شایعه Line-up مایکروسافت برای 2014 E3 لیک شد .

Hamid Payne

کاربر سایت
44a87076ad1f3aae1.jpg

امروز خبر بزرگی مبنی بر لیک شدن line-up مایکروسافت در E3 پیش رو منتشر شد .
جزئیات منتشر شده نمایانگر تعداد زیادی انحصاری است و اگر این خبر حقیقت داشته باشد، قطعا هیجان بسیاری را کمتر از یک ماه دیگر به همراه خواهد داشت .
اطلاعاتی زیر شامل اسپویل عناوین پیش رو هستند، بنابراین اگر می خواهید که در جریان مراسم اصلی و تایید رسمی آنها سورپرایز شوید، همین لحظه اقدام به ترک این تاپیک نمایید.

اطلاعات لیک شده به شرح زیر است :

• Ryse 2 در حال ساخت است و به صورت ریل تایم و با نمایش تریلری in-game معرفی می شود . بازی در روم با ویژگی های قرون وسطی جریان دارد و این نسخه آزادی بیشتری برای کاوش در اختیار بازیکن قرار داده و سیستم مبارزه آن از نو طراحی شده . کاراکتر اصلی بازی فروشنده شمشیر است و کیفیت بازی ورای باور خواهد بود. تاریخ عرضه آن مشخص نشده (احتمالا 2016)
  • Forza Horizon 2 برای عرضه در اکتبر 2014 توسط Playground معرفی می شود . بازی حالت جهان آزاد خود را حفظ کرده و در Louisiana, Missisips, New Mexico, Texas و Arkansas جریان دارد و از چرخه کامل شب و روز، آب و هوای واقع گرایانه پشتیبانی کرده و در حدود 80 ساعت گیم پلی تک نفره دارد .
  • Industries از Halo 2: Anniversary رونمایی می کند . بازی از نظر جلوه های بصری و گرافیکی به نسبت Halo 2 به طور کلی بازسازی شده (بعلاوه بخش چند نفره) و شامل همان تنظیماتی که قبلا در Halo Anniversary (همراه با هر دو حالت بصری) مشاهده کردیم می شود .
  • Turn 10 امسال بجز همکاری با Playground پروژه ای ندارد .
  • تاریخ عرضه Halo 5 مشخص میشود .
  • Rare بر روی دو re-boot از عناوین Battletoads و Perfect Dark کار می کند . Battletoads همانند Killer Instinct تنها به صورتی دانلودی منتشر می شود و بر روی 60 فریم قرار دارد و Perfect Dark عنوانی در سبک ماجراجویی سوم شخص مشابه Uncharted است .
  • Epic نیز در این کنفرانس حضور داشته و از عنوان جدید خود که بر منبای دموی Samaritan که در سال 2012 نمایش داده شد، رونمایی می کند . این بازی در انحصار XBOX ONE بوده و وظیفه انتشار آن به عهده مایکروسافت است . احتمالا بهترین عنوان از نظر کیفیت گرافیکی در طول نسل جدید خواهد بود .
  • Good Science Studios از عنوان جدید خود یعنی "EchoBlack" پرده برداری می کند که مخصوص کینکت است .
  • Twisted Pixel از Dekelsus ، عنوان دیجیتالی و فانتزی / تخیلی جدید خود رونمایی می کند، سبک بازی احتمالا 2.5D platformer است .
  • Black Tusk تریلری CGI از عنوان Gears of War : Lazurus به همراه داشته که نمایش دهنده مسیر این عنوان است .
  • Lift London دو پروژه برای نمایش خواهد داشت . آنها کوچک و دیجیتالی هستند .
  • Lionhead نمایش مختصری از Fable Legends خواهد داشت و همچنین تیزری از پروژه بعدی خودشان که در دوره پس از نابودی زمین روایت می شود نمایش می دهند .
  • Frontier در حال کار بر روی یک عنوان خانوادگی برای کینکت است و این بازی برای عرضه در سال 2014 برنامه ریزی شده .
  • Phantom Dust : Sacrifice توسط Grounding Inc ساخته می شود و دنباله ای برای نسخه اصلی این عنوان به حساب می آید . بازی حالت اپیزودیک دارد .
  • Quantum Break در نوامبر 2014 منتشر می شود، بازی دارای بخش چند نفره بوده و این نسخه اولین قسمت از یک سه گانه است و گرافیک بازی نسبت به نمایش های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته .
  • Sunset Overdrive قصد دارد در آخرین هفته آگوست یا اوایل سپتامبر منتشر شود ، گرافیک بازی مشابه تریلر CG بوده المان های پارکور آن ترکیبی از عناوین Sonic, Jet Set Radio و Ratchet and Clank است .
  • عنوان مرموز ژاپنی توسط استدیوی Platinum Games ساخته می شود و سبک آن action- beat em up است . اسم زمر این بازی "RugPuddle" و این قسمت مربوط به اولین بخش از یک عنوان چند گانه خواهد بود که توسط مایکروسافت منتشر می شوند .
  • Leap Experience Pioneers عنوان جدید خود را که سبکی مشابه یک TPS/RPG همراه با ویژگی های تخیلی دارد معرفی می کند . به نظر می رسد این بازی به شدت از Mass Effect الهام گرفته . بازی در سال 2015 منتشر می شود .
  • Platform Next Games بعنوان یک استدیوی جدید، یک دموی تکنیکی بدون عنوان بر پایه عنوان در حال ساخت خود (مشابه دمویی که Black Tusks سال گذشته نمایش داد ) به نمایش می گذارد. به نظر می رسد عنوانی آنها تمی باستانی یا فانتزی دارد .
  • Games With Gold برای Xbox One تایید می شود . هدف این است که در هر ماه بتوانید از میان یک بازی فیزیکی یا دیجیتالی یکی را انتخاب نمایید . با گذشت زمان تکامل می یابد .
  • Crackdown: Skyline برای عرضه در سال 2015 معرفی می شود .
  • بازی های مالتی پلتفرمی که در این کنفرانس حضور دارند :
    The Division "Xbox One is now lead platform
    Call of Duty: Advanced Warfare
    Fallout 4
    EA game "not specified here Exclusive/Timed DLC on all
examiner

