Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام

ببینید من شنیدم فقط یه دیویدیش هست و بقیه رو باید سفارش داد درسته؟
اگه نه از کجا میشه کاملش رو تهیه کرد؟

ممنون
میلاد

دوستان سلام

ببینید من شنیدم فقط یه دیویدیش هست و بقیه رو باید سفارش داد درسته؟
اگه نه از کجا میشه کاملش رو تهیه کرد؟

ممنون
میلاد
نه خیر همچین چیزی صحت نداره
من خودم از هر دیسک 3 تا دارم :biggrin1:
می تونی از وست تهیه کنی

از کجاها باید اسلحه بخرم من هرجا میگردم گیر نمیارم فقط یه مغازه گیر اوردم که همون مانا و hpمیفروشه و همینطور بمبهارو
میشه بگید از کجاها؟رنگمغازه ها چه رنگی باشه؟
اگه درست یادم مونده باشه تو دیسک 1 و شاید دیسک 2 اسلحه ای برای خریدن وجود نداره. بمرور که به آخر بازی نزدیک میشید تو مغازه هایی که تو مکان های جدید هستن میتونید اسلحه بخرید. البته قدرتمند ترین سلاحهای بازیرو میتونید در دیسک 4 وبا انجام دادن ماموریتهای جانبی بدست بیارین. بمبها هم مقداری که جلو برین جاهایی هست که بتونید بخریدشون.
راستی این سیدها به چه دردی میخورن؟ اسلوت سیدهارو نمیگم خود سیدها که میگیریم
بعضی از کوزه هایی که در محیط بازی هستن ، هنگامی که میگردینشون توشون یه موجودی شبیه سنجاب وجود داره که باید سیدها رو به اونها تحویل بدید. بازی تعداد سیدهایی که شما در دفعات متفاوت به اونها دادید رو بخاطر میسپاره و زمانیکه مجموعشون به مقادیر معینی برسه اون موجود بهتون آیتم هایی رو بعنوان جایزه میده.

گه درست یادم مونده باشه تو دیسک 1 و شاید دیسک 2 اسلحه ای برای خریدن وجود نداره.
آره وجود نداره اما اگه بگردی می تونی پیدا کنی من خودم تو DVD 1 و 2 Kaim خودش تنها 2 تا اسلحه داشت
یکیش هم از همین خرگوش ها گرفتم با یه Ring
هنگامی که میگردینشون توشون یه موجودی شبیه سنجاب وجود داره
خرگوش نیست ؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
اقا تو ديسك 4 اين 4 تا غول كه ميريزن تو numara رو بايد بكشم؟ هر كدومشون به جزيره ميرسه بازي game over ميشه.من sleep بكنمشون خوبه؟تكون نميخورن؟يه حمله دارن كه باهش 2000 تا hp كم ميشه. اونو چيكار كنم؟ خداييش ديگه سخت شده.مخصوصا براي من كه اولين باره دارم RPG بازي ميكنم......

مرسی تو دی وی دی 2هم پیدا کردم
اینtreasurs ها رو چطوری باید پیدا کنیم و ازشون استفاده کنیم ممنون میشم اگه کمکم کنید
گاهی اوقات که با مردم شهر ها صحبت میکنید اونها بهتون اطلاعاتی در مورد محل یک شئ ارزشمند میدن. بعد از اون میبینید که در منو به لیست treasure هاتون یه گزینه اضافه میشه که اگه روش برید بهتون میگه اونرو کجا میتونید پیدا کنید. زمانی هم که در منطقه ای که treasure درش قرار داره وارد میشید ، یک علامت "+" نارنجی رنگ رو نقشه میبینید که محل اون رو نشون میده. البته اوایل بازی شما به trasure ها دسترسی ندارید و اولین بار زمانی با اونها روبرو میشید که kaim به دهکده محل سکونتش بر میگرده.
اقا تو ديسك 4 اين 4 تا غول كه ميريزن تو numara رو بايد بكشم؟ هر كدومشون به جزيره ميرسه بازي game over ميشه.من sleep بكنمشون خوبه؟تكون نميخورن؟يه حمله دارن كه باهش 2000 تا hp كم ميشه. اونو چيكار كنم؟ خداييش ديگه سخت شده.مخصوصا براي من كه اولين باره دارم RPG بازي ميكنم......
بله ، باید 3 تا رو sleep کنید و با چهارمی مبارزه کنید. البته دقت کنید که بعد از چند turn اونها دوباره بیدار میشن و باید دوباره سراغشون برید.

میگم بچه ها دقیقا این بازی مثلا سبکش چطوریه؟ تو مایه های کدوم بازی معروف هست...من حقیقت نمیدونم این سبک به ذایقه ام میخوره یا نه...

مثلا تو مایه های devil may cry میشه حسابش کرد؟ یا کلا چطوریه؟ میخوام بخرم..ولی میترسم الکی پول بدم ولی بازی نکنم// ممنون میشم یه راهنمایی کنید...

