Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شرمنده از قلم افتاد:
زبان این بازی از FF کمی ساده تره. در کل با یه زبان نزدیک به متوسط هم کارتون راه میافته. من پیشنهاد میکنم که شما دیسک 1 رو بگیر یه امتحانی بکن احتمالا خوشتون بیاد...

خوش اومدین:cheesygri

شما به تمام آیتم هاتون در طول مبارزه دسترسی دارین بجز بعضی مبارزات در قسمت آخر بازی که چندان هم مهم نیست.
در مورد مشکلتون هم باید بگم برخی از status ها خیلی شبیه هم هستند، ممکنه شما آیتم یه status دیگه رو خریده باشید. برای اینکه دقیقا متوجه بشید هر آیتم کدوم status رو درمان میکنه ، زمانیکه روی آیتم مورد نظر هستید بالای صفحه شکلstatus مربوطه رو نشون میده ، به این نکته دقت کنید شاید مشکلتون حل شد.
راستی توجه دارید که لیست آیتم ها معمولا طولانیه و فقط قسمت بالاش در صفحه نشون داده میشه . برای دیدن بقیه آیتم ها باید برید پایین.

اخه قربونت برم من درسته گفتم اولين باره دارم RPG بازي ميكنم اما از سال 64 با گيم زندگي ميكنم.ديگه انقدر ميدونم كه آيتم كجاست و ليستش scroll هم ميشه و هم از شكلش و هم از اسمش متوجه ميشم كه به چه دردي ميخوره.من عرض كردم تو ليستم شايد 14 مدل آيتم دارم اما موقع مبارزه فكر كنم فقط 7 يا 8 آيتمو ميتونم استفاده كنم كه حالا به فراخور اون مبارزه يا enable هستن يا disable .من ميخوام اون ليست آيتم كه موقع مبارزه هست رو خودم تعيين كنم كه از آيتمهايي كه گرفتم يا خريدم چه آيتمهايي توش باشه.اگه ممكنه راهنمايي كنيد.ممنونم....

خه قربونت برم من درسته گفتم اولين باره دارم RPG بازي ميكنم اما از سال 64 با گيم زندگي ميكنم.ديگه انقدر ميدونم كه آيتم كجاست و ليستش scroll هم ميشه و هم از شكلش و هم از اسمش متوجه ميشم كه به چه دردي ميخوره
به هر حال تو یه فروم افراد مختلف پست میدن و همه در یک سطح نیستن من هم با شما آشنایی قبلی نداشتم برای همین تمام شرایط که به ذهنم رسید رو گفتم. عذر خواهی من رو قبول کنید.;)
ن عرض كردم تو ليستم شايد 14 مدل آيتم دارم اما موقع مبارزه فكر كنم فقط 7 يا 8 آيتمو ميتونم استفاده كنم كه حالا به فراخور اون مبارزه يا enable هستن يا disable .من ميخوام اون ليست آيتم كه موقع مبارزه هست رو خودم تعيين كنم كه از آيتمهايي كه گرفتم يا خريدم چه آيتمهايي توش باشه.اگه ممكنه راهنمايي كنيد.ممنونم....
ببینید ، یه سری آیتم ها در مبارزات کاربردی ندارن، مثل slot seed ، seed و یا سنگهایی که برای ساختن Ring استفاده میشه. این آیتم ها در حین مبارزه تو لیست شما نیستن ولی تمام آیتمهایی که بتونه در مبارزه به کار بیاد در لیست شما در موقع مبارزه قرار دارن و از این لیست نمیشه چیزی کم کرد.
میشه بگید اسم آیتمی که خریدید ولی در حین مبارزه تو لیست نمیتونید ببینیدش چیه؟

اگه ميشه راهنمايي كنيد.توي اون خونه كه روح داره توي ديسك دوم يه جا توي باغ 4 تا ايتم بايد رو زمين بذاريم تا درب باز شه.اين ايتمها رو از كجا بايد پيدا كنم؟ بعد اينكه يه جا تو اون خونه يه ساعت هست كه عقربه هاش رو ميشه جابجا كرد.قضيه اون چيه؟

تشكر علي جان
مبارزات بازي به صورت Random Encouter هست يا ميشه دشمنات رو قبل از اينكه باهاشون وارد نبرد بشي، ببيني؟

چيزي كه باعث شد من حتي نتونم نيم ساعت آخر FF X رو برم همين بود، ديگه رواني شدم، دلم ميخواست اون فضاي قشنگ رو تماشا كنم ولي تا تكون ميخوردم ... دنگ!

البته نميدونم سر FF VIII اين مشكل نبود و به راحتي تمومش كردم حتي FF IX هم خوب بود ولي اين X رواني كرده بود منو.

خيلي دلم ميخواد بگيرمش ولي فعلا Eternal Sonata و Blue Dragon رو دارم و در حال گرفتن Oblivion هستم، سخته مقاومت كردن در مقابل اين بازي و نگاه گاه و بيگاه به جيب مبارك كه Dungeonايست براي Spider هاي من!

