LOST PLANET جدید تایید شد

• Thread starter Thread starter QOSMIO
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QOSMIO

کاربر سایت
lostplaneta.jpg

سلام دوستان

CAPCOM بازی LOST PLANET2 تایید کرد !
ایت تاییدیه طبق ویدیو ای میباشد که قبلا نیز قول ان داده شده بود که بر روی XBL خواهد امد .حجم این ویدیو 435 MB میباشد .
این بازی تغییراتی در اب و هوا نسبت به شماره 1 داشته ازجمله بودن جنگل و اب شدن برف ها.
حالت CO-OP نیز تایید شده است که شما میتوانید با دوستان خود CO-OP نیز بازی کنید .
مرسی

منبع

خبر خیلی توپی بود یکش که بازی خوبی بود امیدوارم 2 از این قبلیش بهتر باشه

راستی یکش اونقدرا سخت نبود که بعضی از دوستان گفتن :confused:

OK Here we go !!
با سلام به همگی
خب با توجه به اینکه من به طور مستقیم تونستم از طریق Xbox Live این تریلر رو تماشا کنم اطلاعاتی ازین بازی رو در اختیارتون قرار میدم :

در اول تریلر Jun Takeuchi تهیه کننده ارشد Resident Evil 5 خودش رو معرفی کرد و پس از تشکر از Microsoft Corporation که امکان اعلام این خبر رو از طریق شبکه XBL رو مهیا کرده گفت :
ما قرار هست امروز تریلری از عنوان جدیدمون که در پاسخ درخواست های مککر بازیکنان هستش رو بهتون نشون بدیم . البته این تریلر هیچ ربطی به عنوان Resident Evil نداره بلکه تریلری از یک Sequel هست. سپس خودش کتی رو که بروی اون Resident Evil نوشته بود رو در میاره و ما رو به دیدن تریلر دعوت میکنه :
عده ای سرباز به همراه روباتهایی که در حال پیمودن مسیرشون در میان یک کولاک سهمگین هستش مطمئنا بیش از همه ما رو به یاد Lost Planet میندازه که ناگهان هلکوپترهایی به سرعت از بالای سرشون عبور میکنه و همچنین نمای دوربین به سراغ قایقهایی که حاوی Snow Pirate ها هستش میره . قایقها از یک منطقه سردسیر برفی کم کم وارد یک منطقه جنگلی میشند و جنگ میان این سربازان با موجودات سیاره EDEN I.I.I آغاز میشه. تریلر لحظاتی از مبارزه Snow Pirate ها با هم ( که نشانگر Multiplayer بازی هست) و لحظاتی از مبارزه اونها با موجودات وحشی ساکن در جنگها و سایر نقاط مثل مناطق برفیو Location هایی بیابان ( که همون حالت Campagin و Co-op بازی هست) مانند نشون میده در پایان تریلر هم عبارت MT-Framework 2 نشون داده میشه ...
سپس مصاحبه ای با آقای Oguro کارگردان Lost Planet 2 انجام میشه که در اون سوالاتی از ایشون میشه ( که من تا اونجایی که یادم میاد رو مینویسم)
1-داستان بازی به چه شکل هست :
داستان بازی باز هم در سیاره EDEN I.I.I و 10 سال پس از وقایع شماره یک اتفاق میافته . البته ما دیگر شاهد حضور شخصیت اول بازی نخواهیم بود بلکه بازی روایتگر Snow Pirate هایی هست که شما در غالب یکی سربازان این گروه هستید و همونطور که خودتون در تریلر مشاهده کردید گذشت 10 سال تغییراتی رو در این سیاره ایجاد کرده مثل ایجاد جنگلها و ...

