Lost Planet 3 تاخیر خورد

RattleSnake

کاربر سایت
lost-planet-3-leaked-capcom-outsource-to-spark-unlimited.jpg

Spark Unlimited سازنده عنوان Lost Planet 3 است.
Lost Planet 3 قرار بود در تاریخ‌های 25 و 28 ژوئن برای پلتفرم‌های PC، Xbox 360 و PS3 عرضه شود.
امروز CAPCOM ناشر بازی تایید کرد این بازی تاخیر خورده است و در 30 آگوست منتشر می‌شود، چیزی حدود 2 ماه تاخیر.

Spark Unlimited هم اکنون مشغول ساخت Lost Planet 3 و Yaiba: Ninja Gaiden Z به همراه Team Ninja است.

منبع

چرا اخه؟
بازی نازیه که
من خودم از طرفداران LP هستم و حتی با شماره دوم هم حال کردم (صدالبته مشکلات بزرگی هم داشت) اما از برداشت هایی که از تریلرها و اینا میشه داشت، بازی یه تفاوت هایی با نسخه های قبلی داره. البته باید عرضه بشه تا بتونیم در موردش درست و حسابی نظر بدیم ولی نمایش ها تا الان راضی کننده نبودن!

من خودم از طرفداران LP هستم و حتی با شماره دوم هم حال کردم (صدالبته مشکلات بزرگی هم داشت) اما از برداشت هایی که از تریلرها و اینا میشه داشت، بازی یه تفاوت هایی با نسخه های قبلی داره. البته باید عرضه بشه تا بتونیم در موردش درست و حسابی نظر بدیم ولی نمایش ها تا الان راضی کننده نبودن!

برداشت هایی که از تریلرهاش که نمیخواد دیگه,وقتی سازنده Spark Unlimited هست دیگه خودتون باید تا تهش رو بخونین!!!!:d

من موندم چرا استادیو های خوب تعطیل می شن اما آشغال ساز هایی مثل Spark Unlimited و Nihilistic و ... همینجوری فرانچیز بهشون می دن به F اش بدن بره

LP1 واسه اول نسل خیلی خوب بود من به شخصه ازش لذت بردم ، اما نسخه دومش متاسفانه یه Bullshit به تمام معنا بود .
گرافیکش که عالی بود
تنوع محیط ها و موجودات هم که خیلی بالا رفته بود و مثل شماره 1 اسیر تکرار نبود !
باس های خوبی داشت
بقیه موارد هم مثل نسخه ی اول بود ! مشکلش چی بود دیگه؟

گرافیکش که عالی بود
تنوع محیط ها و موجودات هم که خیلی بالا رفته بود و مثل شماره 1 اسیر تکرار نبود !
باس های خوبی داشت
بقیه موارد هم مثل نسخه ی اول بود ! مشکلش چی بود دیگه؟
یحتمل جو زدگی اوایل نسل بود از دیدن گرافیک بازی به خصوص انفجارهاش ! D: فکر کنم نمرات بازی روی نظرم صحه میذارن .

کلا نسل این بازی منقرض بشه ما خوشحال میشیم . احمق ها نمیدونم تو مخشون چیه ! انگار مغز نیست تو کله اشون .مثل جلبک های بی مغز بازی مذخرف میسازن :|

ولی بازم بنظر من علی از نسخه دوم خیلی بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or