Multi Platform Little Nightmares III

Little Nightmares III
Little-Nightmares-III-–-Announcement-Trailer-0-39-screenshot-copy-Copy.jpg

در جریان مراسم گیمزکام 2023، بندای نامکو با پخش تریلری به صورت رسمی از بازی Little Nightmares 3 رونمایی کرد

ناشر: Bandai Namco
توسعه‌دهنده: Supermassive Games
تاریخ انتشار: 2024

آخرین اطلاعات:

◾ بازی از قابلیت Cross-Play پشتیبانی خواهد کرد
به گفته توسعه‌دهندگان، این عنوان از Cross-Play پشتیبانی می کند با این تفاوت که دارندگان PS4 با PS5 و دارندگان Xbox One با Xbox Series می‌توانند بازی کنند

◾ بازی از ویژگی Friends Pass پشتیبانی می‌کند (مشابه It Takes Two) به گونه ای که با خریدن بازی، می‌توانید یکی از دوستان خود را دعوت کنید تا به صورت رایگان با شما بازی کند
◾ داستان بازی کاملا جدید است، اما شاهد پیوندهایی به نسخه های قبلی هستیم
◾ این عنوان دارای دو مود Beauty و Performance ست
Beauty --> مود 4K
Performance --> مود 60FPS

◾ این عنوان شاهد جمع آوری Collectableهاییست که پایانی مخفی را باز می‌کند
▪️نقش های اصلی دو کودک گمشده با نام های Low و Alone هستند که به دنبال راهی برای فرار از دنیای تاریک بازی هستند

شخصیت Low: وی یکی از معدود کودکانی است که هرگز امید خود را از دست نداده است. وی سالها در هزارتو زندگی کرده و وسواس زیادی برای رسیدن به یک مکان افسانه‌ای دارد، جایی که وی معتقد است دروازه‌ای به سمت خانه خواهد بود
شخصیت Alone: وی یک شخصیت کنجکاو و فضول است که نمی‌تواند جلوی خود را برای به دست آوردن اسرار The Spiral بگیرد. وی بهترین دوست Low است و باید با یکدیگر کار کنند تا در این دنیای خطرناک زنده بمانند
▪️ هر کدام از این دو شخصیت دارای تجهیزات مخصوص به خود است که برای حل پازل ها و محافظت در برابر خطرات، به کار می‌رود
▪️ شخصیت low مجهز به یک کمان است و Alone مجهز به یک آچار که با جهان بازی اینترکت می‌کنند
▪️ فصل اول بازی در شن های صحرا و خرابه های نکروپلیس جریان دارد که تبدیل به شهر ارواح شده و یک نوزاد غول پیکر در انتظار شماست
▪️ شهر نکروپلیس به عنوان شهر ارواح و مکانی که بوی مرگ می‌دهد، توصیف شده است
▪️ مکان اولیه بازی یعنی صحرای نکروپلیس فاقد موسیقی است تا حس و حال ترس آن از بین نرود
▪️ همکاری Low و Alone برای حل پازل ها بسیار مهم است
▪️ دو شخصیت Low و Alone می‌توانند یکدیگر را صدا بزنند
▪️ همانطور که قبل تر گفته شد شخصیت ترسناک مکان اول یک بچه غول پیکر است که Monster Baby نام دارد و می‌تواند با نگاه کردن به بازیکن، آن‌ را تبدیل به سنگ کند!
▪️ شاهد پازل های خلاقانه و جذابی خواهیم بود
▪️ بازی دارای یک مجموعه پادکست 6 قسمتی به نام The Sounds Of Nightmares است که به جهان این سری می‌پردازد و دو قسمت اول آن بزودی منتشر خواهد شد

آخرین ویرایش:
دوتا

میشه دونفره افلاین بازی کرد یا کوآپ انلاین بازی کردی؟
آره اون جادویی که Tarsier بلده رو فکر نکنم سوپرمسیو درست کنه البته بازم برای قضاوت زوده شایدم خفن باشه. دوتا little قبلی از تک تک قسمتهاش میشد راز و رمز و تئوری درآورد
من آنلاین دو نفره رفتم.
اینو بگم گیم پلی به خوبیه نسخه دوم و حتی جاهایی هم بهترم کردند. جاهایی هم بود که اون حس ترس رو بخواد نشون بده ولی گفتم چون تریلرهارو هر سری دیده بودیم دیگه میدونستم چیه به چیه و ترسی منتقل نمیشد،باید صبر کنیم نسخه کامل بیاد و احتمالا محیطهای رمز آلود طور باید داشته باشه.

