PlayStation Lost Soul Aside

11111.png
یانگ بینگ با الهام گرفتن از بازی Final Fantasy XV و سری Ninja Gaiden، تصمیم به ساخت بازی Lost Soul Aside گرفت، در سال ۲۰۱۶ اولین تریلر از بازی منتشر شد و نوید یک بازی خوش ساخت در سبک هک‌ اند اسلش با گرافیک فانتزی و زیبا را می‌داد. در ادامه یانگ بینگ تصمیم گرفت تحت پروژه China Hero با سونی کار کند؛ پروژه‌ای که در جریان آن سونی از بازیسازان و بازی‌های شرقی حمایت خواهد کرد.
ازاین‌رو یانگ بینگ به‌همراه تیم کوچکی از توسعه‌دهندگان، کار خود را در استودیویی به نام Ultizero Games جدی‌تر از قبل آغاز کردند و اکنون طبق خبری که توسط توسعه دهنده اعلام شد این عنوان بصورت انحصاری در تاریخی نامشخص بر روی PS5 منتشر خواهد شد

Attachments

• 1619677226015.png
    1619677226015.png
    648.1 KB · مشاهده: 48
آخرین ویرایش:
دوستان با توجه به نمرات بازی ارزش داره؟
میتونیم DMC مناطق محروم بدونیم و ازش لذت ببریم یا نه؟
نه واقعا.
بخش مبارزش با توجه به AAA نبودن بازی و با ارفاق راضی کنندست(خیلی ضعف داره) ، باقی بخشهاش هم انصافا ضعیفه.
کلا گیم پلی خیلی تکراریه.

با این حال با تخفیف حداقل 70 درصد گزینه بدی نیست.

اگه نسخه رایگان منظورته که خب خودت امتحان کن ، چیزی از دست نمیدی.
ولی برای من هیچی نداشت.
==============
DMC مناطق محرومی مثل Evil west ، Assault Spy یا Soulstice و... خیلی بازیهای بهتری هستن.

ولی اگه اهل دل باشی به نظرم Wanted : Dead یکی از بهترین بازیهای شبه نینجا گایدن/DMC که وجود داره.
این بازی درک نشده.
خودم تو اولین نمایش و انتشار ازش بد گفتم که حد نداره ولی الان روی سرم جا داره.

نه واقعا.
بخش مبارزش با توجه به AAA نبودن بازی و با ارفاق راضی کنندست(خیلی ضعف داره) ، باقی بخشهاش هم انصافا ضعیفه.
کلا گیم پلی خیلی تکراریه.

با این حال با تخفیف حداقل 70 درصد گزینه بدی نیست.

اگه نسخه رایگان منظورته که خب خودت امتحان کن ، چیزی از دست نمیدی.
ولی برای من هیچی نداشت.
==============
DMC مناطق محرومی مثل Evil west ، Assault Spy یا Soulstice و... خیلی بازیهای بهتری هستن.

ولی اگه اهل دل باشی به نظرم Wanted : Dead یکی از بهترین بازیهای شبه نینجا گایدن/DMC که وجود داره.
این بازی درک نشده.
خودم تو اولین نمایش و انتشار ازش بد گفتم که حد نداره ولی الان روی سرم جا داره.
مرسی نسخه کرکی دانلود میکنم ببینم چیه

Evil west بازی کردم ولی بقیه شونو بررسی میکنم مرسی از معرفیت

• Like
Reactions: m.d.makan
حدود 1:30 ساعت بازیش کردم و باید بگم بازی ضعیفی هست. حالا من ادامه میدم ولی اگه هنوز بازیو ندارین خیلی توصیه نمیکنم
محیط ها کاملا خالیه و هرزگاهی یکی دوتا دشمن میاد که فقط با چندتا کلیک کشته میشن
فعلا بخوام امتیاز بدم با ارفاق بهش 5 میدم

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or