LittleBigPlanet Karting

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای بترکن که دوباره تروفی 24 ساعت مرحله ساختن گذاشتن :-"
باید برم یه عالمه انیمه آماده کنم :-"
سر LBP2 انقدر مربع زده بودم که وقتی از خواب بیدار میشدم میدیدم انگشت شستم داره مثل دکمه زدن تکون میخوره :|

خسته نباشي :| نميدونستي :d
تروفي هاش سخت نيست ! يعني سخت تر از LBP هاي اصلي نيست اما خوب ديگه :d

اگر ميايد تا اپديت كنم بيام باتون مولتي بزنم :|:d

خسته نباشي :| نميدونستي :d
تروفي هاش سخت نيست ! يعني سخت تر از LBP هاي اصلي نيست اما خوب ديگه :d

اگر ميايد تا اپديت كنم بيام باتون مولتي بزنم :|:d
فکر نمیکردم دوباره چنین تروفی الافیی بزارن! :|
کلا که به قیافش نمیخوره سخت باشه! دمو خیلی آسون بود:-" 100% کردن مراحل، از MNR سخت تره؟ :d توی MNR بعضی مراحلش سخت بود:-s (حتی برای یکیش پچ دادن! :d )

من که فعلا نیستم! Sly رو تازه دانلود نمودم،بعدش هم SOTC و ICO ، حالا که پلاس اروپا گرفتیم شاید دوباره بولت استورم رو دانلود کردم و آخرین تروفیش رو گرفتم:-"
کلا من حجم ندارم! اگر داشتم همین فردا میومدم! :((

بعضي از مپ ها و پيست ها به علاوه هوش مصنوعي ايش امكان داره بره روي مخ ات :| سخت نيست ولي از اونهاست كه رو مخ ات اسكي ميره تا بتوني بگيريش !( البته خيلي هم اسكي نميره ولي خوب ميره اخرش يه مقدار :d )

یه نیم ساعتی بازی کردم والا از بازی خوشم اومد! حالا شاید انتظارم خیلی پایین اومده بود:d
دلیل نمرات اینقدر بد رو نمیدونم شاید در ادامه تکراری بشه ولی الان که تا حدودی هیجان انگیز بوده
اپدیت بکنم مولتیشم تست میکنم

ما هي خواستيم بازي كنيم هيشكي نيمد :|:(
بيايد حالا حداقل بازي كنيم :(:d

روزبه جان تو كه ID منو داري هر وقت خواستيد بازي كنيد و بودم اينوايت كن ! فقط اين هم مولتي ايش مثل LBP ها يه كم گير داره يعني بعضي مواقع نميذاره با هم بيفتين ! مثلا" توي LBP2 من و ارشيا هر كار كرديم نتونستيم با هم بازي كنيم :|

سلام..
من یه هفته ست بازی رو دانلود کردم دارم بازی میکنم، از دیروز هر سری که می خوام برم توی setting دستگاه freeze و crash میکنه.. فبلش این مشکل نبود و راحت تنظیم میکردم setting رو..
چرا اینطوریه این پس؟!!
سرورهاشون هم برای مولتی پلیر واقعا خیلی ضعیف هستن، آدم باباش درمیاد تا یکی رو پیدا کنه..

سلام..
من یه هفته ست بازی رو دانلود کردم دارم بازی میکنم، از دیروز هر سری که می خوام برم توی setting دستگاه freeze و crash میکنه.. فبلش این مشکل نبود و راحت تنظیم میکردم setting رو..
چرا اینطوریه این پس؟!!
سرورهاشون هم برای مولتی پلیر واقعا خیلی ضعیف هستن، آدم باباش درمیاد تا یکی رو پیدا کنه..
این مشکل کرش کردنش رو فهمیدم برای چی هست: اگه توی ستینگ همه ی منو ها بسته بشن، دفعه ی بعد که می خواین وارد ستینگ بشین دستگاه کرش میکنه.. یعنی دیگه از این مزخرف تر نمیشه.. خنگولا هنوز هم برای رفع شدنش پچ ندادن و برای درست شدنش مجبورید فایل سیو بازی رو پاک کنید (ضدحال اساسی یعنیااااا)..
خیلی مسخره ست من الان بازی رو 100% کردم، اصلا دلم نمیاد سیو رو پاک کنم و به خاطر این ایراد نمیتونم تنطیمات رو تغییر بدم..
حواستون باشه توی ستینگ حداقل یکی از منوها باز باشه و گرنه دیگه نمیتونید برید توی ستینگ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or