آخرین ویرایش:
یه لیست هم مثل همین برا PS اومد و همه گفتن فیک هست حالا ایجوری بعضی ها نظر میدن جالب هست 8-|
اگه بر همین مبنا قضاوت کنیم تو لیست سونی اومده بود که GOW جدید در راه هست حالا به نظزتون کفه ترازو کدوم سمت هست با GOW l-)
کفه ترازو به هر سمتی که هست امیدوارم جمع 2 کفه هم سنگین باشه.
مطمعن باش ضعیف ظاهر شدن مایکرو بیشتر از همه به ضرر سونی فنا خواهد بود همین لیستو شایعاتی که تا الان از E3 اومده بیرون به خاطر قوی ظاهر شدن PS4 . در مورد GOW هم اگر قرار تکرار مکررات باشه واسه منی که از فنای قدیمیشم جذابیت خاصی نداره امیدوارم ریبوت باشه چون داستانشم به هیچ وجه جذابیت نسخه های اول رو نداشت واسم این سینمایی شدن بیش از حد بازیا هم بد جوری داره به گیم پلی لطمه میزنه .

یه لیست هم مثل همین برا PS اومد و همه گفتن فیک هست حالا ایجوری بعضی ها نظر میدن جالب هست 8-|
اگه بر همین مبنا قضاوت کنیم تو لیست سونی اومده بود که GOW جدید در راه هست حالا به نظزتون کفه ترازو کدوم سمت هست با GOW l-)
اگر بخواد مثل Ascension بشه که بیشتر نکته منفی:d

باور کن e3 پارسال هم یک چیز تو همین مایه ها بود دیگه ... قسمت هیجان انگیزش فقط انحصاری Epic هست که اونم احتمالش 10 %
دقیقا!اگر نخواد 2 3 تا ای پی جدید معرفی بکن(یا حتی همین ای پی Epic)،اینده روشنی رو براش پیش بینی نمی کنم مگر اینکه بقیه بازی ها و Presentation ها واقعا بترکونن!

