Lone Survivor: Director's Cut

نه چراغو خاموش کردم رفتم قایم شدم :دی ! بعد چراغ خاموش اومدم بیرون خواستم ببینم کجاس :دی ! یهو دیدم جلومه کلا منو گرفت خورد :دی ! منم از بازی اومدم بیرون :دی ! انگار خودمو خورده بود :دی !

میگم باز خوبه با مو زائد دوست داشته :d اما فکر کنم بعدا بالا بیاره :)) lol من بازیا indie بدم نمیاد اما زورم میاد اینقدر پول برا بازی digitali بدم اگه collection میدادن اینارو خوب بود :d چند تا بازی indie رو یه مموری hehe :d

بازیش شدیدا ترسناکه :دی ! باور کنید از re آخریه که تو کشتی بودم ترسناک تره !
من یه تیکشو رفتم تو تاریکی دیدم آدمم راه نمیره ! چراغ قوه رو زدم دیدم زامبیه وایساده جلوم :دی موههای زائدم فر خورد سریع چراغو خاموش کردم قایم شدم :دی ! دیدم خبری نیست اومدم بیرون دیدم هنوز جلومه دوباره ترسیدم ایندفعه کلا از بازی اومدم بیرون :دی ! آدم چقدر میتونه ترسو باشه ؟:دی
انصافا نورپردازی و صدا گزاریش خیلی عالیه
اصلا همین پیکسل بودنش هم حسه ترس بازی رو بیشتر میکنه چون سوریالش میکنه D: با اون تن رنگیش ....
حالا یک سری دشمنان هست که ....

میگم باز خوبه با مو زائد دوست داشته :d اما فکر کنم بعدا بالا بیاره :)) lol من بازیا indie بدم نمیاد اما زورم میاد اینقدر پول برا بازی digitali بدم اگه collection میدادن اینارو خوب بود :d چند تا بازی indie رو یه مموری hehe :d
عرض داره سهیل D: بازیهایی مثل این به نظرم داستان و gameplay در حده AAA هست. نسخه PC نزدیک 800 هزار نسخه فروخته بود اخرین باری که اعلام کرده بودند. انصافا بازی خوش ساختی هست. داستانش خیلی جالبه. ارزش تکرار هم داره چون چندین پایان مختلف داره.

بچه ها من همون اول بازی گیر کردم اونجا که بازامبیه تو اتاق 206 روبرو میشی
کمک کنید لطفا
- - - - -- -
رفتم اینجاشو بازی عالی هست البته چون گوگل ترنسیشن گزاشتم جلوم دارم ترجمه میکنم و لذت میبرم
انقدر ترجمه تول یکشه باتری چراغم تموم شد

آخرین ویرایش:
بچه ها من همون اول بازی گیر کردم اونجا که بازامبیه تو اتاق 206 روبرو میشی
کمک کنید لطفا
- - - - -- -
رفتم اینجاشو بازی عالی هست البته چون گوگل ترنسیشن گزاشتم جلوم دارم ترجمه میکنم و لذت میبرم
انقدر ترجمه تول یکشه باتری چراغم تموم شد
cool
باز اون چراغ قوه رو میتونی خیلی موقعها خاموش کنی D:
نگران نباش ! تا زامبیا متوجت نشن بلایی سرت نمیارن D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or