میشه دونفره افلاین بازی کرد یا کوآپ انلاین بازی کردی؟
خب دسته دوم رو وصل کردم ولی متاسفانه نشد دو نفره آفلاین بازی کنم. (فقط آنلاینه،وقتی multiplayer رو انتخاب میکنم میره تو صفحه دعوت از لیست دوستان)
تک نفره رو هم تست کردم مثل نسخه دوم، اونیکی کاراکتر دنبالت راه میوفته و خود بخود کمکت میکنه، یک سری دستور هم میتونی جاهای خاصی بهش بدی(مثل تیر پرت کردن با کمان....)، که خوب از آب درآوردنش و اذیت کننده اصلا نیست.

این نسخه رو داره سوپرمسیو میسازه.
شاید برای همین جادوی دوتا نسخه قبل رو درش ندیدی.

نسخه سوم اصلی REANIMAL هست که Tarsier سازنده دوتا بازی قبلی داره میسازه.
به نظرم خیلی روی LN3 حساب باز نکن.
الان رفتم تریلر REANIMAL رو دیدم به قول شما همون بیشتر LN3 میزنه تا این نسخه.
حالا از این نسخه هم با توجه به دمو نمیشه قضاوت کلی کرد ولی REANIMAL بیشتر وایب LN داره تا این نسخه.

سلام.

من دیروز دمو بازی رو از استیم دانلود کردم و بازی کردم.

چند تا نکته داره که به نظرم بگم :

1. فضای بازی به اصولش پایبند بوده.
2. محیط بازی خوب بود، من خیلی حس اینکه موسیقی جذابی با توجه به روند بازی داشته باشه رو حس نکردم.
3. کارکتری که
تیرکمون داشت، من کنترل و Select آن خیلی سخت بود و Auto Selectـش رو خیلی خوب ندیدم
4. من کلا سینگل بازی کردم و کارکتر کمکی، خیلی کار خاصی نمی کرد. فقط یه جاهایی خودش می یومد و کار رو می برد جلو.
5. دمو خیلی کوتاه بود در حد حدود 30 دقیقه و سریع تموم شد

البته من خودم REANIMAL رو بیشتر دوست داشتم محیط و تریلرش رو.

حالا باید ببینیم نسخه نهایی چی داره که جذب کنه جامعه گیمر رو برای خرید بازی.

یا علی...

دمو رو بازی کردم، دو نفره. خیلی کوتاه بود.
اون مرموزی نسخه اول و دوم رو توش احساس نکردم، حالا شاید دمو بوده و باقی مراحلو ندیدم.
گیم پلی همون نسخه دوم ولی روون تر،مکانیزم های جدیدی به بازی اضافه کردند مثل چتر که از بالا نیوفتید پایین،یا از پایین با باد برید بالا و... هر شخصی هم وسیله مخصوص خودش داره، تیرکون و آچار که باید با هم هماهنگ باشید برای رد کردن مراحل. دو نفره بازی کردن کمی عجیب بود برام، مثلا رفیقم میرفت تو یک محیط و منم تو یک محیط دیگه بودم و معلوم نبود چی به چیه یا کی داره چیکار میکنه. تو کشتن جک و جونور ها هم همینطور حتما باید هماهنگ باشید. یک اشتباه از طرف باید از چکپوینت بازیو شروع کنید. (تک نفره بازی کردن نمیدونم چجوریه باید تست کنم، شاید مثل نسخه دوم باشه)، حس ترس و محیط رعب آور تو این دمو اصلا نبود شاید یکی از دلایلش همین دیدن چندین بار تریلر بازی بوده باشه(دمو همون تریلرهایی بود که هر سری نشون می‌دادند)، در کل من بازیهای little nightmare رو دوست دارم، از همون نسخه اول ،دوم و حتی موبایلش، این نسخه سوم هم فکر کنم بازی جالبی از آب در بیاد.
گرافیک بازی هم خیلی شبیه نسخه دوم بود، پرفورمنس بازی بسیار خوب بود و من لگ و باگی ندیدم.
به هر حال پیشنهاد میشه.......
خود بازی اصلی ، وجود دو نفر الزامیه یا تک نفره می شه رفت ؟؟؟؟

منظورم مثل بازی A Way out هستش ؟

این نسخه رو داره سوپرمسیو میسازه.
شاید برای همین جادوی دوتا نسخه قبل رو درش ندیدی.

