکس ؟؟ و کدومش بهتر هست این که دیسک 1 رو روی هارد یا فلش نصب کنم یا دیسک 2 رو ؟؟ مرسی .

فیفا13 که بازی می کردی تو قسمت منیجرش بعد یه فصل گیر می کرد.
می خوام ببینم کسی تو فیفا14 همچین مشکلی دیده؟ 97% همه قسمت ها حواب میده؟

سلام
من توی gta v افت فریم دارم.مثلا موقع ماشین سواری با سرعت بالا افت فریم داریم
تصاویر دور هم کیفیت ندارن.حتی مسیر زرد روی مینی مپ کنار بازی شطرنجیه چه برسه به سایه ها
دیسک یک رو یه پارتشو روی خود کنسول ریختم 3 پارت رو روی فلش 8
چی کار باید کنم درست شه؟ مشکل از کجاست؟

سلام
من توی gta v افت فریم دارم.مثلا موقع ماشین سواری با سرعت بالا افت فریم داریم
تصاویر دور هم کیفیت ندارن.حتی مسیر زرد روی مینی مپ کنار بازی شطرنجیه چه برسه به سایه ها
دیسک یک رو یه پارتشو روی خود کنسول ریختم 3 پارت رو روی فلش 8
چی کار باید کنم درست شه؟ مشکل از کجاست؟
اگه part00 دیسک یک رو ریختین جایی که دیسک دو هم نصبه اون پارت رو جابجا کنید بریزید رو فلش این پارت کلا از همشون سنگین تر بود کپیش رو دقت کنید نسبت به بقیه پارت ها خیلی طول میکشه . من خودم فقط پارت 00 و 01 رو جابجا کردم بقیه پارتها کنار دیسک دو نصبه هیچ مشکلی ندارم.
اگه بازم درست نشد مربوط به سرعت فلش 8 گیگتون هست .

ببخشید یه سوال دیگه دارم من کنسولم هارد 120 داره، میتونم از اول دیسک 1 رو روی فلش نصب کنم و دیسک 2 رو روی هارد خود کنسول یا برعکس ؟؟ و کدومش بهتر هست این که دیسک 1 رو روی هارد یا فلش نصب کنم یا دیسک 2 رو ؟؟ مرسی .
اگه فلشتون 16 گیگه میتونید. ولی اگه فلش های 4 تا 8 گیگ دارید اول دیسک یک رو روی هارد کنسول نصب کنید بعد به همون روشی که گفتم پارهای دیسک یک رو بریزید روی فلش هاتون حتی میتونید چندتا فلش 4 گیگ استفاده کنید.
سوالی که پرسیدید بستگی به سرعت فلشتون داره سرعت فلش من 21 بود باید حتما بالای 15 باشه ...
بنظرم مثل ماله من نصب کنید من رو 40 اینچم دارم اجرا میکنم
فقط part00 و part01 دیسک یک رو جابجا کنید .پارت 00 بریزید روی هارد داخلی اسلیم همون 4 گیگه . پارت 01 بریزید روی فلش .و بقیه پارت ها بزارید روی هارد اصلی کنسول بمونه . دیسک دو رو هم روی هارد اصلی کنسول نصب کنید .

آخرین ویرایش:
من قبلن روی رایت 97 درصد جی تی بازی میکردم مشکل داشت زیاد بعد رفتم برنمکس گرفتم که راحت تر باشم.حالا که بعد از نصب دیسک یک که دیسک دو رو میزارم بعد از لودینگ میگه ریست میخواد و از اینجور چیزا و دوباره لودینگ میکنه
منم تمام اطلاعات بازی رواز کش گرفته تا دیته پاک کردم ولی مشکل پابرجاست

من بازی فیفا ١٤ رو برنر گرفتم
با abgx هم چک کردم برنر بود
اما هر از گاهی لنز دستگام صدا میده بازی هم روی هارد نصبه
مشکلش کجاست ؟
مثل اینکه بازی های آخر نسل کلن مشکل دارن به هم میزنن.به مدل ایکس باکس هم بستگی داره.مثلا از اسلیم خیلی کمتر نسبت به مدل های دیگه صدا میاد.

