Little Nightmares II | PC

• Thread starter Thread starter kamyy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
162888

استودیوی تارسیر استودیوز (Tarsier Studios) جدیدترین بازی خود یعنی عنوان Little Nightmares II را معرفی کرد .

اولین نسخه از سری ترسناک و دوست‌داشتنی Little Nightmares در سال ۲۰۱۷ عرضه شد که با رضایت نسبی منتقدین و بازی‌بازان نیز همراه بود.در عنوان جدید بازی‌ بازان در نقش شخصیت Mono قرار می‌گیرند و به مبارزه‌ی دشمنان بدشکلی خواهند رفت.

داستان بازی در دنباله‌ی نسخه قبل، سرنوشت دختر بچه‌ی شش ساله‌ای به نام Six را روایت کرده که این بار هم Mono همراه او است. همانند نسخه‌ی ابتدایی این سری که در زمینه‌های گرافیک، صداگذاری و فضاسازی شگفت‌انگیز کار کرد، قرار است دوباره در این نسخه شاهد همان ویژگی‌ها باشیم. علاوه‌بر شخصیت اصلی بازی که توسط کاربر کنترل می‌شد، در نسخه‌ی اول شخصیت‌های بسیاری طراحی شده بودند که این عامل باعث افزایش جذابیت و ارتقای بازی در مراحل مختلف می‌شد.

Six، دختر کوچولوی نسخه‌ی اول، از توانایی‌های مختلفی در مقابله با بلایای بازی که به دنبال کشتن وی بودند استفاده می کرد. نسخه‌ی اول در محیط‌های متنوعی از جمله آشپزخانه، زندان و حفره‌ای که هیولاها درون آن گیر افتاده بودند، دنبال می‌شد. سناریو‌های بازی به گونه‌ای طراحی شده بود که باید برای نجات Six از دست Maw تلاش انجام می‌گرفت. Six پس از ملاقات با Mono می‌پذیرد که برای Lady Hum کار کند و به برج تاریک برود که توسط برودکستر کنترل می‌شد. در نسخه‌ی جدید قرار شده است که هیولا‌های جدید و شخصیت‌های تازه‌ای برای اکتشاف معلم‌ها، برودکستر‌ها و دانش‌آموزان به بازی اضافه شوند.

بازی Little Nightmares II در تاریخ ۲۳ بهمن ماه ۱۳۹۹ (۱۱ فوریه 2021 میلادی) برروی پلتفرم رایانه‌های شخصی و کنسول‌های اکس‌باکس وان و پلی‌استیشن ۴ عرضه خواهد شد. همچنین نسخه‌ی کنسول‌های نسل نهمی آن نیز در تاریخ دیگری در سال ۲۰۲۱ به دست علاقه‌مندان خواهد رسید.

تریلر بازی :

قبل از پاسخ این سوالات....

شما نسخه موبایلی بازی به اسم very little nightmare رو انجام دادید؟
کمیک بوک داستانی بازی رو خوندید؟
کمیک بوک دیجیتالی برای موبایل رو خوندید؟
Art book بازی برای نسخه دوم رو دیدید؟

اینها خودش ممکنه جواب خیلی از سوالات شما باشه.
.....

بنظر من بله ، six همون lady ه،ولی خب بعضی ها اعتقاد دارند اون نیست با توجه به تابلو عکسهاییکه تو نسخه اول تو اتاق lady هست که نشون میده یک دختر بچه با بارونی زرد رنگ کنارش ایستاده.
ولی خود من میگم lady همون sixه و با توجه به همون loop ای که گفتی این میتونه درست باشه، همینطور با توجه به اینکه six موقع گشنگی هرچی دم دستش بود رو میخورد وآخر نسخه اول دیدیم که lady با اون قدرتشو کشت و قدرتشو گرفت و تو loop ای که میوفته خودش با اون قدرت به lady تبدیل میشه و برای اینکه این گشنگیشو برطرف کنه هر سری کلی مهمون به کشتیش دعوت میکنه به بهانه مهمونی و غذاهای مختلف، بعد برای نگه داشتن قدرتش مهمونهارو میکشه.

آخر نسخه دوم مشخص شد که mono همون thin man ه و بله توی loop گیر افتاده و برای اینکه از این loop نجات پیدا کنه هر سری thin man میخواد six رو از mono که خودش باشه دور کنه تا بتونه از اون loop بیاد بیرون.

