Lollipop Chainsaw در راه است

Boss Hunter

کاربر سایت
Grasshopper یک بازی جدید به نام Lollipop Chainsaw رو برای کنسول های 360 و PS3 معرفی کرده است.
این خبر به نقل از مجله ژاپنی Famitsu's در آخرین شماره آنان است.

بازی کننده در بازی نقش جولیت"Juliet" را برعهده دارد که یک تشویق کننده است"cheerleader,"
که خانوادتن و مورثی شکارچی زامبی ها هستند.
در بازی نامهای معروفی مثل بازی Suda 51 را دارد:
Silent Hill" Akira Yamaoka" مسئول صدا در بازی و تهیه کننده آن هم Masahiro Shidara است.
این بازی تا به حال 70 درصد پیشرفت داشته است و تا کنون هیچ تاریخ عرضه ای برای آن مشخص نشده است.
تصاویری از بازی:

والله 80% بازي فقط چرخوندن لنگ و پاچه و مانور روي تناسب اندام بود !
گيم پلي بسي تكراري !!!
ديگه اينارو كه قبول دارين ؟
از نظر من هيچ فرقي با دانته نداشت، فقط اون هفتيرش دستش بود اين پاش :d

باو !! جون من این حرفو نزن کوروش !!:|:d بهترین نقطه قوتش به نظرم گیم پلیش بود !! حالا بقیه رو میگیم بی خیال ( که اونا هم در حد بسیار خوبی کار شده بود :d به نظرم :d ) !!
حداقل می خوای گیر بدی به گیم پلیش گیر نده !!:| :d

اقا كي ميخوايد اين ميانگينارو بذاريد كنار ؟
تا كي با خودتون سرو كله ميزنيد ؟؟
تو اندازه 9 لذت بردي از بازي؟
خداييش چقدر لذت بردي؟
چه نكته ي مثبتي داشت بازي؟
كجاش شاخ بود بازي؟
كجاش درگير كننده و عميق بود خداييش؟
من اندازه يه 4 ناقابل هم بهم نچسبيد ...
سه ماه خريده بودمش نگاش نكردم
اخر سر از سره بي بازي نشستم بازيش كردم !!
افتضاح به تمام معنايي بود برا خودش !
چون شما حال نکردی به درد نمیخوره اگه شما تونستی بازی رو درجه سختی بالا روی برنز تموم کنی من بهت جاییزه میدم بایونتا بخاطر گیمپلی فوق العاده ای که داشت مورد لطف همه قرار گرفت نه بخاطر اندام خانوم اگه واسه ی اندام بود که x blads میترکند بعد بازی بینهایت جنبه ی فانش بالابود نبود:-/ خیلی از بازی هایی که توی این سبک ملت ازشون بالا میرن 10% بایونتا هم نمیشن:dمن واسه ی این بازی رفتم 360 خریدم دوستام همه مسخرم میکردن که واسه گرز و اینا 360 نخریدم بعد رفتم واسه ی این خریدم.

آخرین ویرایش:
باو !! جون من این حرفو نزن کوروش !!:|:d بهترین نقطه قوتش به نظرم گیم پلیش بود !! حالا بقیه رو میگیم بی خیال ( که اونا هم در حد بسیار خوبی کار شده بود :d به نظرم :d ) !!
حداقل می خوای گیر بدی به گیم پلیش گیر نده !!:| :d
شايد معياراي من يك مقدار فرق كنه ...
ولي هيچ چيزش منو جذب نكرد :d :|
چون شما حال نکردی به درد نمیخوره اگه شما تونستی بازی رو درجه سختی بالا روی برنز تموم کنی من بهت جاییزه میدم بایونتا بخاطر گیمپلی فوق العاده ای که داشت مورد لطف همه قرار گرفت نه بخاطر اندام خانوم اگه واسه ی اندام بود که x blads میترکند بعد بازی بینهایت جنبه ی فانش بالابود نبود:-/ خیلی از بازی هایی که توی این سبک ملت ازشون بالا میرن 10% بایونتا هم نمیشن:dمن واسه ی این بازی رفتم 360 خریدم دوستام همه مسخرم میکردن که واسه گرز و اینا 360 نخریدم بعد رفتم واسه ی این خریدم.
درجه سختي بالاتر كيفيت كارو رو بالا ميبره؟ :d
كلا من در ابن سبك بازي ها (كه نمونش هم زياده مثل گاد او وار و لگسي او كين و دويل مي كراي و كسلوانيا و هزارتا بازي ديگه) فكرر كنم همشون رو امتحان كردم !
ولي به نظرم اين ضعيف ترينشون بود از نظر كيفيت كار :|
بعد از دويل مي كراي 2 و دانته ـز اينفرنو :d

درجه سختي بالاتر كيفيت كارو رو بالا ميبره؟ :d
كلا من در ابن سبك بازي ها (كه نمونش هم زياده مثل گاد او وار و لگسي او كين و دويل مي كراي و كسلوانيا و هزارتا بازي ديگه) فكرر كنم همشون رو امتحان كردم !
ولي به نظرم اين ضعيف ترينشون بود از نظر كيفيت كار :|
بعد از دويل مي كراي 2 و دانته ـز اينفرنو :d
کلا سلیقه ای هست اما شما داری اینو با دانته اینفرنو مقایسه میکنی خیلی نامردی اخه این کجا دانته اینفرنو ی مزخرف ومستحجن کجا:d

بحث این که عاشق اینجور بازیا هستین یا عاشق شخصیت اولش؟

اینجور که میگی باید جمیع گیمرها (حداقل پسرها) عاشق Bayonetta، Onachenbara و امثال ان باشن!

من شخصا از این بازی خوشم خواهد امد و از شخصیت اولش هم خوشم امد به این دلیل که کلا آقای 51 رو خیلی دوست دارم و از پرسه زدن در ذهن زیباش لذت میبرم. این بازی هم ان جنون خاص بازی های 51 رو حتما داره که حداقل برای من یعنی لذت بی پایان!

کلا سلیقه ای هست اما شما داری اینو با دانته اینفرنو مقایسه میکنی خیلی نامردی اخه این کجا دانته اینفرنو ی مزخرف ومستحجن کجا:d

گفتم بعد از اونا ديگه !
رتبه ي اول از نظر اشغالي دانته اينفرنو هست
رتبه ي دوم دويل 2
رتبه ي سوم بايونتا :d
--------------------------------------
واقعا هم شايد خوب باشه، من وحي منزل نميگم كه :d
ولي نتونستم ارتباط برقرار كنم

• Like
Reactions: Robin Hood

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن