دوستان من ادرس برایdriving force gt میخوام چون اصلا به کلاچ علاقه ای ندارم و نمیخوام 450 تومن پول فرمون بدم![]()
سلام..دوست عزیز فرمان لاجیتک GT توی ایران خیلی کم پیدا میشه. (البته اینجا یه مغازه هستش که داره)
خودم هم الان جی25 و جی تی رو دارم.
http://up.iranblog.com/Files00/c5a4f50630fc4e4299d0.jpg
بیشتر از جی تی استفاده میکنم قطر فرمان بزرگتر واسه من خوش دست هستش و راحترم.
(اگه واقعآ جی تی رو میخوای باید سفارش بدی واست بیارن از اروپا یا امریکا ولی تا برسه ایران قیمت فضایی میشه)
خلاصی چیه، کلا همینجوریه، تو تنظیمات بازی هم به هیچی دست نزن و دستکاریش نکن.سلام دوستان عزیز من تازه یه فرمون G27 خریدم وقتی که وصل میکنم به PS3 خودش بصورت اتوماتیک میچرخه و میاد سرجاش ولی نمیدونم چرا وقتی که میاد سرجاش به اندازه 1 سانتیمتر خلاسی داره بنظر شما خرابه یا مدلش اینجوریه![]()
خلاصی چیه، کلا همینجوریه، تو تنظیمات بازی هم به هیچی دست نزن و دستکاریش نکن.

مبارک باشه . قیمت هم میگفتی بد نبود !دوستان اخرش فرمون رو خریدم از بالا شهر تهرون!!!!! واقعا چیز خوفیه برای رفیقمم خریدم 8 ساعت نشستیم با هم بازی کردیم!:dاونم با ادمی که نیم ساعت هم نمیتونه پای بازی بشینه این forcefeedback خیلی توپه اولش که بازی میکنین چون بهش عادت ندارین همش میرین تو باقالیا!!!! ولی بعدش عادت میکنین فکر کنم برای اینکه بتونین به رکوردهای دسته تون با این فرمون برسین دو سه روزی باید علافش بشین ولی تجربه بازی زمین تا اسمون فرق میکنه انگار بازی جدیدی خریدین به همه توصیه میکنم این تجربه رو از دست ندن و این شاهکار یامائوچی رو با دسته به فنا ندید!!!!
مرسی داداشمبارک باشه . قیمت هم میگفتی بد نبود !![]()
190 با گارانتی خریدم به همراه رفیقم یعنی 2 تا خریدیم ولی 1000 تومن هم تخفیف نداد
ولی خوب می ارزه مثل این میمونه که شهربازی رو بیاری خونت:dG25 گرفتی؟!مرسی داداش190 با گارانتی خریدم به همراه رفیقم یعنی 2 تا خریدیم ولی 1000 تومن هم تخفیف نداد
ولی خوب می ارزه مثل این میمونه که شهربازی رو بیاری خونت:d