K o j i m a
کاربر سایت
10 روز دیگههه؟؟؟ مطمئنی؟ پس یعنی منم از استور بخرم؟ نمیتونم 10 روز صبر کنم.گفته 10 روز دیگه 1ش رو میاره . من که دیروز خریدم از استور و دانلود کردم .
10 روز دیگههه؟؟؟ مطمئنی؟ پس یعنی منم از استور بخرم؟ نمیتونم 10 روز صبر کنم.
راسی یه سوال: وقتی از استور خریدی 40$ دادی باید Online Pass ـش رو هم جدا بخری (که میشه 50$) یا داره تووش؟
بازی وقتی انلاین خریداری میشه به اکانت شما رجیستر میشه و نیازی به خریده OP نیست.10 روز دیگههه؟؟؟ مطمئنی؟ پس یعنی منم از استور بخرم؟ نمیتونم 10 روز صبر کنم.
راسی یه سوال: وقتی از استور خریدی 40$ دادی باید Online Pass ـش رو هم جدا بخری (که میشه 50$) یا داره تووش؟
یعنی من الان اگه بازی رو به صورت فیزکی بگیرم Online Pass نداره ؟!
خوب اگه دست دو بخرم من, میشه از استور یک انلاین پس جدید خرید درسته؟اخه تو استور گذاشته بود 10 دلار.:dچرا داره ولی اگر دست 2 بگیری ممکنه استفاده شده باشه یا موقع فروش چون کدش استفاده کردی کلی ضرر میکنی .
خوب اگه دست دو بخرم من, میشه از استور یک انلاین پس جدید خرید درسته؟اخه تو استور گذاشته بود 10 دلار.:d
درسته میشه.خوب اگه دست دو بخرم من, میشه از استور یک انلاین پس جدید خرید درسته؟اخه تو استور گذاشته بود 10 دلار.:d
خودم هم فکر میکنم نو بگیرم بهتره اما نمیدونم چه ریجنی بگیرم اکانتم مال اریزونا هست:d ارمان گفت United State هست این یعنی us ؟ اگر هست میشه چه ریجنی؟:dدرسته میشه.
ولی باید دقت کنی که 10$ برابر با 27 هزار تومن و باید نسبت به قیمت دسته دوم ببینی ارزشش رو داره بگیری یا دسته 1 بگیری بهتره.
فقط چیزی که برام سواله اینه که چجوری میخوای اوایل انتشار بازی ای که آنلاینش فوق العاده هست دسته دو گیر بیاریش :d
میشه US که US رجین 1 هست.خودم هم فکر میکنم نو بگیرم بهتره اما نمیدونم چه ریجنی بگیرم اکانتم مال اریزونا هست:d ارمان گفت United State هست این یعنی us ؟ اگر هست میشه چه ریجنی؟:d