Lost Planet 3 توسط تریلر لیک شده ای تایید شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Lost Planet 3 تایید شد البته توسط یک تریلر لیک شده
این تریلر در صفحه رسمی Sony قرار گرفته بود و به سرعت حذف شد همینطور این بازی در اوایل 2013
و برای PlayStation 3و Xbox 360 عرضه خواهد شد و سازنده این بازی spark می باشد
به احتمال زیاد این بازی به زودی به طور رسمی تایید خواهد شد

کپکام که جدیدا استاد نابود کردن و به گند کشیدن IPهای خودش شده!:d این یکی رو هم به رسم بازی های اخیرش بده دست یکی از این استودیوهای غربی براش بسازن، کار خودشو راحت کنه.....
-------------------
ویرایش:
خوب،الان دیدم بازی رو قراره spark بسازه! ، فاتحه ش خوندست!!!:d

آخرین ویرایش:
دقیقا شماره اولش یه چیز خیلی باحال و اون زمان جالب بودش. مثل الان همینطوری شوتر درست حسابی نبود ( کلا شوترهای آنچنانی نبود ). ولی این ایده که مولتی پلیر محوریت بازی شد کلا خراب کرد بازی رو.
و اینکه کاشکی دوباره برگردن به همون فضای برفی! خیلی بهتر بود تا یه بازی کلا نارنجی.

شماره اولش بدک نبود .. بسیار کوتاه بود و در نوع خودش جذاب .. شماره دومش بزرگتر،وسیع تر و چشم نواز تر شد ... من با شماره دوم بیشتر حال کردم ... کمپانی اسپارک آنلیمیتد رو هم به خاطر بازی لجندری د باکس میشناسم که اون هم باحال و فان بود و در نوع خودش بسیار خوش ساخت و در کل استقبال میشه ... دوستان یه جورایی حرف میزنن که انگار بقیه شرکت ها چه شاهکارهایی رو ارائه کردن که کپکام رو اینقدر میکوبن... بسازید آقا بسازید خوبه!:d

چقدر من شماره اولش رو دوس داشتم ؛ ولی حالا از شماره دوم بهم خورد !
شماره یکش هم داستان قشنگی داشت هم سال های اول نسل اومد که خیلی سبک جذابی داشت.گیم پلی خیلی خوبی هم داشت اهنگسازی هم خوب بود.
ولی تو نسخه دوم کپکام همه رو به گند کشید....

---------- نوشته در 06:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:19 PM ارسال شده بود ----------

شماره اولش بدک نبود .. بسیار کوتاه بود و در نوع خودش جذاب .. شماره دومش بزرگتر،وسیع تر و چشم نواز تر شد ... من با شماره دوم بیشتر حال کردم ... کمپانی اسپارک آنلیمیتد رو هم به خاطر بازی لجندری د باکس میشناسم که اون هم باحال و فان بود و در نوع خودش بسیار خوش ساخت و در کل استقبال میشه ... دوستان یه جورایی حرف میزنن که انگار بقیه شرکت ها چه شاهکارهایی رو ارائه کردن که کپکام رو اینقدر میکوبن... بسازید آقا بسازید خوبه!:d

شما احتمالا از اول نسل تا حالا فقط بازیهای کپکام رو بازی کردی...

جریان کبک هست که سرشو میکنه زیر برف .....

شدیدا موافق هستم با شماره 2 بازی

شما احتمالا از اول نسل تا حالا فقط بازیهای کپکام رو بازی کردی...

جریان کبک هست که سرشو میکنه زیر برف .....

نه عزیزم فاجعه هایی مثل : Silent Hill Downpour,Homecoming,Ninja Gaiden 3 ,Neverdead رو هم دیدم ... نیمه پر قضیه رو هم ببینی از کپکام بد نیستا: Devil May Cry 4,Resident Evil 5,Asura Wrath,

این کپکام از کجا میره این استودیو های مضخرفو پیدا می کنه بازی می ده بهشون ؟؟؟؟ Legendary و Turning Point رو هر کی 15 دقیقه بازی کرده باشه فحشه که می کشه به جد و آباد Spark استاد گند زدن توی ایده هاست بعد اینا اومدن بازی دادن دستش؟
اینا فکر کنم می خوان خودشونو ورشکست کنن یه پولی از بیمه بگیرن!

نه عزیزم فاجعه هایی مثل : Silent Hill Downpour,Homecoming,Ninja Gaiden 3 ,Neverdead رو هم دیدم ... نیمه پر قضیه رو هم ببینی از کپکام بد نیستا: Devil May Cry 4,Resident Evil 5,Asura Wrath,
DMC4 رو هرچند خیلی هم دوست داشتم ولی وقتی بزاری کنار DMC3 یا DMC1 یه شکست بود. مخصوصن که بازی رو میرفتی بعد بر میگشتی، طراحی مراحل بازی معلوم نیست چی فکر کرده بود :|.

RE5 هم که یکی از اصلی ترین دلایل که میشه گفت کپکام این نسل کارش خیلی خرابه، عملن یک بازی ترسناک رو کرده بود اکشن :دی، کم مونده بود سر این دشمن های بازی کلاه کاسکت هم موقع موتور سواری بزاره که دیگه همه چیز کامل بشه.

نسخه اول بازی واقعا عالی بودش.ولی نسخه دوم بازی واقعا ابروی نسخه اول رو بردش.امیدوارم اگر هم قراره تایید رسمی بشه بتونه دوباره به دوران اوج خودش بگرده بازی.

من با شماره اول خيلي حال كردم.شماره دوم هم گرچه تغييرات زيادي كرده بود ولي بازم جذاب بود.فقط يكم بيش از حد شير تو شير شده بود.گرافيك نسخه دوم واقعا خوب بود.در كل استقبال ميشه شديدا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or