Lost Planet 3 توسط تریلر لیک شده ای تایید شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Lost Planet 3 تایید شد البته توسط یک تریلر لیک شده
این تریلر در صفحه رسمی Sony قرار گرفته بود و به سرعت حذف شد همینطور این بازی در اوایل 2013
و برای PlayStation 3و Xbox 360 عرضه خواهد شد و سازنده این بازی spark می باشد
به احتمال زیاد این بازی به زودی به طور رسمی تایید خواهد شد

امروز یک تریلر جدید برای Resident Evil 6 منتشر شد که علاوه بر اینکه بسیار زیبا بود در انتها مشخص شد که Capcom تاریخ انتشار این بازی رو از 20 نوامبر به 2 اکتبر تغییر داده و این یعنی که بازی 48 روز زودتر از موعد مقرر منتشر میشه و من خیلی خوشحال شدم و بعدش اومدم و این خبر رو خوندم که lost planet 3 به این صورت تایید شده و بازم خوشحال شدم ولی موندم کدوم پدر سوخته Spark Unlimited رو سر راه کپکام قرار داده ... پدر ، پدر سوختش بسوزه ....
---------------------
حتی 1 % هم شک نکنید بازی نابود میشه ... برای اثبات به ساخته های این شرکت نگاهی کنید :

Turning Point: Fall of Liberty

Edge 3/10
Eurogamer 3/10
GameSpot 4.5/10
GameSpy 1.5/5
IGN 5/10

Legendary

Eurogamer 2/10
GameSpot 3.5/10
IGN 2.5/10

جالبه توی نسل حاضر همین دو بازی رو کلا ساختن و چرت ترین امتیازات رو درو کردن ... اینا همون سازنده ای هستن که منتقد ign توی نقد بازییش گفت ، من فکر
کنم این بیشتر شبیه یک شوخیه مزحک هستش ، تا یک بازی ! خداحافظ Lost Planet !

-----------------------------------------------------------
Rocksteady هم بازی بزرگی نساخته بود کارنامه خوبی نداشت. ولی دیدید چی شد! :دی.

دوست عزیز Rocksteady همون قبلا هم استودیوی بدنامی نبوده و این استودیو تنها توی نسل قبل یک عنوان ساخته بود به اسم Urban Chaos: Riot Response
که جز بازیهای پیشرو توی استفاده از موتور Havok بود و نسبت به تجربش عالی عمل کرد ... امتیازهای این بازی هم اینا بود ...

GameSpy 4.5/5
GameSpot 7.8/10
IGN 7.9/10

آخرین ویرایش:
---------------------
حتی 1 % هم شک نکنید بازی نابود میشه ... برای اثبات به ساخته های این شرکت نگاهی کنید :

Turning Point: Fall of Liberty

Edge 3/10
Eurogamer 3/10
GameSpot 4.5/10
GameSpy 1.5/5
IGN 5/10

Legendary

Eurogamer 2/10
GameSpot 3.5/10
IGN 2.5/10
Rocksteady هم بازی بزرگی نساخته بود کارنامه خوبی نداشت. ولی دیدید چی شد! :دی.

بعضی ها Wikipedia باز می کنن می زنن biggest Countries in the world بعد از اخر می شینن مذاکره می کنن و روابط دو جانبه افزایش میدن حالا موندم این کپکام این استودیو ها رو از کجا پیدا می کنه ؟

نوشته شده توسط Donkiten;1943021 حالا موندم این کپکام این استودیو ها رو از کجا پیدا می کنه ؟[/QUOTE:
پرسش سال، شایدم این نسل.
اون از آپُریشن راکون سیتی اون از Bionic Commando و Dead Rising 2 و .... . هرچی عتیقه ست دور خودش جم کرده.

اولین بازی که در این نسل بازی کردم همین بازی شماره یکش بود واقعا یادش بخیر چقدر کف میکردم وقتی اون کرم عظیم رو توی اون افکت زیبای برف میدیدم ولی خداییش کپکام کم هم کار خوب نداره نمونش همین asura wrath که جز بهترین بازی های این نسل بود از نظر من البته بگزریم که توی ایران ملت فکر میکنن capcom یعنی residents evil
توجه کنید کمه کلا این فرنچایز دیگه ول شده و کلا سبک زامبی داره ول میشه الان توی فیلماش هم نگاه کنید دیگه اون صحنه های درگیر زامبی را نشون نمیدن کلا فیلماشم چرت شده دیگه توی بیست سال اخیر زامبی زده شدیم بس که فیلم مستند بازی انیمیشن و هزار تا چیز دیگه درباره زامبی اومده به نظرم یک شماره 6 ردیف بدن پرونده این بازی را ببندن یک چیز دیگه را شروع کنن بهتره که بخوان با عنوان های بی ارزشی مثل operation racoonسعی در ادامه زورکی یک موضوع کلیشه ای داشته باشن

آخرین ویرایش:
x.jpg

تریلر CG ش زیاد فاجعه نبود ! دوباره به همون جو سرما برگشته ! حالا باید دید این کپکام از اون ORC عبرت میگیره یا نه ! یکی نیست بگه گاگول تو که ناشر هستی و IP هم برا خودته حداقل رو روند ساخت نظارت کن که یه فاجعه ای مثل ORC ندی دست ملت .

لینک تریلر : All Games Beta: Lost Planet 3 Announced ~ Trailer

هیتلرکش میخواد .

شماره اول این بازی خیلی خوب بود ولی شماره دوم حرفی برای گفتن نداشت امیدوارم شماره سومی از هر دو قبلی بهتر بشه و تنوع سلاحها هم بیشتر>:d

خیلی جالبه که کلا گویا کپکام خودش هم حال میکنه اینطوری بازی میسازه و فحش میخوره. توی فیس بــوک میاد مثلا تریلرهای ORC رو شیر میکنه کلا 20000 تا کامنت فحش ناموسی میگیره بعد دوباره فرداش میاد راجب DLC های بازی حرف میزنه دوباره کلی خواهر مادرشون مورد عنایت قرار میگیرن! آه ِ Clever گرفتشون :دی! تا آخر این نسل انشالاه دوام نیاره :دی!

خیلی جالبه که کلا گویا کپکام خودش هم حال میکنه اینطوری بازی میسازه و فحش میخوره. توی فیس بــوک میاد مثلا تریلرهای ORC رو شیر میکنه کلا 20000 تا کامنت فحش ناموسی میگیره بعد دوباره فرداش میاد راجب DLC های بازی حرف میزنه دوباره کلی خواهر مادرشون مورد عنایت قرار میگیرن! آه ِ Clever گرفتشون :دی! تا آخر این نسل انشالاه دوام نیاره :دی!
جالب اینجاست اونهایی که فحش خواهر مادر میدن خودشون جزئ اولین خرید کنندگان اون بازی ها هستن و در اصل خودشون را مورد عنایت قرار دادن

اميدوارم مثل نسخه ي يك از آب در بياد و بيشتر روي single بازي تمركز كنن. هيچي مثل اون صحراي يخي و اون رباط خسته و همچنين شكار اون مار هاي قول پيكر حال نميداد

شماره یکش خیلی زیبا و قشنگ بود...اوایل نسل هم بود خیلی خیلی بازیش چسبید...چه غول های شاخی داشت کل صفحرو میگرفت...ولی شماره 2 به قدری مضخرف بود که 1 ثانیه هم نمیشد تحملش کرد

هيچي مثل اون صحراي يخي و اون رباط خسته و همچنين شكار اون مار هاي قول پيكر حال نميداد

وهمچنین او اسلحه های سنگینی که به زور حملشون میکرد..چقدر حال میداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or