.:miladamiri:.
کاربر سایت
یکی دوتاش مجانی هست ولی جالب نیستسلام
دوستانی که بازی رو دارن میشه بگن آیا این لباسایی که میاد مجانیه یا نه باید پول بدی؟
ممنون
بیشترشون پولی هستن
یکی دوتاش مجانی هست ولی جالب نیستسلام
دوستانی که بازی رو دارن میشه بگن آیا این لباسایی که میاد مجانیه یا نه باید پول بدی؟
ممنون
بازی یه اپدیت 100مگی داره که همه مشکلاتشو رفع میکنه.
من درحال حاظر کد بازیم ماله اماراته بعدا که خریدم مرحله ای که دارم میسازمو میذارم ویدیو ست فول از جزیات یعنی گرافیکش درجد کنسولی شده و در همون حدم جزیات داره فقط یکم رو نور پردازیش کار کنم کار طراحیش تموم میشه
استایلشم مال زمان دریانوردان1700هست
شب بارونی تو یه شهر بندری هم صدای بارون میاد هم بر خورد امواج با صخره ها و کشتیو...شهرشم پر از ساختمان چوبی و پر جزیاته!باید داستانو کامل کنم که متریالای بیشتری بگیرم!
هنوز هیچ انیمیشنی براش طراحی نکردم وری صداگذاریش بطور کامل با خودمه میخوام خلاقیتو احساس کنید به چند زبون هم توش صحبت میکنم انگلیسی عربی و به احتمال زیاد ایرانی چون خدمه کشتی ملیت مختلفی دارن همه زبونا زیرنویس دارن اون 2زبونم زیرنویسشون به انگلیسی ترجمه میشه!اسمشم بعدا میگم
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
شدید منتظریم ناامیدمون نکنیا:d
اره مبارزه فقط ریجن بازی با اکانتت باید یکی باشه ها واسه انلاین پسنوکرتم
بنظرت ارزش داره 50دلاری بخرم و10دلارشم انلاین پس اینو بخرم?
ای بابا!بازیم رجین2س ولی اکانتم امریکا!چه شانس گندیه!این حرکات چیه سونی زده دقیقا!?
از روی من تقلب کردی:d
اخه منم دارم کشتی میسازم:d
البته به خوبی مال تو نیست
موضوع اینجاست که من تو نسخه 2هم حول و حوش 2ماه پیش همچین چیزیو میساختم ولی صداگذاری نمیتونستم بکنم چون میکروفون نداشتم بعدشم کشتیم یهویی پاک شد تو نسخه2
دیشب کار صداگذاری دو شخصیتو انجام دادم
نکته:این فیلمی که میسازم در چند قسمته(3تا شاید)بعد از اون سریه گیمپلی دارشو منتشر میکنم که داستانش موازی با همین پیش میره و شخصیتای فیلم دشمن های شخصیتای گیم پلین و تو یک نقطه با هم برخورد میکنن هم تو گیمپلی هم تو فیلم قول میدم به محض اینکه بتونم انلاین پسشو بدست بیارم پابلیشش کنم
کسی راهی نداره که من که رجین 1م بتونم با رجین 2(که بازیمه)انلاین بازی کنم?انلاین پسو بخرم کار نمیکنه?
یک راه خوب
اکانتت رو عوض کن