London 2012: Olympic Games~X360 Version|Better With Kinect Sensor

بازی رو گرفتم ، اصلا به کیفیت بازی هیچ کاری ندارم ولی بازی برای من که خیلی عالیه .
وزنه برداری ، دو میدانی و تیراندازیشو امتحان کردم و فوقالعاده بهم لذت داد . مخصوصا وزنه برداری که فقط فوق سنگین داره و بعضی وقت ها تو درجه سختی بالا با دو سه کیلو دوم یا سوم میشیم .
قطعا نزدیک ایام المپیک بیشتر هم حال میده .

منم بازی رو گرفتم و آنلاینشم بازی کردم تا 8 نفر میتونن بازی کنند.کلا در حد شماره قبلیشه و برای این موقع که بازی نیست خوبه ایرانم که توش نیست:((

خوب منم بازی رو تجربه کردم.به نظرم خیلی جالب و قشنگه و حتما باید امتحانش کرد.در ضمن این بازی با دوستاتون خیلی بیشتر حال میده.
گرافیک ـش هم در حد خوبی قرار داره.همچنین المپیک شروع بشه این بازی لذتش دو برابر میشه.

دوستان واقعا چرا میگید بازی بد شده ؟ امروز دو ساعت بازی کردم و جدا داره بهم حال میده .
برید قسمت بازی های المپیک و درجه ایی به جز easy رو بیارید ، بعد میبینید که از مرحله qualify هم خیلی سخت میشه رد شد تا به فینال رسید ، من که دارم به شدت از بازی لذت میبرم .

دوستان به نظرم اصلا تک نفره بازی نکنید چون خسته کننده میشه.(البته اون هم خوبه)
این بازی ها قشنگیش به اینه که مثلا دوستت یه رکورد میزنه و تو بعد حالش رو میگیری:d
من دارم آنلاین ـش رو میرم و خیلی هم حال میده.

دوستان به نظرم اصلا تک نفره بازی نکنید چون خسته کننده میشه.(البته اون هم خوبه)
این بازی ها قشنگیش به اینه که مثلا دوستت یه رکورد میزنه و تو بعد حالش رو میگیری:d
من دارم آنلاین ـش رو میرم و خیلی هم حال میده.

کینکت چطوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or