LittleBigPlanet

خوب من هم می دونم اونجا ممکن هست گیر بیاد ... اگر کسی‌ مغازه ای را میشناسه که این بازی را داشته باشه ممنون میشم شماره تلفن یا اسم اون مغازه را لطف کنه ...

..

خوب من هم می دونم اونجا ممکن هست گیر بیاد ... اگر کسی‌ مغازه ای را میشناسه که این بازی را داشته باشه ممنون میشم شماره تلفن یا اسم اون مغازه را لطف کنه ...

سرزمین رایانه داره البته 3 تا بیشتر نمونده اگه می خواین عجله کنید

از معجزات اين بازي بگم،
يكي از دوستان من يه آدم كلا ناراحتيه، خيلي عصبيه و كلا خيلي ناراحته، باهاش 2مرحله اين بازي رو بازي كردم، بايد ميديدين چطوري ميخنديد، دائم ميخنديد، اصلا نميدونست PlayStation با XBOX فرق ميكنه ولي خنده اي ميكرد كه بيا و ببين.

دستشون درد نكنه.

از معجزات اين بازي بگم،
يكي از دوستان من يه آدم كلا ناراحتيه، خيلي عصبيه و كلا خيلي ناراحته، باهاش 2مرحله اين بازي رو بازي كردم، بايد ميديدين چطوري ميخنديد، دائم ميخنديد، اصلا نميدونست PlayStation با XBOX فرق ميكنه ولي خنده اي ميكرد كه بيا و ببين.

دستشون درد نكنه.
باهات موافقم باز خیلی Fun ه :love:

امروز تو PMC یه مقدار ازش نشون داد خیلی با مزه بود
مخصوصا که داشتن KZ2 بازی میکردن این جقله ها خیلی با نمکن
خیلی خوشم اومد همچین دنباله هم میدویدن که نگووووو.....

از معجزات اين بازي بگم،

دستشون درد نكنه.
من هم این اولین بازی عمرم هست که بازی میکنم واقعا خندم میگیره ! بازی واقعا شاهکار هست ! عالی ترین بازی هست که تا الان دیدم !

single playerش تقريبا اصلا بهم حال نداد چون platformer خييييييلي بازي ميكنم و اين چيزي نداشت به اون صورت و تو مايه هاي ناراضي بودم از بازيش ولي Multiش داستان ديگريست بالكل!

به به جیلی باحاله من تو بازی یه تفنگ درست کردم خیلی بزرگه به رچی شلیک میکنم نابود میکنم:evil:.
فرمول تولید:
یه قطعه چوب تخت.یه فنر بیارید یا درست کنید بزارید رو تخته تکیه بدید.یه نفر به فنر فشار بده برای جم شدن بعد نفر بعدی مانع بزاره.جسم(گلوله) را بزارید کنار مانع بعد مانع رو بلند کنید تا فنر آزاد بشه اونوقت حالت شلیک اجرا میشه اگه خاستید با خودتون ببرید لاستیک بزنید زیرش.
موفق باشید...

دوستان دیشب پخش شد تا اونجایی که من خبر دارم...چون سپرده بودم به چند تا مغازه .. همشون اورده بودن..دیشب بهم زنگ زد یکیشون گفت اومده...من خودم گرفتم :cheesygri
قیمتشونم خوب بود تقریبا...از 75 تا 90 نوسان داشت اما یه خورده چونه بزنین همشون تا 70 هم میدن...

کیش / مگا گیم / مدیا

یکی راهنماییم کنه لطفا...
من چطوری میتونم حجم بسازم؟!چند تا از گزینه هاش قفل چرا؟!حجما تو هموناست؟!موتور برای چرخ چی؟
من بازیو تموم نکردم هنوز...تازه اون مرحله بالون رو تموم کردم که یه محیط چینی داشت..
باید بازیو تموم کنم تا اونا باز بشه؟!
مرسی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or