PlayStation Lily Bergamo|ps4

کوتاکو گفته بازی آنلاینه!

01627369979244551476.jpg

البته فقط کوتاکو اینو گفته. تو منابع دیگه ندیدم. امیدوارم اشتباه باشه :(

اطلاعات بیشتر هم توی TGS منتشر میشه.

یه سری اطلاعات اومده از TGS.

اسم شخصیت اصلی بازی Tae Ioroi هست. بازی تو سال 2043 اتفاق میفته. هنوز از مکان بازی اطلاعاتی منتشر نشده اما سودا گفته با اینکه لوکیشن ها ژاپنی به نظر میان اما شاید اروپایی و آمریکایی هم باشن (نظرشخصی: احتمالا بازی تو چند لوکیشن مختلف اتفاق میفته)
سودا میخواد بازی طولانی باشه. در واقع دلش میخواد مردم مدت زمان زیادی رو به بازی کردن Lily Bergamo ادامه بدن. Kazuki Morishita، رئیس GungHo Online (پابلیشر بازی) هم گفته PS4 بهترین پلتفرم برای بازی بوده چون اونا میخوان بیشترین قدرت بازی کردن آنلاین و بازی با اسمارت فون ها رو به نمایش بذارن. (میشه بازی رو با اسمارت فون ها هم بازی کرد. هنوز جزیاتی منتشر نشده)

بازی اواخر 2014 عرضه میشه و با اینکه امسال در TGS قابل بازی نیوده اما سودا قول داده سال بعد قابل بازی باشه.

چند تا تصویر جدید:

Source

امیدوارم آنلاین نباشه :|

از اونجايي كه Goichi طي اين چند سال اخير به شدت ضعيف كار كرده و بعد از عرضه هركدوم از بازياش شاهد نمرات خارق العاده 4 و 5 و 6 بودم خيلي سخته كه به اين يكي بازيش اميدوار بشم اما از اون طرف وقتي به تصاوير بازي نگاه ميكنم و مي بينم كه قراره باري انحصاري 4 باشه بهش اميدوار ميشم. تنها گذر زمان و نمايش هاي بازي مشخص ميكنه كه ساخته Grasshopper و GungHo در چه حديه. فقط اميدوارم كه عاقبت Lily عين Lolli نشه!

چه گرافیک قشنگی داره! انگار داری Appleseed رو بازی میکنی!

من که کلا فضای ذهنی سودا 51 رو دوست دارم. حتی لالی پاپ چین ساو رو هم خیلی دوست داشتم که بخاطر هنوزم دارن مسخرم میکنن!:دی اما این یکی واقعا فوقالعاده هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or