Lost Planet: Colonies

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شماره ی 2 نیست . میشه گفت یه نسخه از شماره ی یکه که ادامشه :love:
ادامه نيست، يه جور Special Edition براي نسخه اول هست كه مواردي به Single Player و Multi Plyaerاش اضافه شده، يعني يه بازي جديد نيست همون قبليه هست با موارد جديد:

مراحل جديد Multiplayer
يك قابليت جديد كه در اون آدمها با آكريد ها ميجنگن
تعدادي اسلحه و Monster جديد
قابليت بازي كردن با Luka

همينطور Colonies چهار حالت جديد Single Player معرفي كرده:
Score Attack كه مثله Halo3 با حالت كشتن و تعداد كشتن امتياز ميده
Time Trial Battle Mode كه مثله Arcde mode در COD هست
First Person Shooter مود
و Off-Limit مود كه بايد بازش كنين.

همينطور، اين بازي قابليت اين رو ميده كه بازيكناي 360 و PS3 بتونن همديگرو حسابي شرمنده همديگه كنن (a.k.a يعني تو اين نسخه بازيكناي آنلاين PS3 و 360 ميتونن باهم بازي كنن)

اين بازي قابليت اين رو ميده كه بازيكناي 360 و PS3 بتونن همديگرو حسابي شرمنده همديگه كنن (a.k.a يعني تو اين نسخه بازيكناي آنلاين PS3 و 360 ميتونن باهم بازي كنن)
بازی برای PC و 360 میاد نه برای PS3 .

دوستان من این Lost Planet : Colonies رو گرفتم.چون هارد قبلی ام رو ندارم باید دوباره از اول بازی رو شروع کنم ولی برای تست یه ربع ساعتی که بازی رو انجام دادم یه جورایی احساس کردم نسبت به شماره قبلی خوش دست تر شده و اون لودینگ های اعصاب خُرد کن زمانشون بهینه شده ... ظاهرا" یه مقدار روی موتور قبلی هم کار کردند چون بازی به اونصورت مشکلات برنامه نویسی نداشت و کنسولم مثل اجرا کردن شماره قبل داغ نکرد فجیع .... :)
گویا 7 مد مالتی پلیرش در حالت آنلاین از همان ابتدا در دسترس است ولی برای اینکه بتوانیم با Akryd ها هم بازی رو انجام بدهیم باید بخش داستانی رو تموم کرده باشیم.یکی-دو مرحله جدید هم به بخش داستانی اضافه شده گویا ....

Good Luck With This Next-Gen Produce of CAPCOM

يعنی از اول بايد بازی کنی تا برسی به مراحلی که اضافه شده؟
چند مرحله تو قسمت single player اضافه کردن؟
شما تا انتها برو بعد ببين ارزش داره واسه بخش تنها ، single player بازيرو خريد؟

يعنی از اول بايد بازی کنی تا برسی به مراحلی که اضافه شده؟
اگر Save ـش رو داشته باشی نمیخواد از اول بروی.مشکل من همین بود.

چند مرحله تو قسمت single player اضافه کردن؟
من که نرسیدم آخر بازی ولی اونطور که پشت Box بازی نوشته بود 2 مرحله ...

شما تا انتها برو بعد ببين ارزش داره واسه بخش تنها ، single player بازيرو خريد؟
الآن نمیشه خُب .... :دی 3 تا امتحان اختصاصی دارم که از چهارشنبه آینده شروع میشه.
ولی فردا و جمعه رو میخوام استراحت کنم ، NFS:MW هم صبح تموم کردم وقتم آزاده تا بشینم پای Colonies .ببینم چی میشه.
ولی اونطور که من شنیدم بیشتر خارجکی ها ، این بازی رو بخاطر مدهای مالتی پلیر جدیدش خریدند.مخاطب اصلی این نسخه گویا Live بازها بودند.

در ضمن فراموش کردم بگویم ، User Interface بازی مثل شماره قبل روی اعصاب راه نمیره و یه جورایی بهتر شده.

اگر Save ـش رو داشته باشی نمیخواد از اول بروی.مشکل من همین بود.

نه بابا نمی شه رفت من که گرفتم خواستم همین کارو بکنم دیدم که نشد.واسه خودش یه save جداگانه باز میکنه که باید دوبار بری منم که حوصلم نگرفت انداختمش اونور.(:biggrin1: یه عالمه میت رو زمین مونده که باید ورشون دارم.:biggrin1:)

وجدانا" با داشتن سیو Extreme Condition نمیشه Colonies رو تموم شده حساب کرد !؟ :دی
خیلی ظلمه .... البته شاید این مراحل اضافه ی بازی در همان اواسط باشند که معقول به نظر میرسه با توجه به این مورد قضیه سیوهای جدای دو بازی ولی در غیراینصورت از کپکام بعید بود با توجه به سابقه اش در DMC 3 از این سوتی های تابلو بدهد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or