Lost Planet 2, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حق با شماست
من خودم هم به نمرات کاری ندارم!حتی می بینی الان دارم pop را بزای می کنم که تا الان 15 نمره از RDR پایینتره ولی بیشتر به من می چسبه!فقط خواستم بگم که وقتی اینهمه نمره کم می دن,مشکلشون فقط و فقط مولتی پپلیر نیست...

دوستان من اين و خريدم قسمت داستاني بازي چه جوري كار ميكنه؟!
من هر كاري كردم هر جا ميرم يا مولتي پلير هستش مي گه آنلاين شو يا از 5 تا كاراكتر بايد يكي رو انتخاب كنم هي باهاشون ور برم؟!
چه جوري بايد اين و برم تو قسمت داستانيش.
بعد از 2 ماه آموزشي اومديم بازي كنيما اينم اين طوري شده.

من هر كاري كردم هر جا ميرم يا مولتي پلير هستش مي گه آنلاين شو يا از 5 تا كاراكتر بايد يكي رو انتخاب كنم هي باهاشون ور برم؟!
می شه گفت بدترین بازی ممکنی که تو این سه ماه آموزشیتون اومده را گرفتید.!:dکلا بخش داستانی درستی نداره,یه چند صفحه قبل را هم بخونید,همه داشتن معمای منوی بازی را حل می کردن که چه جوری برن تو بازی!:d

اصلا خيلي بازي بي خودي هست . داستان ! اصلا داستاني وجود نداره .L4D داستانش از اون بهتره :d .منم خودم 30 دقيقه الاف اول بازي بودم الانم هرچي فكر مي كنم كجا رفتم يادم نمي ياد ولي صفحه هاي قبل نوشته .

سلام خسته نباشید
بازی رو 2 3 روزه گرفتم اکشنش باحاله گرافیکشم خوبه کلا حال میکنم باهاش توی episode 3 قسمت سومش که توی قطاری
آخرش اون غوله رو چه جوریباید کشت خیلی سخته دوستان کسی رد کرده بیاد راهنمایی کنه
با تشکر

دوستان یه سوال... من این بازی (که واقعا خوب نیست) رو دارم co-op بازی میکنم منتها بجا اینکه صفحه بازی از وسط دوتا بشه شده دو تا مسطتیل کوچیک که یکی بالا چپه و یکی پایین راست... کسی میدونه تنظیم خاصی میخواد برا درست کردنش؟؟؟ ممنون...

با سلام خدمت دوستان من در episode 6 گیر کردم مشکل اینه نمی دونم رئیس این مر حله رو چطور نابود کنم رئیس هم همون اتش هایی هستش که فوران می کنند با تشکر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or