LostPlanet نسخه PS3 احتیاج به 5GB

• Thread starter Thread starter .ALEX.
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

.ALEX.

کاربر سایت
سلام

Game: Lost Planet: Extreme Condition
Developer: Capcom
Publisher: Capcom
Platform: PlayStation 3

شرکت CapCom اعلام کرد این عنوان احتیاج به 5GB برای نصب اطلاعات بر روی HDD احتیاج دارد.

این عنوان همانند DMC4 به 15-20 دقیقه زمان نیاز دارد. در هنگام نصب اطلاعات متن هایی

در صفحه در مورد بازی نمایش داده میشود. CAPCOM در این مورد گفته نصب اطلاعات

به صورت اهسته صورت میگیرد. شما در ان وقت میتوانید به تماشای TV بپردازید.

البته CAPCOM گفته بازی های اینده این شرکت به فضای بالایی جهت نصب اطلاعات نیاز دارند.

5091.jpg

موفق باشید......

آخرین ویرایش:
به نظر من باید برایی این مدت یه فکری بکنند.بچه حداقل بیای توی Xmb یا چندتا عکس بیاد رو صفحه سرگرم بشیم.

معمولا محدودیت هایی از طرف کنسول است. (البته این چیزی نیست که PS3 .........

ولی اینبار محدودیت از طر ف HDD کنسول است با وجود 5400RPM ریختن اطلاعات روی HDD

و پردازش در XMB ...........

البته CAPCOM گفته بازی های اینده این شرکت به فضای بالایی جهت نصب اطلاعات نیاز دارند.
عجب. کاپکام چه پیشرفت عجیبی تو اشغال کردن هارد ps3 داره!!.

پ.ن. DMC 4 حدود 4900 مگ جاگرفت، LP هم 5000 مگ، خدا میدونه Resident Evli 5 چقدر میخواد :biggrin1:.

خدا رو شكر بلاخرهpcسوم هم ديديم دوتا قبلي با ويندوز و مكينتاش بودند
اين يكي هم اسمش ps3در اومد
پ.ن:به قران اين كپكام گندشو دراورده

دمتون گرم.حالا بده CAPCOM اومده یکاری کنه Load بازی کمتر بشه؟یعنی ایران انقدر آدمای وقت شناسی داره؟:biggrin1:یارو 2 سال رو بازی وقت گذاشته بره دست شما خوشحال شید حالا 2 سال صبر کردید 20 دقیقه مثلا خیلی زیاده؟بنظرم قبل از خریدن ps3 یا برید خدمت مقدس یا مثلا صبر کنید از 18 سال سنتون بگزره... با پست های قشنگتون این تاپیک هارو قشنگتر نکنید.:biggrin1:

البته وقتی جمله شما درسته که این بازی روی 360 لودهای زیاد و اعصاب خورد کنی داشته باشه که این طور نیست و دارای لود هایی کوتاه بود.;)
من نمیدونم این موضوع مدت زمان نصب چه ربطی میتونه به 360 داشته باشه؟این وسط قضیه CAPCOM , ps3 مورد بحثه.نصب بازی روی هارد هیچوقت Bug حساب نمیشه یعنی اصلا چیزی نسیت که بخواد به game play بازی آسیب برسونه.مثلا تو نصب بازی های pc بگیم F.E.A.R تو 15 دقیقه نصب میشه ,ولی مثلا CRYSIS تو 10 دقیقه نصب میشه جفتشون هم از نظر حجمی یکی باشن(مثلا)پس Setup F.E.A.R باگ داره؟!!!

استاد من حرفی از ایراد وbug زدم؟من اصلا به این کنسولها کاری ندارم.منظور من از اینکه 360 رو مثال زدم این بود که لود های این بازی به اندازه کافی روی 360 کوتاه بود(متاسفانه کنسول دیگه ای وجود نداره که من اونو مثال بزنم) و فکر نمیکنم دیگه نیازی به نصب روی هارد داشته باشه تا لود کوتا تر بشه؟به نظر شما این کار کپکام عاقلانست؟ این نصب چقدر میخواد لودها رو کوتاه کنه؟ این نصب برای بازیهایی مفهوم داره که لود هایی بسیاز زیاد و اعصاب خورد کن دارن!من فقط حرفم اینه!
والسلام

