Lost Odyssey اماده عرضه !

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gartall

کاربر سایت
به گفته Hironobu Sakaguchi بازي اماده ريليز بوده و 80 درصد ساخت بازي به اتمام رسيده و فقط ما داريم بازي را تكامل ميديم و بعضي از مشكلات بازي را تكامل مييم . در پايان 3 ماهه ي اين سال ما بازي را بالاخره عرضه ميكنيم .
نسخه ژاپني و انگليسي ان در اواخر پايان سال ريليز ميشه ولي نسخه هاي ديگر بازي Q1 2008 اماده ميشه اين بازي در 8 زبان و در 22 كشور مختلف عرضه خواهد شد

سايت XBOXYDE ميگه ما فردا يك interview خيلي كوتاه در مورد اين بعد از ظهر خواهيم داشت ما سعي ميكنيم كه اطلاعات بيشتري از Lost Odyssey. و جزئيات ان بدست بياريم .

اين بازي به نظر من معركه ميشه از الان منتظر باشيد :biggrin1:

این متن اصلیش:
I'm just back from Hironobu Sakaguchi's press conference at the Japan Expo near Paris, and as expect there wasn't much new announced there. Blue Dragon will be released as expected at the end of August everywhere. Lost Odyssey is about 80 % done and will be finished in about 3 months, they are now working on the game balance. It will be released at the end of the year in Japan and in the english speaking countries (USA and UK too), but the other territories will have to wait until a few weeks later in Q1 2008. It will be localized in 8 languages and released in 22 countries. I'll have a very short interview with Sakaguchi tomorrow afternoon, where I'll hopefully be able to know a bit more about Lost Odyssey.

دادمش چون یه سری توضیحات اخرش بود در مورد تاریح ریلیز که فرخ نداده بود:cheesygri

دستت درد نکنه فرخ بابت ترجمه:love:

من تا حالا با بازي هايي تو اين سبك اصلا حال نميكردم. ولي بعد از اينكه blue dragon رو بازي كردم و چند تا تريلر از lost odyssey ديدم ، مريض اين سبك شدم . من كه دارم لحضه شماري ميكنم مخصوصا براي lost odyssey كه دربدرم كرده. كي ديگه ميره FF بازي كنه ؟!!! من !!

928334_20070306_screen001.jpg

928334_20060920_screen001.jpg

928334_20060920_screen002.jpg

بخصوص با تم حماسي كه اين بازي داره و با اون كارگردان دوست داشتنيش:love: بايد منتظر يه شاهكار باشيم.
من كه ميگم آينده سبك TB RPG ديگه تو دستاي Mistwalker ه نه square . بعبارتي تو دستاي ساكاگوچيه

آقا من یه مشکل کلی با این بازیهای RPG نوبتی دارم. اصلآ نمیتونم ازشون لذت ببرم.این بازی هم انگار اینجوریه. اگه کسی میدونه چه طور میشه این این گونه بازیها لذت برد به من بگه.(من فکر کنم تنها بازی نوبتی که یه بار رفتمش شطرنج بوده! :eek: )

نميخوام دلسردتون کنم ولی من يه گيم پلی از اين بازی ديدم يه جورايی زده شدم
دمو بازيرو اولش هرکی میبينه میگه بابا عجب چيزه خفنيه ولی داخل بازی به اين شکل نيست
مثلاً مثل بازی فوتباليستا تو میکرو شما با چند گزينه ربرو میشيد که مثلاً اگه 3 وميرو بزنيد
از زير حمله میکنه يا مثلاً اوليرو بزنيد شمشری میگيره جلوش میره ..در اصل خوده شما
به صورت کامل نمیجنگيد..گزينه میياد انتخاب میکنيد بعد طرف میزنه ديگه..بعد از يه چيزه ديگشم که بدم امد
اين بود که مثلاً خون افرادو با شماره نشون میداد...ضربه آی که میزديدو با شماره نشون میده که چقد از خونه
طرف کم شده يا برعکسش مثلاً وقتی به شما شمشير میزنن نشون میده چقد قدرت داشته
ضربه طرف که اين شمارها که میياد رو وسط صفحه يه مقدار جذابيت بازيرو به نظر من کم میکنه
اصلاً حال نکردم

شما تو بازي وقتي در حال مبارزه هستيد اختيار داريد با توجه به unit هاي مقابل magic يا combo خاصي رو بزنيد. در ضمن يه hero لول 20 مثلا 400 تا damage ميزنه كه 30 تاش miss ميشه 50 تاش رو unit مقابل armor ميكنه و 20 تاشو هم hero شما نميزنه. در نتيجه از 400 تا 300 تاش به unit ميخوره و اينكه چقدر از heals اون unit باقي مونده براي اجراي حركات بعدي و صرفه جويي در mana مهمه. چه بسا كه بعضي از unit ها 55% از attac شما رو armor ميكنند و اگه شما ندونيد در هر attac چند تا damage وارد ميكنيد كشتن unit خيلي سخت ميشه. اونم تو يازي هاي rpg نوبتي.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or