LittleBigPlanet

سلام دوستان :smile:
نسخه ps3 بازی چقدر از psp بهتره ؟ (چون هنوز نسخه ps3 شو نگرفتم )
اگه از psp یش بهتره که واقعاً اشتباه کردم تا حالا نگرفتمش :( (منظورم از نظر گرافیک نیست)
کلا خیلی فرق داره با psp یش منظورم از لحاظ امکاناتی که در اختیارته ؟
اصلا همش فرق داره میشه پلی 3 با پی اس پی یکی باشه به نظر شما من همون معمولی رو بازی کردم از عالی هم یه کمی بیشتر بود :love:

سلام اقا من این بازی رو تازه گرفتم لطفا کمکم کنین من ازش هیچی نمیفهمم ؟؟؟؟؟؟:(
:) در این بازی یک حالت single player یا همون تک نفره وجود داره که یک تجربه پلتفرمر بسیار زیبا و سرگرم کننده هست و شما جدا از single player میتونید در این بازی level های خودتون رو هم بسازید پیشنهاد میکنم tutorial های بازی رو حتما انجام بدید اگر باز هم سوالی بود بپرسید در خدمتیم:biggrin1:

دمت گرم ;)
همون هفته پیش گرفتمش :love:
واقعاً شاهکاره :eek:
چاکریم :love:
من اشتباه کردم فروختمش :((
ولی این جدیده رو 100 در 100 میگیرمش :love::biggrin1:
مر حله ساختنش حال میده :biggrin1::love: من یکی ساختم خیلی توپ بود پاکش کردم :love: خودم هم نمی تونستم ببرمش اخر :biggrin1::sick:

سلام من یه سوال فوریه فوری دارم !
فرقه Game of the year با معمولی چیه ؟
و این که Game of the year ریدیم کد داره؟ چون من یه دسته دو گیر آوردم ، می خوام بدونم اگه داشته یارو استفاده کرده؟(1بار مصرفه دیگه؟:blushing:)

بچه ها ترو خدا یکی کمک کنه دو تا level خریدم نمی دونم چطور بیارم توبازی :(
توی همون اولش روی اون کره هه یک جا داری فکر کنم playstation store باشه اسمش توی ون هر چی بخری اعم از لباس و مرحله طاهر میشه اگر قبلا لباس خریدی برو همون جا پیداش میکنی :smile: امیدوارم کمکی کرده باشم

بچه ها من همه مراحل رو 100% کردم و همه No Live Lost های مراحل رو گرفتم(یعنی یه مرحله رو بدون سوختن حتی یه آدم تموم کنی)
دنبال باقی تروفی ها هستمکه اکثرا به قسمت آنلاین مربوط میشن.بهتره جمع بشیم و مراحلی رو که میسازیم ،بازی کنیم و...
راستی کسی هست که LBP قدیمی رو با LBP GOTY عوض کرده باشه؟ چه بلایی سر سیو و تروفی های بازی میاد؟
الان واسه تروفی پلاتینیوم نوشته که باید همه تروفی ها رو Unlock کنم.خوب یه سری تروفی های خاص مثل متال گیر هست که LBP قدیمی نداره و که یا باید از Store خریداری بشه یا نسخه GOTY خریداری بشه.
حالا تکلیف چیه؟کسایی که قبلا پلاتنیوم گرفتن چی؟ اونا هم تروفی های متال گیر رو باز کرده بودند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or