بازی های جدید E3 پارسال:
Ryse
Killer Instinct
Sunset Overdrive
D4
Project SPARK
Dead Rising 3
Halo
BTS Game
Below
Titanfall

بازی های جدید این لیست:
Ryse 2
Forza Horizon 2
Halo 2: Anniversary
Battletoads
Perfect Dark
Samaritan
EchoBlack
Dekelsus
Gears of War : Lazurus
Lift London Game
Lionhead Game
Frontier Game
Phantom Dust : Sacrifice
RugPuddle
Leap Experience Pioneers Game
Platform Next Game
Crackdown: Skyline

قیافه فیل اسپنسر بعد از دیدن لیست :دی

image.JPG

اسپنسر اگه معرفی کرد کینکت از رو باندل برداشته شده و قیمت 120-130 دلار کاهش یافته که هیچی، اگر نه،تمامی این بازی ها و لاین آپ سوپر خفن به درد عمش می خوره :bighug:

اسپنسر اگه معرفی کرد کینکت از رو باندل برداشته شده و قیمت 120-130 دلار کاهش یافته که هیچی، اگر نه،تمامی این بازی ها و لاین آپ سوپر خفن به درد عمش می خوره :bighug:
آقا چه گیری دادین شما به این کینکت ! به نظرم اگه این کارو بکنه و کنسول بدون کینکت معرفی بکنه به طور کامل پرونده کینکت رو واسه همیشه مینده و کینکت نابود میشه.کینکت به هیچ وجه نباید از بسته کنسول خارج بشه تا سازنده ها بدونن دارن چیکار میکنند و برای یک کنسولی بازی کینکتی می سازن که همه گیمرهایی که Xone دارن قطعا از اون بازی استفاده میکنند.

آقا چه گیری دادین شما به این کینکت ! به نظرم اگه این کارو بکنه و کنسول بدون کینکت معرفی بکنه به طور کامل پرونده کینکت رو واسه همیشه مینده و کینکت نابود میشه.کینکت به هیچ وجه نباید از بسته کنسول خارج بشه تا سازنده ها بدونن دارن چیکار میکنند و برای یک کنسولی بازی کینکتی می سازن که همه گیمرهایی که Xone دارن قطعا از اون بازی استفاده میکنند.
الان ۳-۴ ساله که ما منتظر ظهور بازی ها درجه یک و گیمر پسند کینکت هستیم.

باید پذیرفت کینکت یا موو یا ... یه پروژه شکست خورده ست برای صنعت بازی ها. مگر شرکتی مثل نینتندو که کلا اکوسیستمش و ساختارش متفاوت باشه. کینکت و ... با وجود ساختار کنسول ها سونی و مایکروسافت محکوم به شکست هستند.

بیرون اومدن کینکت از جعبه وان که حتمی هست مخصوصا الان که اسپنسر همه کاره شده.
یه ذره فکر کنید. اگر کینکت رو بردارن از رو وان و 100 دلار کاهش قیمت بزنن کی جواب این 10-12 میلیون خریداری که وان با کینکت خریدن رو میده؟
هیچی اونا بیشتر پول دادند و امکانات بیشتری گرفتند. کینکت چیز بدی نیست مخصوصا تو محیط کاربری کنسول ها ولی اجبارش تو پک کنسول در حالی که بازیها اجباری به استفاده اساسی از کینکت ندارند اشتباه هست.

ساده هست هست مایکرو سافت باید بین بد و بدتر انتخاب کنه . یک پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایان هست:d

آخرین ویرایش:

باید پذیرفت کینکت یا موو یا ... یه پروژه شکست خورده ست برای صنعت بازی ها. مگر شرکتی مثل نینتندو که کلا اکوسیستمش و ساختارش متفاوت باشه. کینکت و ... با وجود ساختار کنسول ها سونی و مایکروسافت محکوم به شکست هستند.

