LittleBigPlanet

گفته 10 روز دیگه 1ش رو میاره . من که دیروز خریدم از استور و دانلود کردم .
10 روز دیگههه؟؟؟ مطمئنی؟ پس یعنی منم از استور بخرم؟ نمیتونم 10 روز صبر کنم.

راسی یه سوال: وقتی از استور خریدی 40$ دادی باید Online Pass ـش رو هم جدا بخری (که میشه 50$) یا داره تووش؟

راسی یه سوال: وقتی از استور خریدی 40$ دادی باید Online Pass ـش رو هم جدا بخری (که میشه 50$) یا داره تووش؟

تو پیجش گفته بود بین 10 تا 14 روز دیگه . اگر تا 6 روز دیگه بخری 2 تا کاستوم هم هدیه میده ( کاستوم بایوشاک و ... ) من دانلود کردم پشتش آنلاین پس و اون کاستوم ها رو هم خودش دانلود کرد . قیمتش هم 35.99 دلار هست با همه چیش ( آنلاین پس و بازی و ... ) . کلا دیجیتالی هر بازی بخری آنلاین پس یا جدا میده دانلود کنی یا توی خودشه ولی در کل آنلاین پس همه بازی های دیجیتالی میده روی خودش خیالت راحت . ولی اول بازی رو میگفت باید دانلود بشه و نصب بشه تا بعدش بزاره اون آنلاین پس و کاستوم ها دانلود بشه و نصب بشه .به نظر من دیجیتالی هم به صرفه تره و هم هدیه میده و هم دیگه آنلاین پس نمیخواد بگیری .فقط اگر مشکل اینترنت نداشته باشی . حجم بازی هم 1115 مگابایت هست که یه پچ هم اومده 33 مگ اینا واسش .

آخرین ویرایش:

بازی وقتی انلاین خریداری میشه به اکانت شما رجیستر میشه و نیازی به خریده OP نیست.

خوب اگه دست دو بخرم من, میشه از استور یک انلاین پس جدید خرید درسته؟اخه تو استور گذاشته بود 10 دلار.:d
درسته میشه.
ولی باید دقت کنی که 10$ برابر با 27 هزار تومن و باید نسبت به قیمت دسته دوم ببینی ارزشش رو داره بگیری یا دسته 1 بگیری بهتره.
فقط چیزی که برام سواله اینه که چجوری میخوای اوایل انتشار بازی ای که آنلاینش فوق العاده هست دسته دو گیر بیاریش :d

درسته میشه.
ولی باید دقت کنی که 10$ برابر با 27 هزار تومن و باید نسبت به قیمت دسته دوم ببینی ارزشش رو داره بگیری یا دسته 1 بگیری بهتره.
فقط چیزی که برام سواله اینه که چجوری میخوای اوایل انتشار بازی ای که آنلاینش فوق العاده هست دسته دو گیر بیاریش :d
خودم هم فکر میکنم نو بگیرم بهتره اما نمیدونم چه ریجنی بگیرم اکانتم مال اریزونا هست:d ارمان گفت United State هست این یعنی us ؟ اگر هست میشه چه ریجنی؟:d

خودم هم فکر میکنم نو بگیرم بهتره اما نمیدونم چه ریجنی بگیرم اکانتم مال اریزونا هست:d ارمان گفت United State هست این یعنی us ؟ اگر هست میشه چه ریجنی؟:d
میشه US که US رجین 1 هست.

رفیق گرفتی منم ادد کن آنلاین بزنیم :d منم الان دارم میخرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or