نسخه سوم اصلی REANIMAL هست که Tarsier سازنده دوتا بازی قبلی داره میسازه.
به نظرم خیلی روی LN3 حساب باز نکن.
سوپرمسیو هم کارش خوبه

سبک این بازی کم ساخته می شود . باید قدر دونست

خود بازی اصلی ، وجود دو نفر الزامیه یا تک نفره می شه رفت ؟؟؟؟

منظورم مثل بازی A Way out هستش ؟
تک نفره هم میتونی بری (کاراکتر دوم خودش حرکت میکنه، یا میتونی دستشو بگیری ببریش اینور اونور، مثل نسخه دوم)

• Like
Reactions: Thundersky
سوپرمسیو هم کارش خوبه

سبک این بازی کم ساخته می شود . باید قدر دونست
سوپرمسیو که تخصصش بازی متوسط ساختنه ، مخصوصا بعد از آنتیل داون.
بهترین بازیشون همون Until Dawn بود که بعد اون هرچی ساخته قطعا اسمش بازی نبوده.

این بعد اون بازی-فیلمهایی که ساختن اولین بازیشونه که واقعا حکم یه بازی رو داره ، اونهم ادامه یکی از بهترین عناوین 10 سال اخیر تو سبک خاصی که داره.

این نسخه رو اگه یه استودیوی ایندی یا خیلی سطح پایین هم میساخت باز هم ارزش دنبال کردن میداشت ، حالا که یه استودیوی نسبتا مهمی داره ادامش میده.
منظورم این نیست که بازی رو نادیده بگیریم و نباید از قبل قضاوت کرد ولی با توجه به اینکه استودیو اصلی خودش داره اصل جنس رو میسازه و با توجه به سابقه سوپرمسیو... من پیشنهادم اینه که سطح انتظارت رو خیلی بالا نبر.

سوپرمسیو که تخصصش بازی متوسط ساختنه ، مخصوصا بعد از آنتیل داون.
بهترین بازیشون همون Until Dawn بود که بعد اون هرچی ساخته قطعا اسمش بازی نبوده.

این بعد اون بازی-فیلمهایی که ساختن اولین بازیشونه که واقعا حکم یه بازی رو داره ، اونهم ادامه یکی از بهترین عناوین 10 سال اخیر تو سبک خاصی که داره.

این نسخه رو اگه یه استودیوی ایندی یا خیلی سطح پایین هم میساخت باز هم ارزش دنبال کردن میداشت ، حالا که یه استودیوی نسبتا مهمی داره ادامش میده.
منظورم این نیست که بازی رو نادیده بگیریم و نباید از قبل قضاوت کرد ولی با توجه به اینکه استودیو اصلی خودش داره اصل جنس رو میسازه و با توجه به سابقه سوپرمسیو... من پیشنهادم اینه که سطح انتظارت رو خیلی بالا نبر.
سری Dark pictures anthology از خوب های ترس توی ژانر خودشه که سوپرمسیو ساخته . زمستان هم شماره جدیدش در ایستگاه فضایی میاد

Directive 8020

استدیو شاخی نیست ولی کارش خوبه مخصوصا در گرافیک برگ ریزون . انتظارم هم معمولیه . اتمسفر حفظ کنند کافیه وگرنه دو شماره قبلی نایتمر گیم پلی رو مخی داشت با کیبورد و موس . اذیت کننده بود

سری Dark pictures anthology از خوب های ترس توی ژانر خودشه که سوپرمسیو ساخته . زمستان هم شماره جدیدش در ایستگاه فضایی میاد

Directive 8020

استدیو شاخی نیست ولی کارش خوبه مخصوصا در گرافیک برگ ریزون . انتظارم هم معمولیه . اتمسفر حفظ کنند کافیه وگرنه دو شماره قبلی نایتمر گیم پلی رو مخی داشت با کیبورد و موس . اذیت کننده بود
خب همین دیگه ، مشکل اینکه Dark pictures و کلا بازیهای اینها از خوبهای سبک وحشت نیست.
همون Until Dawn هم خودش جای بحث داره.

بقول خودت Dark pictures تو سبک خودش که فیلم-بازی باشه شاید جذاب باشه که من اصلا با بازیهای اینها ارتباط نمیگیرم و اصلا بازی نمیدونمشون.
همه رو هم بازی کردم ، آخری Quarry بود که تو روز انتشار بازی کردم و دیگه سمت هیچکدوم از بازیهای جدیدترشون اگه دادن نرفتم.

