LIMBO |PS3

:|
شما خسته نیاشی کلا:d
دختره خواهرش هست دیگه! که تو برزخ اسیر شده و این لیمبو بیچاره هم این همه مراحل سخت رو پشت سر گذاشت واسه خواهرش!
بعد شما میای میگی کی بوده:|:d:|
چی چی توی برزخ اسیر شده اینی که ما دیدیم بیشتر انگار اومده بود پیک نیک داشت گل هم میچید تازه

بازی خوبی بود.طراحی فوق العاده ای داشت. یکی از بهترینا.

گیم پلیش تا وسطاش خوب بود ولی هرچی به اخرش نزدیک تر میشد جذابیتش هم کمتر میشد. اخراش یه جورایی شبیه به یه سری بازی های پلتفرمر شده بود که سر زمان و مکان خاصی باید دکمه رو فشار بدی وگرنه میمیری.که من خوشم نیومد.گیم پلی اولش با اخرش خیلی فرق داشت.

داستان هم که کلا تعطیل.اصلا نفهمیدم برای چی تو برزخ بوده پسره. اگه تو psn نخونده بودم که دنبال خواهرشه فک میکردم دختر همسایه شونه. اصلا معلوم نبود چی به چیه.

بازی خوب با طراحی و انیمیشن های فوق العاده.
ولی از نظر گیم پلی و داستان اون شاهکاری نبود که میگفتن.

• Like
Reactions: Robin Hood
بازی خوبی بود.طراحی فوق العاده ای داشت. یکی از بهترینا.

گیم پلیش تا وسطاش خوب بود ولی هرچی به اخرش نزدیک تر میشد جذابیتش هم کمتر میشد. اخراش یه جورایی شبیه به یه سری بازی های پلتفرمر شده بود که سر زمان و مکان خاصی باید دکمه رو فشار بدی وگرنه میمیری.که من خوشم نیومد.گیم پلی اولش با اخرش خیلی فرق داشت.

داستان هم که کلا تعطیل.اصلا نفهمیدم برای چی تو برزخ بوده پسره. اگه تو psn نخونده بودم که دنبال خواهرشه فک میکردم دختر همسایه شونه. اصلا معلوم نبود چی به چیه.

بازی خوب با طراحی و انیمیشن های فوق العاده.
ولی از نظر گیم پلی و داستان اون شاهکاری نبود که میگفتن.
دقیقاً نظر منم همینطوره . اواخر بازی اصلا جذابیت اولیه رو نداره یه جورایی تبدیل به به بازی پازلینگ تک بعدی میشه! جدا پتانسیل بیشتری داشت طراحی مراحل هم خیلی بهتر از اینی که هست میتونست باشه.
قیمتشم گرون بود نسبتا! 10 دلار مناسب بود براش ولی متاسفانه مثل اکثر عنوانهایی که بعد از عرضه روی live برای PSN ریلیز میشن، 15 دلاره!!

خُب اینم از این، حالا باید منتظر بمونیم که قرار ـه بعداً چه کانتنت های انحصاری رو به بازی اضافه کنن. با توجه به این که نسخه XBL هم بازی کردم هیچ تفاوتی توی جزئیات این نسخه ندیدم، حالا امیدوارم در آینده حداقل یه چند تا Level به بازی از طریق انتشار DLC اضافه بشه.

خُب اینم از این، حالا باید منتظر بمونیم که قرار ـه بعداً چه کانتنت های انحصاری رو به بازی اضافه کنن. با توجه به این که نسخه XBL هم بازی کردم هیچ تفاوتی توی جزئیات این نسخه ندیدم، حالا امیدوارم در آینده حداقل یه چند تا Level به بازی از طریق انتشار DLC اضافه بشه.

من یه جا خوندم بازی یه مرحله مخفی داره. البته از جزئیاتش خبر ندارم چون زیاد دقت نکردم.مثل اینکه یه دروازه س که اگه یه کار خاصی کنی باز میشه.در کل فقط میدونم توی نسخه 360 نبوده.

