Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از لحاظ فني اگه بخوام راجب بازي بگم
كيفيت و گرافيك شخصيت ها كاملا خوبه
نورپردازي بازي هم به خوبي عمل مي كنه و نور خورشيد زيبا جلوه مي كنه
تكسچرها تقريبا ضعيفن و به غير شخصيت ها بقيه ي اجزا زياد تكسچر خوبي ندارند البته خيلي هم بد نيستن
تعداد چند ضلعي بازي هم پايينه و زياد قابل قبول نيست و اجسام زاويه دار هستن
جزئيات محيط فوق العاده بالا هستن و محيط ها ابدا خالي و خشك نيست
صدا گذاري بازي در سطح كاملا خوبي قرار داره و جزئيات و كيفيت خيلي خوبي دارند ديالوگ ها هم خوبن
فيزيك بازي هم پايينه و ادم رو ياد نسل قبل مي اندازه و اصلا راضي كننده نيست
لودهاي بازي هم كوتاه هستن و طولاني ترين ان از مرز 9 ثانيه نمي گذره كه اينم خيلي كم اتفاق مي افته و معمولا لود كل يك شهر 7 ثانيه هست براي مبارزه هم هيچ لودي وجود نداره و سريعا مبارزات شروع ميشه لود قسمت هاي شهري هم بين 3 ثانيه هست كه همه ي اعداد عالي به نظر مي رسند
در كل حتما يه تستي بزنيد بعيد مي دونم ناراضي بشيد

اگه گفتید چرا بازی اولاش گراف خوبی داره اما بعد 50 درصد افت پیدا می کنه ؟ نشون میده که iq بالایی دارین :cheesygri:biggrin1: بر عکس بعضیها:-":-"

خیلی منتظرم دویل رو تموم کنم برم سر وقت این بازی.خدایی اولاش خیلی قشنگ بود.با این وضع بازی کردن من یعنی روزی 30 -40 دقیقه فکر کنم سه چهار روز دیگه بتونم شروعش کنم:biggrin1:

من الان اواسط دیسک سوم هستم .واقعا بازی قشنگ شده .1 دقیقه نمی تونم از کنارش بگذرم .تا الان 7 نفر شدیم که با 5 نفر میشه بازی کرد. بازی اصلا طولانی نیست .من دیسک 2 را دقیقا 7 ساعته تموم کردم .فقط نمیدونم هدف از ارائه بازی تو 4 دیسک چی بوده چون دیسک دوم دموهای از پیش رندر شده زیاد نداشت!!!!!!

گیم اسپات به این بازی 7.5 داد بازم این بازی مثل بلو درگون نتونست به افسانه هایی مثل فاینال و درگون کوئست و از قبیل تبدیل بشه کم کم میشه قهمید این ساگاگوچی هم چیزی نداره موقعی که با اسکوار بود کارش خوب بود.
این بازی یه خرده کسل کننده شده و افت فریم های بد داره .داستان جالبی داره و گیم پلی خوبی داره;)

گیم اسپات به این بازی 7.5 داد بازم این بازی مثل بلو درگون نتونست به افسانه هایی مثل فاینال و درگون کوئست و از قبیل تبدیل بشه کم کم میشه قهمید این ساگاگوچی هم چیزی نداره موقعی که با اسکوار بود کارش خوب بود.
این بازی یه خرده کسل کننده شده و افت فریم های بد داره .داستان جالبی داره و گیم پلی خوبی داره;)
ای بابا بیخیال گیم اسپات خوده بازی رو عشقه
هر بازی که تو گیم اسپات تبلیغات بده 100% نمرش بهتره
نمونش DMC 4 هست من که یدونه تبلیغ از این بازی تو سایتشون ندیدم امتیازشم که همه می دونن دیگه چقدر بد داده بود و ...
حالا Crysis رو در نظر بگیر اومده بودن حتی Background سایتشون رو هم با Crysis مطابقت داده بودن نمرشم شد 9 ! و ...
پ.ن : امتیازش از Turok که بیشتره غیر این کاربران بهش نمره 8.4 رو دادن !!

مگه این بازی انحصاری x360 نیست ؟
پس این چیه ؟ :
Untitled-2.jpg

مگه این بازی انحصاری x360 نیست ؟
پس این چیه ؟ :
Untitled-2.jpg
بابا اون بالا آدرس سایت mistwalker رو داده و زیرشم platformهایی که این شرکت روشون کار میکنه و بازی روشون ساخته و یا در حال ساختنه نوشته و lost odessey هنوز در انحصار 360 هست و برای ds هم ساخته نمیشه

نه علی جان واسه ds هم کانفریم شده و به زودی میاد
کی اینو گفته؟
منبع لطفا

آخرین ویرایش:
بابا اون بالا آدرس سایت mistwalker رو داده و زیرشم platformهایی که این شرکت روشون کار میکنه و بازی روشون ساخته و یا در حال ساختنه نوشته و lost odessey هنوز در انحصار 360 هست و برای ds هم ساخته نمیشه

کی اینو گفته؟
منبع لطفا
می دونم اتفاقا خودم از عمد رفتم رو لینک مربوط به Mistwalker کلیک کردم که یه چیزی ازش بدونم
اما این که اومد فکر کردم شاید این بازی واسه هر دو نسخه میاد بعد از اون رفتم تو سایت xbox
و دیدم که این بازی انحصاری 360 هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or