Limbo | PC

wv2lkzp2jy745f0uv1.jpg

بلاخره بعد از مدتها این عنوان که در انحصار کنسول xbox 360 قرار داشت برای پلتفرم PC تایید و PC gamer ها میتونن از طریق Steam این عنوان فوق العاده رو که در سبک 2d platformer هست رو تجربه کنن.هنوز تاریخ مشخصی برای عرضه مشخص نشده است.

ناشر: playdead
سبک : 2d platformer
ESRB : Teen
تاریخ انتشار : 2 august

آخرین ویرایش:
ببین میری کنار عنکبوته تا پاش رو ببره بالا.تا خواست بهت بزنه جاخالی بده.بعدشم پاش رو بگیر و بکش تا از ریشه در بیاد!!!
200 این کارو کردم ولی خوب شخصیت Limbo کنده یخورده اونم سریع میگیره چطوره میشه جاخالی داد؟

---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------

چوب رو بنداز توی اب بپر روش و فرار کن
این جلوتره یخورده چوبی نیست اینجا

ببین میری کنار عنکبوته تا پاش رو ببره بالا.تا خواست بهت بزنه جاخالی بده.بعدشم پاش رو بگیر و بکش تا از ریشه در بیاد!!!
الان پاهاش سالمه هروقت 1 پا داشت باید این کارو کنه;)

---------- نوشته در 08:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

200 این کارو کردم ولی خوب شخصیت Limbo کنده یخورده اونم سریع میگیره چطوره میشه جاخالی داد؟

---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------

این جلوتره یخورده چوبی نیست اینجا
کنار شخصیتت یه چوبی هست باو:-/

• Like
Reactions: Danitondar
بچه ها نخندین:d
من هم اوله بازی موندم
همون جایی که یه چاله آبه که یه جعبه اولش هستش و نمی دونم باید چه کار کنم همش خفه میشه
شاید من هنوز بازی رو یاد نگرفتم و دستم نیومده باشه

بچه ها نخندین:d
من هم اوله بازی موندم
همون جایی که یه چاله آبه که یه جعبه اولش هستش و نمی دونم باید چه کار کنم همش خفه میشه
شاید من هنوز بازی رو یاد نگرفتم و دستم نیومده باشه
اولا که خنده داره:دی
دوما جعبه رو از لب اون آبه بکش عقب بیارش زیر درخته یه طناب ازش آویزونه جعبه رو بذار زیر اون تا بتونی بری روش و از روی جعبه بپری و طناب رو بگیری و بری بالا......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or