Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صحنه ی غم انگیزی داره؟
من اخه یه حرکت جالب یاد گرفتم این یارو دشمنا بودن خودشون رو مترکوندن اونارو بکشی هربار 1لول میری بالا حتی اگه 100بار هم باهاشون بجنگی بازم 1لول میبره بالا
راستی شما اون دستبند های اسرار امیز رو که فقط میتونستی با تولتن بگیری رو گرفته بودین؟ من یکی گرفتم تو ایس کانیون هرچی بهت مجیک بزنن 0کم میکنه

صحنه ی غم انگیزی داره؟
من اخه یه حرکت جالب یاد گرفتم این یارو دشمنا بودن خودشون رو مترکوندن اونارو بکشی هربار 1لول میری بالا حتی اگه 100بار هم باهاشون بجنگی بازم 1لول میبره بالا
راستی شما اون دستبند های اسرار امیز رو که فقط میتونستی با تولتن بگیری رو گرفته بودین؟ من یکی گرفتم تو ایس کانیون هرچی بهت مجیک بزنن 0کم میکنه
آره اون چند نوع هم داره که یکیشو بیشتر نداری شما

نه من 3تاشو گرفتم کلا چندتا هست؟
البته یکی دیگه هم پیدا کردم تو اوهرا که میرم اونم میگیرم اگه بازم هست بگین برم بگیرم:biggrin1:
منم 3 تا داشتم نمی دونم ولی این Skill ها رو جواد بیشتر داشت
بهتره بری هر چی زودتر بازی رو تمام کنی
--------------------
به نظر من اگه این بازی Nobou Uematsu رو نداشت با SoundTrack های توپش به هیچ جا نمیرسید !

آخرین ویرایش:
هات گل جان من این اخراش گیر کردم لولم شده 75 اما هنوز نتونستم یه نشون دیگه برای باز کردن در مبارزه با باس اون منطقه ای که مثلا میری رویه یه 4ضلعی وایمیسی میبرتت بالا پایین یا چپو راست یمیشو پیدا کردم اما اون یکیو نه ممنون میشم راهنماییم کنین

هات گل جان من این اخراش گیر کردم لولم شده 75 اما هنوز نتونستم یه نشون دیگه برای باز کردن در مبارزه با باس اون منطقه ای که مثلا میری رویه یه 4ضلعی وایمیسی میبرتت بالا پایین یا چپو راست یمیشو پیدا کردم اما اون یکیو نه ممنون میشم راهنماییم کنین
من کلا نفهمیدم چی گفتی
با سلام من می خواستم بدونم درجهی سختی بازی در چه سطحی هست اخه من خیلی حرفه ای نیستم
بازی سختی هست ولی اول با Blue Dragon شروع کن

بچه ها نسخه بازی من ژاپنيه..درست نميتونم توضيح بدم ولی يجای بازی گير کردم :
داخل ديسک 2 بعد از درگيری تو کشتی موقعی که به لنگر گاه ميرسم وارد کارخانه ميشه..يسری برق اونجا وصله..نميدونم بايد چيکار کنم اونجا..لطفاً اگه کسی ميدونه يه توضيحی بده.

باید با استفاده از قابلیت "دزدی" بعضی افراد مثل jansen در حین مبارزه با سربازها، از اونها کارتهایی رو بدزدین که به کمک اونها مسیر باز میشه.

بعد از مدتها این تاپیک دوباره راه افتاد.یادش به خیر .......بچه ها 20 روز دیگه infinit discovery میاد پیشنهاد میکنم یه سر به gamespot بزنید عکسای بازی رو ببینید کفتون میبره .خدایا ممنون.......

باید با استفاده از قابلیت "دزدی" بعضی افراد مثل jansen در حین مبارزه با سربازها، از اونها کارتهایی رو بدزدین که به کمک اونها مسیر باز میشه.

خيلی ممنون دوست عزيز.

سلام

سلام
من تو بازی گیر کردم dvd4 بعد از اینکه اون 6تا جادوگری که تو کشی سفید باهاشون میجنگیم (یارای گونگورا ) باید بریم کجا چیکار کنیم؟
یه نقطه تو نقشه مشخص کرده ( وسط نقشه) بنفشم هست ولی هیچ راهی نداره که به اونجا برم دقیقا وسط کوههاس
چه کار باید بکنم
مرسی
بای

سلام
من تو بازی گیر کردم dvd4 بعد از اینکه اون 6تا جادوگری که تو کشی سفید باهاشون میجنگیم (یارای گونگورا ) باید بریم کجا چیکار کنیم؟
یه نقطه تو نقشه مشخص کرده ( وسط نقشه) بنفشم هست ولی هیچ راهی نداره که به اونجا برم دقیقا وسط کوههاس
چه کار باید بکنم
مرسی
بای
با اون یکی کشتیه که میره زیره آب برو زیر آب و دور تا دور کوه دور و بر اون نقطه بنفش بگرد یه راهی پیدا می کنی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or