خوب شد گفتی امین ! 15 دلار پول بازی رو دادیم هیچ کانتنتِ اضافی هم همراهش نبود اگه قرار باشه چیزی رو به عنوان DLC بخوان براش عرضه کنند بهتره free باشه چون به هیچ وجه دیگه ارزشش رو نداره.
من یه جا خوندم بازی یه مرحله مخفی داره. البته از جزئیاتش خبر ندارم چون زیاد دقت نکردم.مثل اینکه یه دروازه س که اگه یه کار خاصی کنی باز میشه.در کل فقط میدونم توی نسخه 360 نبوده.
دروازه؟:-?

دروازه؟:-?
من منظورشو فهمیدم
تروفی DING! رو میگه
بعد از این که تروفی alone in the dark رو گرفتی مستقیم رو به جلو برو (این تیکه خیلی سخته چون تاریکه هیچی معلوم نیست ) شانسیه بعضی جاهاش بار اول که رفتم 20 دقیقه طول کشید ولی بار دوم 8دقیقه طول کشید
اینم بگه واسه گرفتن تروفی DING ! صدا رو بالا ببرید (چون همجا تاریکه باید از رو صدا تشخیص بدی)

تروفی DING! رو میگه
بعد از این که تروفی alone in the dark رو گرفتی مستقیم رو به جلو برو (این تیکه خیلی سخته چون تاریکه هیچی معلوم نیست ) شانسیه بعضی جاهاش بار اول که رفتم 20 دقیقه طول کشید ولی بار دوم 8دقیقه طول کشید
اینم بگه واسه گرفتن تروفی DING ! صدا رو بالا ببرید (چون همجا تاریکه باید از رو صدا تشخیص بدی)
آها متوجه شدم همون Hidden Trophy منظورته! اتفاقا اونجا رو من تا انتهاش رفتم تروفی Alone in The Dark رو هم گرفتم . منتها میرسد به یه جای بسیار زیبا که هیچ راهی غیر از برگشت نداشت یا حداقل من زیاد توجه به جزئیاتش نکردم!

دوستان توي چپتر 24 اونجا كه آسانسورو الاكلنگو يه جعبه هست گير كردم چجوري اين جعبه رو از روي الاكلنگ رد كنم هر كار ميكنم نميشه:-s:((

دوستان توي چپتر 24 اونجا كه آسانسورو الاكلنگو يه جعبه هست گير كردم چجوري اين جعبه رو از روي الاكلنگ رد كنم هر كار ميكنم نميشه:-s:((
اگه درست فهمیده باشم کجا رو می گی باید اول توسط آسانسور، خودت و جعبه رو بفرستی بالا. جعبه رو بزار روی یه طرف الاکلنگ، حالا برگرد کنار آسانسور و دکمه پایین رو بزن(خودت نرو روی آسانسور) حالا سریع اون لبه ی کف ـه آسانسور با O بگیر و بکشش سمت ـه خودت و تا روی یه طرف الاکلنگ بکشش تا بعد از اینکه جعبه رو خواستی ببری اونطرف بتونه وزنتو تحمل کنه !

من همین طوری سَرسَری خونده بودم. چون خودم امتحان نکردم. ولی اره مثل اینکه همینه. این تو نسخه 360 نبوده.

http://www.youtube.com/watch?v=ijm-1hjmklM

این باید لینک ویدئوش باشه. (خودم ندیدم.)
ویدئو رو دیدم برای آزاد کردن اون مرحله مخفی اول باید تمام Secret Egg ها رو بدست آورده باشیم بعد بریم سراغ اون منطقه ای که تروفی Alone in The Dark رو قبلا گرفته بودیم. یه دروازه قابل مشاهدست که الان بازه و .... اسپویل نمیکنم!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or