استاد من حرفی از ایراد وbug زدم؟من اصلا به این کنسولها کاری ندارم.منظور من از اینکه 360 رو مثال زدم این بود که لود های این بازی به اندازه کافی روی 360 کوتاه بود(متاسفانه کنسول دیگه ای وجود نداره که من اونو مثال بزنم) و فکر نمیکنم دیگه نیازی به نصب روی هارد داشته باشه تا لود کوتا تر بشه؟به نظر شما این کار کپکام عاقلانست؟ این نصب چقدر میخواد لودها رو کوتاه کنه؟ این نصب برای بازیهایی مفهوم داره که لود هایی بسیاز زیاد و اعصاب خورد کن دارن!من فقط حرفم اینه!
والسلام
مهندس وقتی ملت دادو بیداد میکنن سر این چند دقیقه نصب و سر این CAPCOM بیشه چه هوارهای بیخودی که نمیزنن(که همینشو من مطمئنم فقط برای پر کردن عریضه پست میدن و دارن ایراد حساب میکنن.
استاد من حرفی از ایراد وbug زدم؟
Bug یعنی چی؟وقتی ما برای game صحبت از Bug میکنیم یعنی یه سری مشکلات در بازی نه مدت زمان (تازه همچین مدت زمانی هم نیست بازی های pc هم همین مدت زمان رو معمولا میگیرن)وقتی شما داری از نسخه ps3 بازی ایراد میگیری و جدی هم حسابش میکنی یعنی داری کیگه Bug داره حالا بحث Bug درسته ربطی نداره به کنار.
(متاسفانه کنسول دیگه ای وجود نداره که من اونو مثال بزنم)
کنسول که نه ولی همین pc.
Halo 2 از طریق Drag&drop میتونستیم بازی رو اجرا کنیم و هم میتونستیم بازی رو INSTALL کنیم که اون هم همچین خیلی فرق خاصی تو loading های بازی نداشت(نمیگم نداشت ولی نه خیلی)
...
من اصلا به این کنسولها کاری ندارم.منظور من از اینکه 360 رو مثال زدم این بود که لود های این بازی به اندازه کافی روی 360 کوتاه بود(متاسفانه کنسول دیگه ای وجود نداره که من اونو مثال بزنم) و فکر نمیکنم دیگه نیازی به نصب روی هارد داشته باشه تا لود کوتا تر بشه؟
البته وقتی جمله شما درسته که این بازی روی 360 لودهای زیاد و اعصاب خورد کنی داشته باشه که این طور نیست و دارای لود هایی کوتاه بود.
دمتون گرم.حالا بده CAPCOM اومده یکاری کنه Load بازی کمتر بشه؟
خوب پس اگه حرفتون اینه از ابتدا نباید پست من رو نقل قول میکردید.چون طبیعتا با این کار Capcom میدونسته load بازی کمتر میشه و همچنین من هیچ وقت تو پست اول خودم نگفتم کار CAPCOM درسته یا اشتباه فقط گفتم واقعا چیزی در حدود 20 دقیقه برای ریختن بازی روی هارد واقعا سخته براتون؟پس ما PC بازها هم باید از همه سازنده های بازی ایراد بگیریم که چرا بازی هاتون رو اول باید بریزیم رو هارد؟

اقا واقعا هيچ روش ديگه اي وجود نداره كه لود بازي كمتر بشه!!!
اين كپكام مثلا داره 20-30 ساله بازي ميسازه چه جوري براي 4 ثانيه كمتر شدن
زمان لود مياد 5 گيگ فزا ميگيره-واقعا با عقل جور در نمياد-
اونا حد اقل بيان 1 مرحله به بازي اضافه كنن كه ادم بياد 5 گيگ هاردش رو بزاره براي
بازي يك سودي ببره خدايي اين كار خيلي ادم رو ميسوزونه

اقا واقعا هيچ روش ديگه اي وجود نداره كه لود بازي كمتر بشه!!!
اين كپكام مثلا داره 20-30 ساله بازي ميسازه چه جوري براي 4 ثانيه كمتر شدن
زمان لود مياد 5 گيگ فزا ميگيره-واقعا با عقل جور در نمياد-
اونا حد اقل بيان 1 مرحله به بازي اضافه كنن كه ادم بياد 5 گيگ هاردش رو بزاره براي
بازي يك سودي ببره خدايي اين كار خيلي ادم رو ميسوزونه

اینجوری که نمیشه روی یه کنسول یه مرحله جدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or