خب همین دیگه ، مشکل اینکه Dark pictures و کلا بازیهای اینها از خوبهای سبک وحشت نیست.
همون Until Dawn هم خودش جای بحث داره.

بقول خودت Dark pictures تو سبک خودش که فیلم-بازی باشه شاید جذاب باشه که من اصلا با بازیهای اینها ارتباط نمیگیرم و اصلا بازی نمیدونمشون.
همه رو هم بازی کردم ، آخری Quarry بود که تو روز انتشار بازی کردم و دیگه سمت هیچکدوم از بازیهای جدیدترشون اگه دادن نرفتم.
از سری بازی های dark pictures anthology نباید انتطار گیم پلی داشت .

صرفا یک شوکیس گرافیکی با داستان های جالب و البته انتخاب های تاثیر گذار هستند که جز DNA نوع خودش هستند.

توی این سبک تهش سری بازی های مردگان متحرک که گرافیک تو دیوار بود ولی داستان قوی با پازل و انتخاب داشت . تهش اونه دیگه

من چند روز پیش دموشو بازی کردم با رفیقم و خوش گذشت. دمو خیلی چیز خاصی بهت نشون نمیده. ولی خب فضای بازی و اتمسفرش با نسخه اول و دوم خیلی فرق داشت. گیم‌پلی و کواپش خوب دراومده. خوشحالم که کواپ‌های خطی دارن زیاد میشن به لطف جوزف و تیمش. ولی بازی مشکل پرفرومنس داشت. عجیب افت فریم میگرفت. نمیدونم چرا واقعا ولی خب امیدوارم درستش کنن واسه نسخه نهایی.

🟧 امتیازات بازی Little Nightmares III

Ⓜ️ Metacritic: 73 (36 Reviews) PS5
Ⓜ️ Metacritic: 67 (7 Reviews) PC
Ⓜ️ Metacritic: - (1 Reviews) XSX
Ⓜ️ Metacritic: - (- Reviews) NS2
🅾️ Opencritic: 74 (29 Reviews)

🔸 7/10 - Gamespot
🔸 6/10 - IGN
🔸 7.5/10 - Game Informer

🔸تحلیل 6/10 - IGN
با اینکه Little Nightmares 3 دو تا شخصیت اصلی جدید داره و برای اولین بار در این مجموعه میشه دو نفره بازیش کرد، اما اونقدرها هم با دو تا ماجراجویی قبلی فرقی نداره. همین باعث میشه قدم زدن در ساختمون‌ های تاریکش، به جای اینکه ترسناک باشه، بیشتر حس تکرار مکررات رو بده.

البته، اینجا و اونجا چند تا لحظه‌ ی مریض و به‌ یاد‌موندنی پیدا میشه و مرحله‌ ی کارناوال هم واقعا خودشو متمایز نشون میده، ولی هل دادن دائمی جعبه‌ ها و اون سکانس‌ های تعقیب و گریزی که با یه اشتباه کوچیک کلا میبازی، دیگه زیادی آشنا و تکراری شدن.

خلاصه که Little Nightmares 3 نوآوری خاصی نداره، زیاد هم ترسناک نیست، و اگه دو نسخه قبلی رو بازی کرده باشین، جذابیت چندانی هم براتون نداره. مگه اینکه بدجوری دلتون بخواد اون مخفی‌ کاری تیکه‌ تیکه‌ ی معروف این مجموعه رو این بار با یکی از دوستاتون تجربه کنین.

.................................................

🔸تحلیل 7.5/10 - Game Informer
بازی Little Nightmares 3 به ایده اصلی این مجموعه وفاداره و یه ماجراجویی پر از وحشت رو به تصویر میکشه. طوری که حس میکنی توی یه کابوس گیر افتادی و به هر دری میزنی تا ازش بیدار شی.

به جز چند تا ویژگی جدید که استودیوی Supermassive به بازی اضافه کرده ولی هنوز یه کم خام به نظر میرسن، دلم تنوع بیشتری توی فرمول کلی بازی میخواست.

با این حال، حتی اگه Little Nightmares 3 تکرار همون تجربه‌ های قبلی باشه، هر وقت ماجراجویی شخصیت‌ های بازی، لو و الون، مو به تنم سیخ میکنه، نمیتونم جلوی لبخندم رو بگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or