Lords of the Fallen | PC

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

gop_large_verge_medium_landscape.jpeg

درود.

استودیو City Interactive در خبری که امروز منتشر کرد بازی جدید خود که سبکی hardcore action-RPG دارد را با نام "Lords of the Fallen" به طور رسمی معرفی نمود. آقای Tomasz Gop که در پروژه ساخت بازی The Witcher 2: Assassin's of Kings با شرکت CD Projekt همکاری داشت و بعد از این استودیو جدا شد؛ از این بازی امروز پرده برداری کرد.

طبق گفته ایشان بازی به همانند بازی Dark Souls سخت می‌باشد و حتی در Lords of the Fallen اگر با گروهی از دشمنان به مبارزه بپردازید شاید این نبرد شما به 1 ساعت هم به طول بی‌انجامد بازی دارای سیستم مبارزاتی بسیار پیشرفته‌ای می‌باشد که به همانند بازی Borderlands دارای کلاس skill trees می‌باشد . این بازی که از سوی City Interactive و Deck 13 در حال ساخت است نزدیک به دو سال می‌شود که در حال توسعه می‌باشد که این سازندگان امید دارند LOTF در سال 2014 روانه بازار گردد. طبق گفته آقای Gop تریلر بازی نیز در E3 امسال به نمایش در خواهد آمد.

در دنیای فانتزی Lords of the Fallen خدایان انسان‌ها شکست خوره‌اند و شما در نقش کسی با نام Harkyn در برابر نیروها ماوراء طبیعی که بسیار قوی و غیر قابل توقف هستند ایستادگی خواهید کرد.

اقای Gop در آخر نیز اذعان می‌کند تیم ما این بازی را برای گیمرهایی درست کرد است که تشنه چالش ها بزرگ هستند. وی در مورد گرافیک بازی نیز بسیار تعریف کرد و اذعان کرد با استفاده از عناصری چون DX11, tesellation, anti-aliasing بازی Lords of the Fallen شما را به وجد خواهد آورد.

Last edited by a moderator:
دوستان من دارم بلک باکس رو دانلود میکنم : 1- نسخه بلک باکس افت کیفیتی که نداره ؟ 2- من زیاد RPG باز نیستم و مثلا Witcher 3 رو به سختی میرم جلو :d ، آیا این بازی هم مثل همینه یا میتونم لذت بیشتری ازش ببرم؟
دانلود کردم اسکرین شات از بازی سعی میکنم قرار بدم رو 4K ...
این بازی سبک میازاکیه.
مثل بلود برن - دارک سولز
ولی به هیچ کدوم از شاهکارهای دارک سولز ۱ و بلود برن نمیرسه
نسبت به دارم سولز نمره ۶
نسبت به بلادبورن نمره ۳
بازی جز فیزیک چیز خاصی نداره به راحتی میشه DSR استفاده کرد

بازی رو اجرا کردم .عملکرد بهینه ای داره و من با یه کارت قدیمی تو رزولوشن 720 و تنظیمات معقول فریم بازیم بالای 30 هستش . گرافیک بازی خوبه و رنگهای غلیظ و اشباع شده ای رو میشه دید . بازی به شدت سخته و لنگه برادران دیگش مثل دارک سولز میمونه. به باس اول نرسیده دست به دامن ترینر شدم .

دوستان من دارم بلک باکس رو دانلود میکنم : 1- نسخه بلک باکس افت کیفیتی که نداره ؟ 2- من زیاد RPG باز نیستم و مثلا Witcher 3 رو به سختی میرم جلو :d ، آیا این بازی هم مثل همینه یا میتونم لذت بیشتری ازش ببرم؟
دانلود کردم اسکرین شات از بازی سعی میکنم قرار بدم رو 4K ...
پس فکر کنم شاید مثل من خیلی خوشت نیاد... من که فکر نکنم اگه به همین منوال پیش بره خیلی بازیش کنم. البته احتمالا بخاطر اینه که تو جو یه بازی قدیمی ریمستر شده هستم هنوز که تازه تمومش کردم البته این سبک نیست ولی به لحاظ گرافیک و داستان و هیجان انقدر عالی بود که چشمم رو این بازی به لحاظ گرافیک و داستان نگرفت.