منظورت از maw همون کشتی تو نسخه اوله؟ میشه گفت بله این کارو کرده که mono سراغش نیاد(جالب بود به این نکته دقت نکرده بودم)

هیچ کدوم شخصیت بد داستان نیستند فقط میخوان از این loop بیان بیرون حالا به هر بهانه ای و چون هر سری گویا حافظه شون پاک میشه متوجه نمیشن چی به چیه و وقتی به آخر میرسن متوجه میشن که اون شخصیتها در واقع خودشون هستند.

حالا شما کمیک و art book هارو ببینید متوجه میشید تمام دشمنها تو بازی مثل hunter ، جاناتا(دست درازه تو نسخه اول)، معلم و... همه بچه بودند که تو بزرگیاشون این شکلی میشن و برای نجات خودشون این کارهارو انجام میدند.

حتی نسخه موبایلی رو بازی کنی متوجه یک سری چیزها میشی که فعلا نمیگم که بازیش کنی بعد اگه سوال داشتی بپرسی....

در کل بازی کلی راز و رمز داخلش هست و کلی سوال که منم تو یک سری جاها دنبال جواب میگردم و اون لینکها که گذاشتم خیلی از سوالات منو جواب داده،
آرت بوک ها و کمیک بوکاشو خودم هنوز وقت نکردم ببینم ولی یه سری ویدیو درباره تئوری های مختلف بازی بود دیدم داخل اونا کمیک بوک هارو بررسی کرده بود
یادمه یه قسمتش راجبه یه شخصیتی بود به نام shadow اگه اشتباه نکنم که بچه هارو از توی شهر میبرد به maw انگار که از نظر اون maw جای بهتری بود واسه بچه ها ! اگه دقت کرده باشید توی نسخه اول یه قسمت بود که بچه ها خوابیده بودن و janiter اومد آروم از کنارشون رد شد و درو هم آروم بست که بیدار نشن انگار که اونجا واقعا جای خوبی بود واسه بچه هایی که خیلی به فکر فرار نبودن و چیز خاصی از maw و افرادی که توش بود نمی دونستن

یه قسمت از بازی موبایل هم داخل یک خونه ایم که یه بچه هست و با عروسکاش بازی می کنه انگار که اون بچه داشت تربیت میشد تا به maw فرستاده شه به عنوان lady بعدی !! روی دیوار هم چنتا عکس بود که اگه توجه کرده باشید یجورایی میگفت که انگار پدر و مادر اون بچه teacher و doctor بوده ! اگرم باز دقت کرده باشید تو تعقیب و گریز اخر بازی میبینید که اون بچه هم مثل doctor روی هوا معلق راه میره انگار!!!
در کل بازی پر از رمزو رازه که هر چی جلوتر میریم بیشتر میتونیم اونارو کشف کنیم

• Like
Reactions: kamyy and aha2012
آرت بوک ها و کمیک بوکاشو خودم هنوز وقت نکردم ببینم ولی یه سری ویدیو درباره تئوری های مختلف بازی بود دیدم داخل اونا کمیک بوک هارو بررسی کرده بود
یادمه یه قسمتش راجبه یه شخصیتی بود به نام shadow اگه اشتباه نکنم که بچه هارو از توی شهر میبرد به maw انگار که از نظر اون maw جای بهتری بود واسه بچه ها ! اگه دقت کرده باشید توی نسخه اول یه قسمت بود که بچه ها خوابیده بودن و janiter اومد آروم از کنارشون رد شد و درو هم آروم بست که بیدار نشن انگار که اونجا واقعا جای خوبی بود واسه بچه هایی که خیلی به فکر فرار نبودن و چیز خاصی از maw و افرادی که توش بود نمی دونستن

یه قسمت از بازی موبایل هم داخل یک خونه ایم که یه بچه هست و با عروسکاش بازی می کنه انگار که اون بچه داشت تربیت میشد تا به maw فرستاده شه به عنوان lady بعدی !! روی دیوار هم چنتا عکس بود که اگه توجه کرده باشید یجورایی میگفت که انگار پدر و مادر اون بچه teacher و doctor بوده ! اگرم باز دقت کرده باشید تو تعقیب و گریز اخر بازی میبینید که اون بچه هم مثل doctor روی هوا معلق راه میره انگار!!!
در کل بازی پر از رمزو رازه که هر چی جلوتر میریم بیشتر میتونیم اونارو کشف کنیم
بله درسته،بازی از لحاظ داستانی خیلی پیچیده و رمزآلوده و همین باعث شده که من از بازی لذت زیادی ببرم.