سلام
می خواستم بدونم بین نسخه های Complex و GTA V Nuke تفاوتی هست؟
چون برای من یه سری مشکل داره می خواستم ببینم نسخه ی Complex هم این مشکلات رو داره؟

من قبلن روی رایت 97 درصد جی تی بازی میکردم مشکل داشت زیاد بعد رفتم برنمکس گرفتم که راحت تر باشم.حالا که بعد از نصب دیسک یک که دیسک دو رو میزارم بعد از لودینگ میگه ریست میخواد و از اینجور چیزا و دوباره لودینگ میکنه
منم تمام اطلاعات بازی رواز کش گرفته تا دیته پاک کردم ولی مشکل پابرجاست
من یکی از دوستای همین فروم با 97 درصد اجرا میکنه و هیچ مشکلی نداره بعید میدونم ربطی ب برنر مکس و 97 داشته باشه .
2 حالت بیشتر نداره یا دیسکتون مشکل داره و باید دوباره عوض کنید از جای دیگه بخرید! یا فلش مموری که استفاده میکنید از نظر سرعت و .. مناسب نیست .
یک بار بازی رو کلا پاک کنید و دوباره نصب کنید ببنید چی میشه
برای نصب دیسک یک باید وارد خود بازی بشید و اونجا بازی رو نصب کنید. دیسک دوم رو هم حتما باید جای دیگه ای نصب کنید مثلا روی فلش مموری نه هارد خود کنسول واگه فلش مموری خوبی ندارید اصلا نصب نکنیدچون مشکل افت فریم یا لود نشدن محیط های دور یا دیر لود شدن و... خواهید داشت

سلام، من یه تازه کار هستم تو ایکس باکس
ببخشید ولی حوصله ندارم برم بشینم بقیه تاپیک ها رو بخونم بلکه یه چی سر در بیارم . . .
من همین چند وقت پیش کنسول رو بردم آپدیتش کردم (LT3ش کردم) بعد الان که بازی میذارم (بازی های gta و pes) میگه باید کنسول رو آپدیت کنی، بله یا خیر ؟!
من مطمئنم آپدیتش کردم به LT3 . . . یعنی طرف آپدیتش نکرده ؟! آخرین بازی رو کنسول بازی کردم بازی رزیدنت ایول 6 بوده و gears of war judgment . . .
دردش از چیه ؟؟
با تشکر .

اصن از کجا میتونم بفهمم که LT3 هست یا نه ؟ کار من هست ؟؟

سلام، من یه تازه کار هستم تو ایکس باکس
ببخشید ولی حوصله ندارم برم بشینم بقیه تاپیک ها رو بخونم بلکه یه چی سر در بیارم . . .
من همین چند وقت پیش کنسول رو بردم آپدیتش کردم (LT3ش کردم) بعد الان که بازی میذارم (بازی های gta و pes) میگه باید کنسول رو آپدیت کنی، بله یا خیر ؟!
من مطمئنم آپدیتش کردم به LT3 . . . یعنی طرف آپدیتش نکرده ؟! آخرین بازی رو کنسول بازی کردم بازی رزیدنت ایول 6 بوده و gears of war judgment . . .
دردش از چیه ؟؟
با تشکر .

اصن از کجا میتونم بفهمم که LT3 هست یا نه ؟ کار من هست ؟؟

به احتمال زیاد دستگاه شما LT3 هستش اگه بازی gears of war judgment رو اجرا میکنه و اون آپدیت هم مربوط به داشبورد ( آپدیت نرم افزاری هست ) میشه بزار آپدیت بشه دستگاه ریست میشه و وقتی بالا اومد مشکلتون حله .

من fifa 14 رو رایت کردم . با ۹۷%
بازی رو کنسول اجرا میشه ولی در بیشتر مواقع ارور authorize disk رو میده
و از بازی خارج میشه …
میشه منو راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or