Lollipop Chainsaw در راه است

Boss Hunter

کاربر سایت
Grasshopper یک بازی جدید به نام Lollipop Chainsaw رو برای کنسول های 360 و PS3 معرفی کرده است.
این خبر به نقل از مجله ژاپنی Famitsu's در آخرین شماره آنان است.

بازی کننده در بازی نقش جولیت"Juliet" را برعهده دارد که یک تشویق کننده است"cheerleader,"
که خانوادتن و مورثی شکارچی زامبی ها هستند.
در بازی نامهای معروفی مثل بازی Suda 51 را دارد:
Silent Hill" Akira Yamaoka" مسئول صدا در بازی و تهیه کننده آن هم Masahiro Shidara است.
این بازی تا به حال 70 درصد پیشرفت داشته است و تا کنون هیچ تاریخ عرضه ای برای آن مشخص نشده است.
تصاویری از بازی:

بحث این که عاشق اینجور بازیا هستین یا عاشق شخصیت اولش؟ :دی.
ولی من که اصلا با این بازی ها میونه خوبی ندارم.
بازی باید فلسفی باشه بکش بکش چیه آخه؟ روحیه آدم رو خراب میکنه.
99% اعضای سایت پسر هستن که اگر از نظر روحی میزون باشن باید به شخصیت اول بازی علاقه نشون بدن.
دوم اینکه بازی فلسفی دیگه چه صیغه ـیی هست؟ Bioshock فلسفی هست الان مثلا؟ من اونو 3 بار تموم کردم، فیلسوف شدن الان؟
ایرادات "هَچ هَل هَفت" میگیری میثم.

• Like
Reactions: Frobary
99% اعضای سایت پسر هستن که اگر از نظر روحی میزون باشن باید به شخصیت اول بازی علاقه نشون بدن.
دوم اینکه بازی فلسفی دیگه چه صیغه ـیی هست؟ Bioshock فلسفی هست الان مثلا؟ من اونو 3 بار تموم کردم، فیلسوف شدن الان؟
اقا خيلي خوب اوومدي >:d<

از وجنات و ظاهر بازی به نظر میاد که پتانسیل تبدیل شدن به یکی از بازیهای محبوب بازیسنتر را دارد :دی
دقیقاً.
به امید موفقیت و ساخت شدن شماره دو این بازی.:d

فلسفی‌ میخواین برین فارنهایت بازی کنین.:d
منو سه ماه افسرده کرده بود.:|:d

• Like
Reactions: Tehanu
رفته رفته کاراکترهای زن توی بازی هایی که سازنده ی ژاپنی دارن داره بیشتر از قبل می شه. کاتــــرین، بایونتــا و حالا هم جولــــیت!

لالی پاپ چین ساو! بعله دیگه همین یه دونه رو کم داشتیم!
و بایونتایی دیگر و فن بیس بسیار عظیم دیگر .... :d
دقیقاً امیــد، فقط امیدوارم این جولـــیت بتونه حداقل در حد و حصر بایونتا ظاهر بشه.

رفته رفته کاراکترهای زن توی بازی هایی که سازنده ی ژاپنی دارن داره بیشتر از قبل می شه. کاتــــرین، بایونتــا و حالا هم جولــــیت!

دقیقاً امیــد، فقط امیدوارم این جولـــیت بتونه حداقل در حد و حصر بایونتا ظاهر بشه.
الان بايونتا خيلي شاخ بود ؟ :d

Click Here !

فکر می کنم بین 57 تا Review، میانگین نمره ی 9 رو داشته باشی چیزی از شاخ بودن کم نداری ! :|
اقا كي ميخوايد اين ميانگينارو بذاريد كنار ؟
تا كي با خودتون سرو كله ميزنيد ؟؟
تو اندازه 9 لذت بردي از بازي؟
خداييش چقدر لذت بردي؟
چه نكته ي مثبتي داشت بازي؟
كجاش شاخ بود بازي؟
كجاش درگير كننده و عميق بود خداييش؟
من اندازه يه 4 ناقابل هم بهم نچسبيد ...
سه ماه خريده بودمش نگاش نكردم
اخر سر از سره بي بازي نشستم بازيش كردم !!
افتضاح به تمام معنايي بود برا خودش !