یه ذره فکر کنید. اگر کینکت رو بردارن از رو وان و 100 دلار کاهش قیمت بزنن کی جواب این 5-6 میلیون خریداری که وان با کینکت خریدن رو میده؟

آخرین ویرایش:

اتفاقا خود اسپنسر بارها گفته این کارو نمیکنه و اگه این کارو بکنه نشون میده قدرت تصمیم گیری نداره که حرف خودشو نقض میکنه.ضمنا کینکت واسه نسل قبل یه تست بود (نظر شخصی ) در واقع نسل قبل تازه شروع کینکت بود و این نسل مایکروسافت واسه Xone کینکت رو کلی بهینه کرد.همین الانش واقعا بدون کینکت واسه من Xone معنایی نداره همه کارای رابط کاربری کنسولم رو با کینکت انجام میدم.از سر کار که بر میگردم هنوز لباسام رو عوض نکردم سرپا که هستم میگم : Xbox on و کنسول روشن میشه و سریعا با دستورات صوتی وصل میشم لایو لیست دوستام رو میبینم کی آنلاینه با دستور صوتی اینوایت پارتی میدم و در این مرحله آماده شدم واسه نشستن پای کنسول و پارتی چت و بازی هم اوکی شده و شروع میکنم بازی کردن! وسط بازی آنلاین هستم یهو اینوایت پارتی میاد دیگه نیاز نیست بازی رو stop کنم تا بتونم به پارتی چوین بشم سریعا میگم Xbox join party و وصل میشم به پارتی . وسط بازی آنلاین هستم یه تیکه از بازی بهم میچسبه و دوست دارم رکوردش کنم سریع میگم Xbox record that و حالشو میبرم! دیگه نیاز نیست بازی رو رها کنم تا بتونم کلیپ رکورد کنم و اینا + کلی دستورات صوتی دیگه رابط کاربری رو واسه من بهشت کرده.حالا به همه اینا بازیهای کینکتی جذابی مثل کینکت اسپورت و جاست دنس و بازیهای باحالی که در آینده میاد هم اضافه کن ببین چه معجونی جادویی میشه این کینکت 2

اتفاقا خود اسپنسر بارها گفته این کارو نمیکنه و اگه این کارو بکنه نشون میده قدرت تصمیم گیری نداره که حرف خودشو نقض میکنه.ضمنا کینکت واسه نسل قبل یه تست بود (نظر شخصی ) در واقع نسل قبل تازه شروع کینکت بود و این نسل مایکروسافت واسه Xone کینکت رو کلی بهینه کرد.همین الانش واقعا بدون کینکت واسه من Xone معنایی نداره همه کارای رابط کاربری کنسولم رو با کینکت انجام میدم.از سر کار که بر میگردم هنوز لباسام رو عوض نکردم سرپا که هستم میگم : Xbox on و کنسول روشن میشه و سریعا با دستورات صوتی وصل میشم لایو لیست دوستام رو میبینم کی آنلاینه با دستور صوتی اینوایت پارتی میدم و در این مرحله آماده شدم واسه نشستن پای کنسول و پارتی چت و بازی هم اوکی شده و شروع میکنم بازی کردن! وسط بازی آنلاین هستم یهو اینوایت پارتی میاد دیگه نیاز نیست بازی رو stop کنم تا بتونم به پارتی چوین بشم سریعا میگم Xbox join party و وصل میشم به پارتی . وسط بازی آنلاین هستم یه تیکه از بازی بهم میچسبه و دوست دارم رکوردش کنم سریع میگم Xbox record that و حالشو میبرم! دیگه نیاز نیست بازی رو رها کنم تا بتونم کلیپ رکورد کنم و اینا + کلی دستورات صوتی دیگه رابط کاربری رو واسه من بهشت کرده.حالا به همه اینا بازیهای کینکتی جذابی مثل کینکت اسپورت و جاست دنس و بازیهای باحالی که در آینده میاد هم اضافه کن ببین چه معجونی جادویی میشه این کینکت 2
دوست عزیز اشاره کردم کینکت خیلی هم خوبه بحثی روش نیست اما نوع عرضه اش جالب نیست. اجباری بودنش جالب نیست. الان تمام کارایی که شما گفتی رو بصورت دستی نمیشه انجام داد؟ بحث سر این هست که مشوق یک گیمر برای پذیرفتن کینکت گفتن Xbox join party -
Xbox on - Xbox record that و ... نیست. گیمر بازی میخواد تا مجاب بشه این وسیله تو کالبد کنسول هست یعنی یجورایی سطح گیم پلی بازیای هاردکور باید با کینکت چند پله بالاتر بره که نرفته تا حالا.

کینکت خیلی هم خوبه تا وقتی که وسیله جانبی باشه همونطور که برای ۳۶۰ بود.

