Lobb: استدیو Black Tusk یک عنوان خلاقانه از Gears Of War به وجود خواهد آورد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Ken-Lobb1.jpg

طبق گفته های آقای Ken Lobb از شرکت مایکروسافت سری جدید بازی Gears of War که در انحصار Xbox One است خلاقانه خواهد بود. ایشان صحبت های مختلفی در رابطه با سازندگان Killer Instinct و موارد دیگر با Edge داشته اند. آقای Lobb حتی ترسی از ریسک های بزرگ هم ندارند طوری که در زمان حضورشان در نینتندو بحث هایی شکل گرفته بود که از Metroid Prime یک شوتر اول شخص ساخته شود. آقای Ken Lobb در تمامی استدیوهای داخلی مایکروسافت دخالت دارند و در رابطه با Black Tusk و بازی جدید آنها گفته است:
من احترام بسیار برای Chuck Osieja و تمامی اعضای استدیو قائل هستم. فکر می کنم حقیقت این است که ما یک Gears Of War خلاقانه داریم. این چیزی است که من باور دارم آنها خلق خواهند کرد. آنها یک استدیو داخلی هستند اما واقعا داشتن یک ip قدرتمند حس خوبی است. طراحی های اولیه ای که با آن سر و کله می زدند خارق العاده بود. شما ایده و تفکر های آنها را که از Unreal Engine 4 به وجود آمده دریافت خواهید کرد زیرا این همان کاری است که از زمان تاسیس مشغول آن هستند. تاکید می کنم که این یک توافق بود. اینطور نبود که بگوییم شما بایستی به اجبار این بازی را بسازید. این راه و روش Phil Spencer نیست. این روش کار ما نیست.
آقای Lobb در ادامه از علاقه به سری Killer Instinct و نقش خود در ساخت آن صحبت کرده اند و هم اکنون تیم Iron Galaxy که در گذشته باعث شد Street Fighter III: Third Strike مجددا عرضه شود مسئول Killer Instinct خواهد بود. همچنین در آخر گفته اند که مایکروسافت در رابطه با این سری بازی نقشه هایی دارد که احساس می کند "بازیکن ها را خشنود خواهد کرد".
VG247

اون موقع که ماکروسافت ونکوور بودن باقالی میفروختن سره چهارراه؟ این دیگه چه جور بهانه ی بود !! :دی.
دوتا از مهترین استودیوهای MS با UE4 گیم میسازن پس "انجین خانگی" تعطیله (بجز T10 ... موتور 343i هم بیسش همون چیزیه که بانجی باهاش Halo میساخت). توی این مدت گیمی هم نساختن که اگر گیمی درکار بود یه تیزر ازش نشون میدادن مثل Ryse که 3 سال پیش آنونس شد :دی.

سر چهار راه باقالی نمی فروختن . . . دو سه تا پروژه داشتن که رفت قاطی باقالیا ! :d
یه بازی کینکت به اسم پروژه کلمبیا ، یه دونه Microsoft Flight F2P هم داشتن . اسمشون عوض شد و کلا تغییر روش دادن زدن تو خط AAA . از قرار معلوم قصد داشتن یه هیلو هم بسازن ؟! :d یه IP جدید هم که داشتن...

پ.ن : انتظار نداری که یه تیم مثل لاین هد انجین خونگی داشه باشه ؟! :-"

یه بازی کینکت به اسم پروژه کلمبیا ، یه دونه Microsoft Flight F2P هم داشتن . اسمشون عوض شد و کلا تغییر روش دادن زدن تو خط AAA . از قرار معلوم قصد داشتن یه هیلو هم بسازن ؟! :d یه IP جدید هم که داشتن...

قرار نبود هیلو بسازن...قرار بود یک عنوان AAA بسازن که به بزرگی و عظمت هیلو باشه...که خیلی ها حدس میزنند همین عنوانی هست که به GeOW تغییر پیدا کرد.

جون عمتون کلیفی بی رو بیارین تا بازی ریشه دارو کلاسیک باشه من خیلی یکو دوشو دوست داشتم بنظرم این سه گانه بهترین و جذابترین سری انحصاری مایکروسافت بود رو 360(هم مولتی هم کمپین) نباید توش گند زده بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or