من هم black boxش رو گرفتم. به گفته خودشون کمترین افت تو صدا تکستچر و ویدیو ها بوده و فقط زبان انگلیسی توش هست.
رزولوشن 1080 تمام تنظیمات هم تا انتها هست و 60 فریم راحت میده.
بادسته کنسول راحت ست شد و کار کرد.
به نظر من کلا یه بازیه معمولی و نرمال در حد خوبه. خیلی انتظار بالایی ازش نداشته باشید.

آخرین ویرایش:
دقیقا اونای که اهل این سبک باشن متوجه شدن که بازی سخت نیست برعکس خیلیم راحته فقط باید اهل اینجور سبکا باشی
یه بالانس و میکس جالب از بازی هایی مثل دارک سولز و حتی دارک سایدره
اما دلچسبه و به دل میشینه
خلاصه انتخاب خوبیه واسه تجربه کردن
به همین دلایل احتمالا طرفدارای بیشتری پیدا کنه چون تقریبا هرکسی میتونه بازی رو انجام بده
اما انصافا از لحاظ فضا سازی و رنگ بندی محیط عالیه اما خط داستانی جون داری نداره

خوب بازی ـرو نصب کردم ، سبک جالبی داره ، من اهل RPG نیستم و قاعدتا سخته برام ، اما قلق های خاصی داره مبارزاتش و خیلی به نظرم شبیه Dark Souls میمونه ، گرافیک بازی دلنشین و تم تاریکی داره ، روی 4k واقعا سنگینه ، و این که برای دوستان RPG باز به نظرم تجربه خوبی میشه ، یه چند تا اسکرین شات از بازی :

Lords of Fallen , 4K , Max Settings

;)

آقا تصحیح میکنم بازی اونقدام آسون نیست (لااقل بعد کشتن worshiper)
بعضی جاهاش رو مخه حسابی
یه نصیحت : همیشه بعد باز کردن در شیلدتون بالا باشه خخخ
واقعا بعضی نماهای بازی و آرمورارو باید نشست نیم ساعت فقط نگاه کرد

LordsOfTheFallen_2015-07-29_21-01-48-87.jpg

LordsOfTheFallen_2015-07-29_21-01-34-09.jpg

چند روزی می شه که گرفتمش اما فرص شد امروز تا 1 حدی بازی کنم که بشه نظر داد در ل من که باهاش حال کردم به نظرم بهتر از ds هست ازلحاظ گرافیکی که خیلی خیلی بهتر هست. گرافیک بازی هم هنریش هم تکنیکیش عالی هست افکت های انویدیا هم بسیار جذاب هستن قشنگ به همچین بازی ای میاد از لحاظ فریم دهی هم من کاملا 60 ثابت هستم جالبه این بازی هم برای texure very high عین shadow of mordor نیاز به 6 گیگ رم داره اما یادمه shom که من با 970 بی هیچ لگی بازی می کردم حالا نمی دونم اینم 6 گیگ سره کاریه کسی تست کرده نتیجه بگه

در کل بازی پیشنهاد می شه اما بازی راحتی برای غیر rpg بازها نیست البته اگر فن جاخالی با دفاع خوب یاد بگیرید حله

خیلی اشتیاق داشتم بازی رو انجام بدم. حتی می خواستم رو PS4 بخرمش که دیدم کرک شد! اما بازی کاملا ناامیدم کرد!
باری یه تقلید بسیار ضعیف از دارک سولزه. داستان بازی که هیچ! دیالوگ هاشو انگار چند نفر اسلحه گرفتن رو سر دوبلورها زورشون کردن گفتن: یا این دیالوگ ها رو میگید یا شلیک میکنیم! :دی
مبارزه اصلا به زیبایی و روونی دارک سولز نیست. انیمیشن های ضربه زدن خیلی مصنوعین. انگار همه چی تو این بازی خیلی کنده!
دشمنا انگار بینهایت poise دارن. باس فایت ها هم چنگی به دل نمیزنن. فقط یه HP خفن دارن که کشتنشون خیلی زمان بره! یهو بدون هیچ مقدمه ای یه باس جلوت ظاهر میشه. 1 ساعت بازی کردم 3 تا باس زدم! کلا خوندم بازی 7-8 تا باس بیشتر نداره!
به زور خواستن بازی رو سخت کنن. من که اصلا خوشم نیومد از بازیش! با این حال ادامه میدم. چون از بازی های سخت خوشم میاد.

حالا خوشت نمیاد یا چون سخته خوشت میاد؟بازی محشره...جز داستان یکم ضعیف و دیالوگ همه چی عالی و اعتیاد اوره...

