Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها این غول مرحله اول رو با چه لولی رد کردید ؟ :biggrin1:
من خودمو کشتم لول 17 زدم . بعد این jansen چرا انقدر جونش کمه ؟
الان با ست و کایم HP بالای 500 هست ولی این jansen رو 300 موند ;)

من رسیدم به غول آخر لول 48 هستم.چی کار کنم؟sidequestها کجان که من برم level up شم؟
زمانیکه به دیسک 4 میرسید، نقاط جدیدی روی نقشه ظاهر میشن. هر کدومشون رو که برید در انتها به یه باس میرسید که با کشتنشون آیتمهای بسیار با ارزشی بدست میارید و در همین حین لولتون هم بالا میره. چون مدت زیادی از بازی میگزره من چیز زیادی از محلشون یادم نمیاد ولی فکر میکنم این Achievemnt guide کمکتون بکنه. اون اچیومنتهای .......Defeated مربوط به همین باسها و ماموریتهای جانبی هستن هستن.

سلام

؟؟؟؟؟
دو ستان من این بازی رو بازی نکردم ولی با یکی از دو ستام تازه شروع کردیم:confused: به بازی کردن

و حالا در یه جایی بازی گیر کردیم اونم دیسک اول:-" جایی که دختر کو چلوهه میخواد

اتش بزنه مشعل دستشه و باید تکونش داد مشعل اولی رو روشت کردیم ساده بود:biggrin1: ولی

بعد از اون گیر افتادیم اشکال از کجاست چه جوری می تو نیم رد کنیم این جارو ؟؟؟؟؟؟؟ :(

ممنون......

سلام

؟؟؟؟؟
دو ستان من این بازی رو بازی نکردم ولی با یکی از دو ستام تازه شروع کردیم:confused: به بازی کردن

و حالا در یه جایی بازی گیر کردیم اونم دیسک اول:-" جایی که دختر کو چلوهه میخواد

اتش بزنه مشعل دستشه و باید تکونش داد مشعل اولی رو روشت کردیم ساده بود:biggrin1: ولی

بعد از اون گیر افتادیم اشکال از کجاست چه جوری می تو نیم رد کنیم این جارو ؟؟؟؟؟؟؟ :(

ممنون......
البته اون پسره.:biggrin1:

اون جا که خیلی راحته. با دکمه های سمت راست دسته، به چهار جهت تکون میده با آنالوگم یکم این ور اون ورش میتونی بکنی.:biggrin1: همون سمتی که یارو مشعلو میگیره جلوت تو هم همونوری کن دیگه.

بازم ممنون

خیلی اونور اینور نگه داشیم گریمونو در اورده لاقل جنگ بود یه چیزی این دیگه چیه :cheesygri:confused: توش موندیم

فردا امتحانش می کنیم اگه درست شد شد اگه نشد اونوقتکه :evil::biggrin1: مجبورم میکنه که دوباره بیام

خواهش کنم :laughing: بهتر راهنمایی کنید ولی خدایش عجب راه حلیا !!!!!!!!!!!

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or