خداييش چقدر لذت بردي؟
چه نكته ي مثبتي داشت بازي؟
كجاش شاخ بود بازي؟
كجاش درگير كننده و عميق بود خداييش؟
نه دیگه اینطوری نمیشه که. شما همینطوری برای خودت میگی و میری ولی دلیل نمیاری. اینکه شما از Bayonetta خوشت نمیاد دلیل بر عدم لذت بخش بودنش، عمیق بودن گیم پلیش ویا گرفتن امتیازی کیلوئی نیست.
پ.ن.
Creating New Bambool ؟ واسه ما :laughing:؟.

جدی من میخوام بدونم الان به نظرت دقیقا چیه این بازی جذابه؟ :دی.
همین بایونتا که بچه ها میگن، حداقل یه گیم پلی و داستان داشت آدم رو جذب میکرد.
الان از وجنات این بازی معلومه که 90 درصد به خاطر شخصیت اول بازی میگیرن 10 درصد هم از سر کنجکاوی.

جدی من میخوام بدونم الان به نظرت دقیقا چیه این بازی جذابه؟ :دی.
همین بایونتا که بچه ها میگن، حداقل یه گیم پلی و داستان داشت آدم رو جذب میکرد.
الان از وجنات این بازی معلومه که 90 درصد به خاطر شخصیت اول بازی میگیرن 10 درصد هم از سر کنجکاوی.
از تو بعیده. از روی 4 تا شات و اسکن داری حکم صادر میکنی واسه این بازی که دست بر قضا از استودیو سودا میخواد بیرون بیاد :دی.

از تو بعیده. از روی 4 تا شات و اسکن داری حکم صادر میکنی واسه این بازی که دست بر قضا از استودیو سودا میخواد بیرون بیاد :دی.
جان میثم، الان به نظرت این بازی بجزء همین مسئله شخصیت اولش چند درصد به خاطر مسائل دیگه میتونه فروش کنه؟ :دی.

جان میثم، الان به نظرت این بازی بجزء همین مسئله شخصیت اولش چند درصد به خاطر مسائل دیگه میتونه فروش کنه؟ :دی.
کلا بازیها سودا قرار نیست فروش کنن. No More Hero با اون میانگین امتیاز و اون خلاقیت و .... فقط 600 هزار نسخه توی ژاپن فروش کرد (درنظر داشته باش اینستال بیس !!W رو در ژاپن). سودا (کلا استودیوش) ادم خاصی هست و بازی های عجیب غربی و خاصی میسازه واسه طرفداران و گیمرهای خاص :دی.

پ.ن. الان توقع داری از توی 4تا اسکن برات چیزهای خاص دربیارم؟ :دی.

نه دیگه اینطوری نمیشه که. شما همینطوری برای خودت میگی و میری ولی دلیل نمیاری. اینکه شما از Bayonetta خوشت نمیاد دلیل بر عدم لذت بخش بودنش، عمیق بودن گیم پلیش ویا گرفتن امتیازی کیلوئی نیست.
پ.ن.
Creating New Bambool ؟ واسه ما :laughing:؟.
والله 80% بازي فقط چرخوندن لنگ و پاچه و مانور روي تناسب اندام بود !
گيم پلي بسي تكراري !!!
ديگه اينارو كه قبول دارين ؟
از نظر من هيچ فرقي با دانته نداشت، فقط اون هفتيرش دستش بود اين پاش :d

کلا بازیها سودا قرار نیست فروش کنن. No More Hero با اون میانگین امتیاز و اون خلاقیت و .... فقط 600 هزار نسخه توی ژاپن فروش کرد (درنظر داشته باش اینستال بیس !!W رو در ژاپن). سودا (کلا استودیوش) ادم خاصی هست و بازی های عجیب غربی و خاصی میسازه واسه طرفداران و گیمرهای خاص :دی.

پ.ن. الان توقع داری از توی 4تا اسکن برات چیزهای خاص دربیارم؟ :دی.
اتفاقا مثلا همون NMH سگش شرف داشت به این مدل بازیا، کلا من به شخصه از بازی هایی که به خاطر مونث بودن شخصیتشون معروف میشن بدم میاد. حالا این بازیه، این فیلمه (تراسنفورمز :|) یا آهنگ و...

پ.ن : ملت از چهار تا اسکرین چیز های خاصی درباره بعضی از بازی ها در میارن سازندگانش هم تشخیص نمیدن :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or