نه دیگه اشتباه شما و همه کسانی که میگن کینکت از وان باید جدا بشه همینه.کینکت وسیله جانبی نیست کینکت ستون ایکس باکسه کینکت قلب ایکس باکسه.این اصلا ربطی به بازی و ... هم نداره.یکی از دلایلی که نسل قبل کینکت زیاد موفق نشد همین تصمیم بسیار غلط مایکرو بود که کینکت رو به صورت جدا می فروخت و همین باعث میشد شرکتهای بازی سازی دو دل باشن برای ساخت بازیهای حرفه ای و خو شساخت برای کینکت چون مطمئن نبودن چند نفر کینکت دارن!! مایکرو از اشتباش درس گرفت و این سنل کینکت رو در یک تصمیم کاملا درست در بسته کنسولش قرار داد.الان هم اول نسله و فعلا دو تا بازی خیلی خوب کینکتی واسش اومده.حتی اگر واسه کینکت بازیهای خوبی هم نیاد بازم Xone بدون کینکت به نظرم معنایی نداره.اینو اسپنسر خودش هم در یکی از مصاحبه هاش گفت که کینکت از وان جدا نخواهد شد.
تا الان که بازی مبنی بر این که کینکت ستون کنسول هست وجود نداره. برای کژوال ها خوبه اما برای هاردکورها نه! اون جمله اسپنسر هم من بیشتر یه جمله تجاری میدونم تا نیت واقعی. حالا باید دید در آینده چی میشه اما اگر وضع همینطوری پیش بره شک نکنید کینکت یه وسیله جانبی خواهد شد و از جعبه ها بیرون میاد مگر با اومدن بازیای هاردکور براش که شخصا این توانایی و پتانسیل رو در کنترلر ها حرکتی (مخصوصا کینکت) نمیبینم.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز اشاره کردم کینکت خیلی هم خوبه بحثی روش نیست اما نوع عرضه اش جالب نیست. اجباری بودنش جالب نیست. الان تمام کارایی که شما گفتی رو بصورت دستی نمیشه انجام داد؟ بحث سر این هست که مشوق یک گیمر برای پذیرفتن کینکت گفتن Xbox join party -
Xbox on - Xbox record that و ... نیست. گیمر بازی میخواد تا مجاب بشه این وسیله تو کالبد کنسول هست یعنی یجورایی سطح گیم پلی بازیای هاردکور باید با کینکت چند پله بالاتر بره که نرفته تا حالا.

کینکت خیلی هم خوبه تا وقتی که وسیله جانبی باشه همونطور که برای ۳۶۰ بود.

نه دیگه اشتباه شما و همه کسانی که میگن کینکت از وان باید جدا بشه همینه.کینکت وسیله جانبی نیست کینکت ستون ایکس باکسه کینکت قلب ایکس باکسه.این اصلا ربطی به بازی و ... هم نداره.یکی از دلایلی که نسل قبل کینکت زیاد موفق نشد همین تصمیم بسیار غلط مایکرو بود که کینکت رو به صورت جدا می فروخت و همین باعث میشد شرکتهای بازی سازی دو دل باشن برای ساخت بازیهای حرفه ای و خو شساخت برای کینکت چون مطمئن نبودن چند نفر کینکت دارن!! مایکرو از اشتباش درس گرفت و این سنل کینکت رو در یک تصمیم کاملا درست در بسته کنسولش قرار داد.الان هم اول نسله و فعلا دو تا بازی خیلی خوب کینکتی واسش اومده.حتی اگر واسه کینکت بازیهای خوبی هم نیاد بازم Xone بدون کینکت به نظرم معنایی نداره.اینو اسپنسر خودش هم در یکی از مصاحبه هاش گفت که کینکت از وان جدا نخواهد شد.

اتفاقا وقتی قیمت بیاد رو 399 و مردم ببینن کنسول + کینکت با این قیمته بیشتر ترغیب میشن واسه خرید و کینکت واسشون یه تجربه جدیده که هیچکس دوست نداره اونو از دست بده قابلیت و پتانسیل های بسیار خوبی داره
فقط کافیه کنسول + کینکت رسما قیمتش بشه 399

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or