2-ایا در گیمپلی بازی تغییراتی بوجود اومده :
Lost Planet 2 مثل شماره یک هنوز یک Third Person Shoter هست که البته ما سعی در بزرگتر کردن و بهتر کردن اون داریم . مثلا در هنگام Lost Planet این بازی یکی از محبوبترین عنوانهای Multiplayer بود که بازیکنان زیادی از ما تقاضای اضافه کردن حالت CO OP رو به بازی داشتند و ما هم این کارو در این شماره انجام دادیم. ( در تریلر اونچیزی که من دیدم حکایت از یک Support Member بالا برای Co op بود فکر کنم 8 نفر یا بیشتر )

3- Engine بازی چه نام داره ؟
همونطور که در آخر تریلر مشاهده کردید عبارت MT-Framework 2 رو دیدید که این نام موتور جدید ما برای ساخت LP2 هست و اون چیزی هست که ما (Capcom) به اون افتخار میکنیم. کلیه تصاویری که در تریلر مشاهده کردید همه In game footage بودند و این موتور که نسخه ارتقا یافته MT-Framework (موتور استفاده شده شماره یک بازی) هستش و به ما امکان ساخت محیطی بسیار زیباتر رو میده .

در آخر بازی به سراغ آقای Takeuchi میریم و ایشون ضمن تشکر از ما بخاطر دیدن تریلر اشاره میکنه : در مورد تاریخ Release فعلا نمیتونم اطلاعات بیشتری رو در اختیارتون بدم چون ممکن هست با انجام اینکار شما کمی معطل بمونید ! ولی ما هم اکنون سخت بروی این بازی هستیم.

یکی از دوستان گفتن که شماره یکش سخت نبوده!!!!!!!!!!
رفیق شاید برا شما سخت نبوده و لی برا من والبته بعضی ها اون غول های اخر هر مرحله مشکل بود
ولی انصافا بازیه خوفی بود

خیلی خوشحالم که کپکام داره یه دنباله عالی میسازه. خیلی بازی‌ها هستن که شماره دومشون از اولی بدتره ولی مثکه واقعا تغییرات مثبتی تو این نسخه داده شده. امیدوارم بازی بهتر از نسخه قبل رو شاهد باشیم.
هرچند این حرکت کپکام که تهیه کننده یه عنوان خیلی بزرگ بیاد همزمان رو دو تا عنوان کار کنه رو محکوم می‌کنم :دی

شرکت Capcom هم خیلی خوب داره کار میکنه ها .

الان Resident Evil 5 , Street Fighter IV , Bionic Commando , Dark Void و ... رو داره منتشر و بعضیهاشون هم بزودی منتشر میکنه .
Lost Planet 2 , Dead Rising 2 و ... هم در دست ساخت داره .
احتمالا عنوانهای دیگه ای هم معرفی خواهد کرد .

حداقل 5 تا IP قوی داره
_

باید Capcom از این فرصت به بهترین نحو استفاده کنه و عنوانهاش رو تا حد امکان با کیفیت بسازه که فروش خوبی بکنند و ضمینه رشد بیشتر این شرکت محیا بشه .

متاسفانه بدی کاپکم امروز غربی ساختنشه یعنی سعی میکنه بازیهاش با سلیقه ی غربی ها سازگار باشه و بعضی عناوینش رو واقعا فراموش کرده و از عناوین جدیدش هم همه ی اون حال و هوای بازیهای گذشته رو ندارن:(

متاسفانه بدی کاپکم امروز غربی ساختنشه یعنی سعی میکنه بازیهاش با سلیقه ی غربی ها سازگار باشه و بعضی عناوینش رو واقعا فراموش کرده و از عناوین جدیدش هم همه ی اون حال و هوای بازیهای گذشته رو ندارن:(
مثلا رزیدنت...
البته از این راه فروششون نسبتا(فکر کنم)بیشتر بشه...که خوب دیگه چون واسشون سود داره اینکاررو ادامه میدن...
اما با این حال باز هم خیلی دارن تلاش میکنن تا بازی هاشون رئ به بهترین نحو بسازن و ارائه بدن...

خيلي جالب شده نبردها خيلي بزرگتر شده.

گفته شده فردا يك سري اطلاعات جديد از بازي عرضه ميشه كه احتمالا تاريخ Release بازي هم هست!.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or