Lost Odyssey

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ...
البته براي شما تازگي داره و بيشتر بچه ها منتظر همون نسخه J هستن تا UC كه اين نسخه اسيا بشمار مياد و زبان انگليسي و ژاپني قابل تغيير است منو و نوشته ها علاوه بر انگليسي زبان چيني هم قابل انتخاب است كه حدود 10 روز ديگه عرضه ميشه اين هم مشخصات اين نسخه:

Release Date: Jan 24, 2008
Language Voice: English/Japanese; Subtitle/Menu: English/Chinese
Genre: RPG
Version: Asia
PAX-Code: PAX0002004453

من دیگه دارم دیوونه میشم امروز یه تریلر 17 مگی از این بازی که مربوط به TGS 07 بود رو گرفت
دیگه از این شاهکار تر بهتر بی نظیر تر تو هیچ جای دنیا ندیدم واقعا مهشره :
حتما دانلود کنید : دانلود :love:
فقط 4 روز دیگه این 4 روز مثل 4 سال می گذره :((

سلام
دات کام ديروز بازی رو اورده بود من گرفتم خوشم نيومد!

اونی که دات کام اورده نسخه japon بازی هستش که خیلی وقته عرضه شده و تمام منوها و زیر نویس های بازی به زبان japon هستش اما نسخه اسیا بازی که دیروز ریلیز شده تماما انگلیسی است. در مورد بازی هم گرافیکش که اصلا تعریفی نداره اما من به شخصه عاشق این بازی هستم .این بازی منو یاد بهترین بازی ای که تو عمرم کردم یعنی final fantasy x میندازه .:biggrin1:

دوستان بازی ارزشش رو داره برم بگیرم؟؟؟؟
چون باید 20 تومن بدم پاش دارم میگم.
از سبک نوبتی خیلی خوشم میاد.با فاینل 10 خیلی حال کردم.آیا به قشنگی فاینل هست؟

دوستان بازی ارزشش رو داره برم بگیرم؟؟؟؟
چون باید 20 تومن بدم پاش دارم میگم.
از سبک نوبتی خیلی خوشم میاد.با فاینل 10 خیلی حال کردم.آیا به قشنگی فاینل هست؟
100 % دیگه شک نکن
در این مورد در ضمن شما بازی رو انجام دادی که میگی گرافیکه خوبی نداره ؟ :-"

آخرین ویرایش:
در این مورد در ضمن شما بازی رو انجام دادی که میگی گرافیکه خوبی نداره ؟
بله من نسخه japon بازی را یک ساعتی بازی کردم .از نظر گرافیکی اصلا در حد نسل جدید نیست . اونم بازی ای که ساکاکوچی و mistwalker این همه روش تبلیغ می کردن .به نظر من اشتباه اینا این بود که از unreal engine استفاده کردن .کلا شرقی ها باید قید استفاده از موتور های غربی را بزنند. نمونه بارز اون square enix است که یک موتور به نام white engine ساخته و بازی های بعدی خودش را بر اساس اون موتور میسازه .و الان هم که به تازگی فامیتسو و دنکی چند تا اسکن از داخل بازی ffxiii دادند بیرون و همه را مات و مبهوت کرده .;)

آقا ما آخر نفهمیدیم این بازی اومده یا نیمده ؟
میگن نسخه Asia اومده ولی 1 DVD هستش ولی خیلیا میگن 4 تا DVD هستش
الان Westgame آورده میگه 1 DVD
یکی بیاد یه توضیح بده لطفا

نسخه J با زبان انگلیسی یا همون نسخه اسیا رو دیشب وست دی وی دی 1 رو اورد من نتونستنم برم بگیرم.اما برای شنبه یا 1 شنبه نسخه کامل یعنی 4 دی وی دی ش رو گفت میاره:love:
:bash:

فقط خدا کنه یوسی هم بیاد . من که واسه همین بازی رفتم 360 گرفتم . دوست ندارم تغییر ریجن بدم و خدا کنه مجبور نشم . به نظر شما یوسی شم میاد ؟؟؟؟؟؟؟

من این بازی رو ديروز از وست گرفتم بسيار بازی جذابی هست.گرافيک عالی طراحی شخصيت ها به بهترين حالت ممکن و موسيقی این بازی بسيار دلنشين و خوب کار شده. گيم پلی بازی هم که حرف نداره پيشنهاد ميکنم این بازی رو هر چه زود تهيه کنيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or