نسخه موبایلی قبل از نسخه دوم بازی و نسخه دوم بازی قبل از نسخه اول از لحاظ روند داستانی بازی هست با توجه به برداشت من.
تو آخر نسخه موبایلی اگه دقت کرده باشی دختر بارونی پوش که از صخره میوفته تو آب و میمیره بعد از نوشته ها نشون میده که six از صخره ها میاد پایین و میخواد سوار تخته چوب بشه که تئوری ها میگن sixرو میرسونه به جنگل و از اونطرف هم بارونی زرد رنگ یجورایی میرسه به شهر نسخه دوم، توی کمیک نشون میده که sixوارد جنگل شده و hunter دنبال sixه و در آخر sixرو میگیره و زندانی میکنه تا اینکه mono میرسه پیشش و ادامه ماجرا....
خیلی حرف برای گفتن داره این بازی و هر سری هم باشنیدنش چیزهای جدیدی کشف میشه ?

بله درسته،بازی از لحاظ داستانی خیلی پیچیده و رمزآلوده و همین باعث شده که من از بازی لذت زیادی ببرم.

نسخه موبایلی قبل از نسخه دوم بازی و نسخه دوم بازی قبل از نسخه اول از لحاظ روند داستانی بازی هست با توجه به برداشت من.
تو آخر نسخه موبایلی اگه دقت کرده باشی دختر بارونی پوش که از صخره میوفته تو آب و میمیره بعد از نوشته ها نشون میده که six از صخره ها میاد پایین و میخواد سوار تخته چوب بشه که تئوری ها میگن sixرو میرسونه به جنگل و از اونطرف هم بارونی زرد رنگ یجورایی میرسه به شهر نسخه دوم، توی کمیک نشون میده که sixوارد جنگل شده و hunter دنبال sixه و در آخر sixرو میگیره و زندانی میکنه تا اینکه mono میرسه پیشش و ادامه ماجرا....
خیلی حرف برای گفتن داره این بازی و هر سری هم باشنیدنش چیزهای جدیدی کشف میشه ?
فقط امیدوارم سازنده ها نظرشون عوض شه و ادامه بازیو بسازن و اجازه بدن ما اونارو ازین loop لعنتی خارج کنیم و به خوبیو خوشی تموم شه :D
و اینکه من به شخصه عاشق کرکتر six شدم=((

• Like
Reactions: kamyy
فقط امیدوارم....و اینکه من به شخصه عاشق کرکتر six شدم=((
لطفا قسمت loop و بذار تو اسپویلر??

بنظرم بازی الانش هم کامل هست و یجورایی جمع بندی آخرو گذاشته به انتخاب خود گیمرها، درسته منم دوست دارم نسخه بعدی ازش بسازن ولی تا همینجا هم کافیه و نیازی دیگه نیست چون بیشتر چیزهارو توضیح دادن با 3 نسخه از بازی و کمیک و art book, پیشنهاد میکنم حتما حتما. Art book هارو ببینی.در ضمن هر چیزی نباید به خوبی و خوشی تموم بشه? البته با توجه با برداشت آزادی که برای گیمرها گذاشتند (loop و...) هم میتونیم بگیم به خوبی تموم میشه همه چی هم میتونه نه. بله sixشخصیت باحالی از آب دراومده، من از موسیقی بازی بینهایت لذت بردم. راستی شما dlc نسخه اول رو بازی کردید؟ همون پسر بچه که مچ پاش زنجیر شده.

این بازی رو من هم امروز تموم کردم و باید بگم الان قلبم پاره پاره است=((.
چقدر این بازی عالی بود.وقتی می گن یه قسمت از روحت تو بعضی بازی ها گیر می کنه دقیقا دارن از همچین بازی هایی صحبت می کنند.
جو حاکم بر بازی مثل قسمت قبل شاهکار.سرتاسر بازی پر بود از اشاراتش به مشکلات جامعه امروزی که اصلا حالت شعاری نمی گیره و این تازه قسمت کوچیک ماجرا بود و داستان و روایت اصلی بازی خیلی خاص بود.
واقعا لذت بردم،یکی از بهترین تجربه ها گیمینگ بود.

بچه ها نسخه پیشرفت داده شده بازی عرضه شده حجم بازی هم از 8 گیگ شده 22 گیگ به بازی ری تریسینگ هم اضافه شده گرافیکش هم افزایش پیدا کرده

برای انتقال سیو بازیتون هم می تونید از روش زیر اقدام کنید

• Love
  • Like
Reactions: kamyy and SaeedKING

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or