LT+2 امن یا خطرناک؟

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Heska

کاربر سایت
والا ما دیوانه شدیم
یه جا میریم میگن LT+2 الان از همه فریم ور ها امن تره
یه جا دیگه میگن اصلا یازی هایی که به LT+2 نیاز دارن رو وارد دستگاهتون نکنید
یکی بیاد کامل توضیح بده بلکه ما و خیلیای دیگه بدونیم باید چیکار کنیم

به نظرم اگر در بند اچیومنت نیستی ( که فکر کنم هستی ) , توی پرفایل دیگه که به لایو وصل نمی شی برو . بازی هم تو هاردت نریز از روی دیسک برو .
یا یکماه (نوامبر تموم بشه ) صبر کن آبها از آسیاب بیوفته ببین چه خبر ...

این فریمور حتما امن ترین فریموره اما بازیهای xgd3 نا امن ترین بازیای موجودن برای اینکه هنوز هیچ معیاری برای سنجش امنیتشون نیست فکر نمیکنمم بازی کردنشون تو حالت افلاین برامن مشکلی ایجاد کنه

فعلا به رسکش نمی ارزه . چون MS بعد از IP های معروفش همیشه یک بن ویو جدید زده کلی از پایرت هارو بن کرده .

عزیز شمام که تا جایی که میدونم گیرز رو اریج داری، کاره منو بکن ، فریومر رو برگردون به استوک ، تا این نوامبر بگزره ، با مولتی گیرز سر کن !!!

دوستان در صورتي كه آپديتتون داشبورده 13599 باشه مشكلي پيش نمياد براي آفلاين بازي كردنه بازي هاي xgd 3 (آنلاين رو نمي دونم) اما اگر داشبوردو 13604 كرديد ديگه اين بازيارو فعلا اجرا نكنيد خطر فلگ شدن داره،من كه ريسك نمي كنم

دوستان در صورتي كه آپديتتون داشبورده 13599 باشه مشكلي پيش نمياد براي آفلاين بازي كردنه بازي هاي xgd 3 (آنلاين رو نمي دونم) اما اگر داشبوردو 13604 كرديد ديگه اين بازيارو فعلا اجرا نكنيد خطر فلگ شدن داره،من كه ريسك نمي كنم

منم اینو یه جایی خونده بودم . سعی کنین آفلاین بازی کنین یا اوریج

من که خودم به شخصه انقدر میترسم که حتی کنسولم رو وصل میکنم به لایو ، DVD رو از توش در میارم تا هر چی دوست دارم تو لایو دانلود کنم ! از من میشنوید فعلا" قید لایو بازی کردن رو بزنید تا همه چی آروم شه . . .

به نظرم اگر در بند اچیومنت نیستی ( که فکر کنم هستی ) , توی پرفایل دیگه که به لایو وصل نمی شی برو . بازی هم تو هاردت نریز از روی دیسک برو .
یا یکماه (نوامبر تموم بشه ) صبر کن آبها از آسیاب بیوفته ببین چه خبر ...
ازینا که گفتی هیچکدومش کوچکترین تاثیری نداره

با ابن حرف هایی که شما زدید بهتر نشدم هیچ
الان قاطی کردم
لطفا اگر کسی اطلاعات کافی داره بیاد یه توضیحی بده

با ابن حرف هایی که شما زدید بهتر نشدم هیچ
الان قاطی کردم
لطفا اگر کسی اطلاعات کافی داره بیاد یه توضیحی بده

چرا توهم ميزني ؟؟؟ معلومه ديگه نبايد لايو وصل شي فعلا"

چرا توهم ميزني ؟؟؟ معلومه ديگه نبايد لايو وصل شي فعلا"
:|.....

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:23 PM ارسال شده بود ----------

خود C4eva گفته F4 تو لایو به خوبی اجرا میشه

:|.....

---------- نوشته در 03:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:23 PM ارسال شده بود ----------

خود C4eva گفته F4 تو لایو به خوبی اجرا میشه

دوست عزیز با روش بکاپ گیری جدید (PC DVD Burner FW ) گفته که لایو امنه ! الان نسخه ای که از Forza هست فقط برای کسانی خوبه که آفلاین بازی می کنند !
طبق صحبت هاشون LT +2 امن هست ومیشه وصل شد حتی گقتن اجرای بازی های XGD 3 در لایو مشکلی نداره !
*ولی بهتر هست یه مدتی بازی های جدید رو در لایو انجام ندید تا کامل مشخص بشه .

الان دیسک گیرز 3 یا دارک سولز که انگار هردو XGD3 هستن رو بذارم آفلاین بازی کنم فلگ میشم ؟ یه چیزی گفته بودن بچه ها تو تاپیک فورتزا4 که آفلاین هم فلگ شدن به دنبال داره!
فورتزا 4 چه فرقی با این دوتا داره که انقدر روش حساس شدن؟ مگه آپدیت داره؟
یکی بیاد در مورد فلگ شدن آفلاین توضیح بده که واقعیت داره یا نه (پست 2# چی میگه؟)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or