همينه؟ يعني دشمنات رو قبل از مبارزه نميبيني و وقتي داري ميگردي واسه خودت، يه دفعه مبارزه شروع ميشه؟

اگه ميشه راهنمايي كنيد.توي اون خونه كه روح داره توي ديسك دوم يه جا توي باغ 4 تا ايتم بايد رو زمين بذاريم تا درب باز شه.اين ايتمها رو از كجا بايد پيدا كنم؟ بعد اينكه يه جا تو اون خونه يه ساعت هست كه عقربه هاش رو ميشه جابجا كرد.قضيه اون چيه؟
فکر کنم تنها کسی یادش باشه خودم باشم چون سه بار اومدم اونجا تقریبا کل بازی حفظم شده یکیش کنار یه دره که از دور داره چشمک میزنه
یکی همونطور که گفتی باید عقربه ها رو بچرخنی رو یکیش که آوردی الان یادم نیست کودوم بود دو تا در کناری بازی میشن میری تو در ها تو جعبه ها رو باز می کنی و پیداش می کنی دیگه
یکی دیگه یکم سخته توضیح دادنش ولی همینه که میگم با دفت تمام بخون شاید متوجه بشی :biggrin1:
اگه دقت کرده باشی وقتی میری تو آینه ها دقیقه همونجایی هستی که قبلا هم بودی اما جدیده و تمیز هست مکانش اما یه قسمت دیگه داره هم تمام مکانت خاک گرفته و کثیفه و قدیمیه و وقتی وارد خونه میشی هم همینطور همه جا خوب اگه دقت کنی زمانی که تو قسمت کثیفه هستی !! ار همون در اولش که وارد میشی روبروت یه دره دو طرفش هم پله هست و سمت چپ و راستت یه در هست سمت راست که میری اگه اشتباه نکنم یه جعبه میبینی کنار یکی از کمد کتاب ها که نمی تونی بازش کنی
راهش اینه :
باید خودتو به قسمت تمیزه ببری بعد یه جا هست یه مجسمه میبینی که می تونی تکونش بدی اونو از جای که الانش هست تغییر بده و ازاونجا دورش کن کلا
بعد برگرد تو قسمت کثیفه اونجایی که جعبه گذاشته بود ( همونی که نمی تونستی بازش کنی ) الان میبینی که با تغییر دادن جای مجسمه دیگه مانعی برای بار کردن اون جعبه نیست اونو که باز کردی Plate بهت میده که سر جمع میشه 3 تا بعد هم میری تو در وسطیه اونجا هر ستاشو میزاری البته باید به ترتیب باشه که تو اونجا Seth بهت میگه باید به چه ترتیبی باشه
اوووووووووووووووووف خسته شدم :biggrin1: امیدوارم فهمیده باشی چی میگم
پ.ن : فقط خدا کنه اینجا رو رد نکرده باشی
همينه؟ يعني دشمنات رو قبل از مبارزه نميبيني و وقتي داري ميگردي واسه خودت، يه دفعه مبارزه شروع ميشه؟

آره دیگه

پ.ن : فقط خدا کنه اینجا رو رد نکرده باشی
اتفاقا ردش كردم. ممنون بابت توضيحاتت.بعدش رسيدم به Black Cave .مرده زنده ام يكي شد تا رد كردم.مخصوصا براي من كه اولين باره دارم RPG بازي ميكنم.ولي خداييش بازي كولاكيه.فقط حيف كه روزها سركارم و فقط شبها ميتونم بازي كنم.از وقتي هم كه جام ملتها شروع شده ديگه هيچي.......زنم ميخواد طلاقمو بده:cheesygri

اقا اين اخر ديسك دوم تو اون مرحله كه بايد جعبه ها رو بالا پايين كنيم اخرش يه جا هست كه يه بالابر و دو تا جعبه هست كه ميتوني هل بدي بندازي پايين بايد چيكار كرد؟ همونجا كه دو تا نگهبان هم بالا و پايين هستند كه ميشه باهاشون حرف زد. تو رو خدا راهنمايي كنيد 2 روزه علاف اينجام.ممنون

اقا اين اخر ديسك دوم تو اون مرحله كه بايد جعبه ها رو بالا پايين كنيم اخرش يه جا هست كه يه بالابر و دو تا جعبه هست كه ميتوني هل بدي بندازي پايين بايد چيكار كرد؟ همونجا كه دو تا نگهبان هم بالا و پايين هستند كه ميشه باهاشون حرف زد. تو رو خدا راهنمايي كنيد 2 روزه علاف اينجام.ممنون
اگر درست یادم باشه اینجا باید بیای تو جنگ با jansen یا هر کس که مهارت steal رو بلده card key رو بدزدی و در ها رو باز کنی

دوستان تو این بازی کایم و کلا همه افرادی که در اختیار داریم با اسلحه های خودشون میجنگن یا میشه براشون اسلحه خرید؟تو دی وی دی 1هست جایی؟یا 2و3 کجا؟

از کجاها باید اسلحه بخرم من هرجا میگردم گیر نمیارم فقط یه مغازه گیر اوردم که همون مانا و hpمیفروشه و همینطور بمبهارو
میشه بگید از کجاها؟رنگمغازه ها چه رنگی باشه؟
راستی این سیدها به چه دردی میخورن؟ اسلوت سیدهارو نمیگم خود سیدها که میگیریم

دوستان سلام

ببینید من شنیدم فقط یه دیویدیش هست و بقیه رو باید سفارش داد درسته؟
اگه نه از کجا میشه کاملش رو تهیه کرد؟

ممنون
میلاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or