lionhead:نمایش ضعیف fable شرکت را از بین برد

shayan720

Ceiling Gazing
کاربر سایت
با سلام
گری کار یکی از کارگردان های شرکت lion head در گفتگویی با CVG اعلام کرد که نمایش ضعیف بازی Fable:the journey در E3 2011 موجب شده انتقادات زیادی به این شرکت وارد شود و تاثیرات بسیار بدی بر روی سازندگان این بازی داشته باشد.
او اضافه کرد: شاید بازی به نظر به درد نخور و تکراری بود ولی ما در حال ساخت یه دنیای بزرگ هستیم که فقط 2 دقیقه و 45 ثانیه فرصت نمایش آن را داشتیم.
او فکر میکند که زود نشان دادن بازی موجب این واکنش شدید شده است و سکوت یک ساله این شرکت را نشات گرفته از همین موضوع میداند
250px-Fable_Journey.jpg

این بازی به صورت انحصاری برای XBOX 360 در تاریخ 12 اکتبر در اروپا و 9 اکتبر در امریکا عرضه میشود.

مصاحبه کامل را در منبع میتوانید بخوانید
منبع

بد نیست اما در مقایسه با Fable های دیگه با یه آلبیون فشرده شده طرفیم! که نمیتونیم هرجا دوست داشتیم بریم من فکر میکنم خیلی از آزادی های عملش هم گرفته شده...اما با همه ی اینا میتونه بهترین عنوان Kinect باشه

دستتون درد نکنه بابت ترجمه فقط خواستم بگم بعضی نکات کلیدی مصاحبه ترجمه نشده..........مثه قسمتهایی که گفته اکثرا منتقدان بعد از انجام بازی(همین hands on اخیر) ازش خوششون اومده یا برخی موادر دیگه........ .

ای کاش وقتی ترجمه می کنید همه نکات کلیدی رو تو ترجمه بگنجونید تا همه مجبور نشن یه بارم برن متن انگبسی رو بخوونن
مرسی

نگید آقا، اونی که نشون دادن به خاطر بی عرضگی خودشونه. تحت فشار هم نبودن که باید Fable نشون بدن خودشون دوست داشتن. مولینیو هم مغز خر میل کرده بودند یکهو تصمیم گرفتند از رئیس فلان بخش مایکروسافت و Lionhead جدا شن. خودش گفته دیگه. این شرکت رو برای موفقیت های بیشتر ترک کرده.
نگید آقا، این کارگردانه هیتر مایکروسافته.

به شخصه از حقیقت و باور اینکه سازندگان این بازی میخواند ساختار و تفکری که برای بازی های کیکنت به وجود
اومده رو تغییر بدن تقدیر میکنم اما متاسفانه چیزی که از بازی به نمایش گذاشته شد در اون حد و اندازه
نبود و اون نمایش ضعیف هم کاری بود که خودشون انجام دادند.

عادتیه که از صدا و سیمای ایران به ملت ایران هم منتقل شده...بگذریم...
بازی خیلی خوب بود واقعا اولین بازی مایکروسافته که دوسش میدارم...در ضمن آقایی که فرمودن آلیبیون فشرده:بازی اوطوری که گفته شده سه برابر آلیبیون های قبلی وسعت داره و پونزده ساعت رو به راحتی میده و البته ساید کوئست ها هم پا برجاست...هر چند خیلی از گیمر ها روند خطی رو دوست دارن از جمله خودم ولی خوب برای اوپن ورد بازا هم کم نذاشتن که...این استیج دمو که واقعا هیچی کم نداشت،فقط هستن یه دسته دوستانی که فک می کنن اگر از تغییر حمایت نکنن مثلا نوب به نظر خواهند رسید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or