- - -ویرایش - - -

خیلی اشتیاق داشتم بازی رو انجام بدم. حتی می خواستم رو PS4 بخرمش که دیدم کرک شد! اما بازی کاملا ناامیدم کرد!
باری یه تقلید بسیار ضعیف از دارک سولزه. داستان بازی که هیچ! دیالوگ هاشو انگار چند نفر اسلحه گرفتن رو سر دوبلورها زورشون کردن گفتن: یا این دیالوگ ها رو میگید یا شلیک میکنیم! :دی
مبارزه اصلا به زیبایی و روونی دارک سولز نیست. انیمیشن های ضربه زدن خیلی مصنوعین. انگار همه چی تو این بازی خیلی کنده!
دشمنا انگار بینهایت poise دارن. باس فایت ها هم چنگی به دل نمیزنن. فقط یه HP خفن دارن که کشتنشون خیلی زمان بره! یهو بدون هیچ مقدمه ای یه باس جلوت ظاهر میشه. 1 ساعت بازی کردم 3 تا باس زدم! کلا خوندم بازی 7-8 تا باس بیشتر نداره!
به زور خواستن بازی رو سخت کنن. من که اصلا خوشم نیومد از بازیش! با این حال ادامه میدم. چون از بازی های سخت خوشم میاد.

دلیل کند بودنم زره سنگین هست جلوتر که بری زره سبک و defence بالا گیرت میاد یا چیدمان اینونتوریتو سبک بچینی از کندی در میاد و سریع میشه...یه عدد نوشته اون پایینش که وزنه اینونتوریو نشون میده زرده باید سفید بشه...

بازی بدی نیست ولی نسبت به Dark Souls خیلی ضعیفه. داستان و دیالوگ هاش هم که خیلی داغونند. گیم پلیش نسبتا خوبه ولی فکر میکنم بیشتر بر پایه آزمون و خطاست. البته باید جلوتر برم تا بتونم بهتر نظر بدم.
تا محیط برفی اومدم و تا اینجا فکر کنم دوبار باخته ام. یه بار همون اول بازی و یه بار هم سر باس اول.

بازی تا الان حدود 250 هزار تا نسخه رو استیم فروش کرده اگه این قفل منحوس رو روش نمینداختن کم ـه کم 1 میلیون رو راحت رد میکرد فقط باید بگم خاک بر کسایی که چنین تصمیم احمقانه ای برا بازی گرفتن امید وارم درس بشه برا بعدشون ...

جالب هست اکثرا هر کس بازی رو انجام میده و نمی تونه با بازی ارتباط برقرار کنه اون رو با بازی دارک سولز مقایسه می کنه . چون بازی در قسمت های شبیه به دارک سولز هست در حالی که باید برای انجام این بازی بدون دید مقایسه ای به انجام اون پرداخت. می تونم به جرات بگم برای اولین بازی در این سبک و سیاق برای این شرکت بدون پیشینه بازی بسیار زیبا کار شده و اگه بتونید کمتر اون رو با سری دارک سولز مقایسه کنید مطمئن باشید از بازی بسیار لذت می برید.

جالب هست اکثرا هر کس بازی رو انجام میده و نمی تونه با بازی ارتباط برقرار کنه اون رو با بازی دارک سولز مقایسه می کنه . چون بازی در قسمت های شبیه به دارک سولز هست در حالی که باید برای انجام این بازی بدون دید مقایسه ای به انجام اون پرداخت. می تونم به جرات بگم برای اولین بازی در این سبک و سیاق برای این شرکت بدون پیشینه بازی بسیار زیبا کار شده و اگه بتونید کمتر اون رو با سری دارک سولز مقایسه کنید مطمئن باشید از بازی بسیار لذت می برید.

برادر شما برو stage demo (فکر کنم مال GS بود) سال 2014 رو ببین. کارگردان بازی بود فکر کنم که داشت بازیش میکرد، دویست بار اسم Dark Souls رو آورد.
خودشون وقتی اینکار رو برای فروش بیشتر کردند، اونوقت از مخاطب انتظار داری با DS مقایسه اش نکنه؟!

وقتی سازنده خودش بازیشو با دارک سولز مقایسه میکنه ما هم میتونیم! بازی واقعا کنده، سبک ترین زره رو هم که بپوشی بازم کنده. کلا انگار رو اسلوموشنه بازیش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or