LT+2 امن یا خطرناک؟

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان من LT2 update برای دستگاه خودم انجام دادم هیچ مشکلی نداشت بازی جدید رو هم همه رو اجرا کرد LT2 امن هست خیالتون راحت باشد
:|

آپدیت جدید اومد، داشبورد جدید هم میاد و با عرضه MW3 احتمالا یه موج بن اغاز میشه. اون زمان امنیت lt 2 مشخص میشه.

من الان lt2 رو ريختم گيرز ٣ هم بازي ميكنم هنوز فلگ نشدم فكر نكم خطرناك باشه

چطور متوجه میشید فلگ شدید یا نه؟

دوستان LT v2 کاملا امنه. من حدود 2 هفته هست دارم گرز آف وار رو آنلاین بازی می کنم حتی فلگ هم نشدم. حتما از خودتون می پرسید از کجا مطمئن هستم که فلگ نشدم؟
اینم جواب:
W: 0000-0000
X: 0000-F001
Y: 20A8-4800
Z: 8015-1002
این ارور کدای منه یعنی نه بن شدم نه فلگ!

چجوری باید بفهمیم فلگ یا بن شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

بن که کاملا تابلوه ایکس باکسو روشن می کنی یهو می نویسه شما بن شدید تا تاریخ 9/9/9999 اجازه ی بازی با این کنسول رو ندارید.!!!!!!!!!!!!!!
اما فلگ.
HARD DISK یا REMOVABLE STORAGE تون رو از دستگاه خرج کنید بطوریکه هیچ پروفایلی تو ایکس باکستون موجود نباشه. بعد کابل لن رو وصل کنید برید رو قسمت test connection گزینه ی تست لن رو انتخاب کنید چند دقیقه که میگذره، می گه می خوای آپدیت کنید؟ شما NO رو بزنید بعدش یه صفحه باز می شه دو تا گزینه ی MORE INFO و CANCEL داره شما کنسل رو انتخاب کنید حالا دکمه ی Y رو بزنید، 5 تا ارور کد بهتون می ده اوون کدا رو یادداشت کنید. برید تو قسمت ارور کد همین سایت، کد هاتون رو چک کنید. معلوم می شه که فلگ شدید یا نه.

آقا من یه سوال دارم....
الان دستگاه من LT 2.0 هست و می خوام بازی های جدید رو اجرا کنم و می خوام لایو هم مشکلی نداشته باشم و دستگاهم فلگ نشه.... اما ظاهرا دیسک هایی که با این برنامه جدید C4eva رایت نشدن رو بزارین تو دستگاه فلگ می شین. که این چک جدید امنیتی روی بازی Forza4 هست که اگه با این برنامه جدید که تازه ریلیز شده رایت نشده باشه شما فلگ می شین. من می خوام بدونم بازی هایی که مثل FORZA 4 هستن و باید به صورت خاصی رایت بشن چه بازی هایی هستند؟! آیا همون بازی های XGD3 فقط این مشکل را دارند یا تمامی بازی هایی که بعد از FORZA4 بیرون اومدن هم این مشکل را دارند؟! چون مثلا الان بازی هایی مثل Tin Tin یا Dance Central 2 اومدن که XGD3 نیستن. می خوام بدونم این بازی ها هم اگه به صورت خاص رایت نشن باعث فلگ شدن می شن یا فقط و فقط همون بازی های XGD3 باید به صورت خاط رایت بشن؟! ممنون

دوستان من LT 2.0 دارم اگه بخوام به لایو وصل بشم ولی بازی نکنم (برای کارای دیگه) امکان بن شدنم هست؟

بلاخره امن هست یا نه؟

---------- نوشته در 03:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------

بلاخره بازی کنیم یا نه؟

---------- نوشته در 03:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:43 PM ارسال شده بود ----------

بالاخره بازی کنیم یا نه؟

من که xbox مو دادم lt+2 ریختن فردا هم میاد میرم انلاین
بی خیاله بن. بن شدم شدم نشدم هم خدارو شکر

بلاخره امن هست یا نه؟

---------- نوشته در 03:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------

بلاخره بازی کنیم یا نه؟

---------- نوشته در 03:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:43 PM ارسال شده بود ----------

بالاخره بازی کنیم یا نه؟

بهترین جواب اینه :

امن نیست اما امنترینه :دی

به نظر من هم جواب احسان بهترینه، دیگه کش دادن بحث نتیجه ای نداره.

در نظر بگیرید که کسی که خلاف توافق نامه ای عمل میکنه باید حساب همه چیز رو هم بکنه. دیر یا زود هم همه بن میشن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or