سبک 3D Platformerدوستان یه توضیحی در مورد سبک بازی میدین؟حجمش بری دانلود؟قیمت به دلار؟
اصلش که مولتی و مراحل ساخت دیگران هستن:dاین یازی مینی گیم هم داره ؟ مولتی چی میشه بازی کزد؟
سبک 3D Platformer
سایزش که معلوم نیست هنوز
قیمت هم در حدود 40 دلار یه 5 دلار شاید بالا پایین باشه...اگر کد داشته باشه..فک کنم 35 دلار بازی میشه 10 دلار هم کدش
کلا کد می خوادجریان کد چیه دوست عزیز؟یعنی من بازی رو از استور بخرم بازم کد فعال سازی میخاد؟یا اگه به صورت مموری بخرم کد میخاد؟
یعنی چی؟این Online Pass فقط برای بازیهای دست دومه,شما هر مدلی که بخری میتونی بری آنلاین..
منطورشون اینه که اگه بازی رو به صورت دیجیتالی بگیرین می تونی آنلاین بازی کنی و دیگه نمیخواد پولی بابت Online Pass بدی. اما این آنلاین پس برای کسانی هست که بازی رو دست دوم و بدون کد می خرن. و برای آنلاین بازی کردن باید اون Online Pass که تو Store هست بخرن.
نه داداش.
اگه بازى رو ديجيتالى بخرى بايد آنلاين پسش رو هم بخرى ولى اگه فيزيکى بخرى اينطور نيست البته اگه دست دوم بخرى و کدش استفاده شده باشه طبيعتا اگه بخواى آنلاين بزنى بايد يه کد داشته باشى که اونم بايد بخرى.
فکر کنم شما دارید اشتباه میگید . چون بعضی بازی ها قیمت فیزیکی و دیجیتالی شون یکی هست و همچنین بازی ها پلی 3 هم که جدید میاد روی استور قیمتش 60 دلاره و فیزیکیش هم 60 دلار . چون دیجیتالی دیگه هزینه قاب و دیسک و ... نیست شاید بعضی بازی ها یکم ارزون تر باشند . اگر آنلاین پس نداشته باشه خودش توی استور مینویسه . قیمتش هم جوریه که شما اگر 10 دلار آنلاین پس رو بدی از قیمت فیزیکی بیشتر میشه . خوب اینجوری مگه طرف مشکل داره دیجیتالی بگیره !! شما خودت اگر واقعا تجربه کردی شاید باشه و بگو کدوم بازی بوده ؟