توي ديسك 4 مبارزه با اون فرمانده numara كه اين بار 4 تا تانك اورده چجوريه؟خيلي بد فرمه.از چه جادو و چه حلقه اي بايد استفاده كرد؟

سلام:
البته من چندان این بخش رو بخاطر ندارم. شاید دوستان دیگه بهتر بتونن کمک کنن.
تا جایی که یادمه باید اول تمام حملاتتون رو روی اون تانک اصلی که وسطه متمرکز کنین تا از بین بره. همینطور روی اون تانک هم اول تمرکزتون رو روی توپ تانک قرار بدید. چون حملات اون تانک خیلی قویه حتما با استفاده از white magic ها و اسکیل هایی که دارین اعضای گروه رو در مقابل ضربات محافظت کنید ( مثلا جادوی barrier) و همینطور افراد بیشتری رو به این کار اختصاص بدید. و در آخر اگر افرادی از گروهتون که بکمکشون حمله میکنید اسکیل هایی مثل "زدن دو ضربه" رو دارن حتما از اون اسکیل ها هم استفاده کنید.
در مورد حلقه هم که بستگی داره شما چه حلقه هایی داشته باشین اما طبعا حلقه هایی با mechanical damage مفید تر هستن.

سلام:
البته من چندان این بخش رو بخاطر ندارم. شاید دوستان دیگه بهتر بتونن کمک کنن.
تا جایی که یادمه باید اول تمام حملاتتون رو روی اون تانک اصلی که وسطه متمرکز کنین تا از بین بره. همینطور روی اون تانک هم اول تمرکزتون رو روی توپ تانک قرار بدید. چون حملات اون تانک خیلی قویه حتما با استفاده از white magic ها و اسکیل هایی که دارین اعضای گروه رو در مقابل ضربات محافظت کنید ( مثلا جادوی barrier) و همینطور افراد بیشتری رو به این کار اختصاص بدید. و در آخر اگر افرادی از گروهتون که بکمکشون حمله میکنید اسکیل هایی مثل "زدن دو ضربه" رو دارن حتما از اون اسکیل ها هم استفاده کنید.
در مورد حلقه هم که بستگی داره شما چه حلقه هایی داشته باشین اما طبعا حلقه هایی با mechanical damage مفید تر هستن.
ممنون از توضيحت ولي كاش ميشد دوستان دقيقتر راهنماييم كنن اخه اولين باره دارم RPG بازي ميكنم.ممنون ميشم از همه.......

ممنون از توضيحت ولي كاش ميشد دوستان دقيقتر راهنماييم كنن اخه اولين باره دارم RPG بازي ميكنم.ممنون ميشم از همه.......
جواد جون کاملا دقیق توضیح دادن من خودم این Boss رو به زور کشتم با کمی شانس
از همین روش استفاده کن !

دوستان من الان رفتم تو گرند استاف اما اشتباه کردم میخوام برگردم هیچ راهی نیستش که برگردم؟
لولم 45هست فکر کنم کم باشه یجاش هست تو گرند استف که یه سری مار تو قفس هستند ازادشون کنی باید باهاشون بجنگی من 1سا عت جنگیدم اخرشم باختم
تو گرند استف یهجا هست باید 2تا دستگاه هست از کار بندازم تا اون اسانسور بیاد پایین چطوری باید اینکارو کنم یکیشون جعبه نداره که بذارم جلوی پام برم اونو از کار بندازم چیکار کنم لطفا کمک کنید اگه لولم کمه بگین دوباره برم از اول

دوستان من الان رفتم تو گرند استاف اما اشتباه کردم میخوام برگردم هیچ راهی نیستش که برگردم؟
لولم 45هست فکر کنم کم باشه یجاش هست تو گرند استف که یه سری مار تو قفس هستند ازادشون کنی باید باهاشون بجنگی من 1سا عت جنگیدم اخرشم باختم
تو گرند استف یهجا هست باید 2تا دستگاه هست از کار بندازم تا اون اسانسور بیاد پایین چطوری باید اینکارو کنم یکیشون جعبه نداره که بذارم جلوی پام برم اونو از کار بندازم چیکار کنم لطفا کمک کنید اگه لولم کمه بگین دوباره برم از اول
لولت که کم هست باید حداقل به 55 برسونی ;)
من خودم تو 42 ساعت بازی رو تموم کردم با Level 63
اگه از همون راهی که اومدی نتونستی برگردی دیگه هیچ راه دیگه ای نداره امیدوارم رو Save قبلیت دوباره Save نکرده باشی ! ;)

میگم بچه ها دقیقا این بازی مثلا سبکش چطوریه؟ تو مایه های کدوم بازی معروف هست...من حقیقت نمیدونم این سبک به ذایقه ام میخوره یا نه...

مثلا تو مایه های devil may cry میشه حسابش کرد؟ یا کلا چطوریه؟ میخوام بخرم..ولی میترسم الکی پول بدم ولی بازی نکنم// ممنون میشم یه راهنمایی کنید...
اين بازي يه شاهكاره بزرگه براي علاقه مندان JRPG سبكش كلا با DMC فرق ميكنه
اگه بخري پشيمون نميشي
اگه تازه ميخواي اين سبك بازيا رو تجربه كني بهترين گزينه همينه چون مثل بعضي از بازياي
ديگه پيچيدگي نداره
شما ميتوني 1 ديسكش رو سفارش بدي بعد اگه خوشت اومد بقيه رو هم بگيري

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or