Multi Platform Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

FyIG0pLaYAEkQdZ.jpg

سازنده: RGG Studios
ناشر: Sega
سبک: Open World , Beat em up
پلتفرم: PC و پلتفرم های نسل 8 و 9
تاریخ عرضه: 9 نوامبر 2023

"من اسمی ندارم."
"مردی که نامش را پاک کرد" زیرشاخته ای اکشن محور از سری یاکوزا است
این بازی داستان شخصیت محبوب سری کازوما کیریو را پس از اتفاقات قسمت ششم ادامه میدهد, جایی که کیریو مرگ خودش را جلع کرد تا هاروکا و بقیه اعضای خانواده اش را در امان نگه دارد, داستانی که به قسمت هشتم مرتبت است.

با توجه به اکشن بودن بازی ایتابل مبارزه کیریو یعنی Brawler بازگشته که برای تنوع شامل حرکت های جدید نیز میشود.
فعالیت های همیشگی سری یاکوزا همچون کارائوکه و البته مینی گیم محبوب یاکوزا 0 یعنی مدیریت کلاب نیز در این نسخه حظور دارد.

به گفته RGG گایدن پروژه ای کوچک تر از قسمت هشتم, و اما بزرگتر از یک DLC است و قیمت بازی 50 دلار خواهد بود

محتویات پیش خرید بازی شامل شخصیت های ماجیما, سایجیما و دایگو دوجیما میشود.

FyIG3NYWYAs7crq.jpg

بازی در تاریخ 9 نوامبر 2023 برای پی سی و پلتفرم های نسل 8 و 9 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
مبارزات بازی جالبتر و کمبو ها بیشتر شده ولی به نظرم اون استایل مبارزه خیابونی کیریو عوض شده سبک مبارزه کیریو کندتر و خشن تر و مشتهای قدرتی بود.فقط امیدوارم یک مینی گیم جذاب مثل کلاب منیجر یاکوزا زیرو و کیوامی 2 یا کارتینگ یاکوزا 7 هم داشته باشه
(البته کت فایت جالب بود:D)

• Like
Reactions: Ali.jangi
آقا هرچیز یروز باید تموم بشه دیگه, عمو کیریو از ده 80 تو خیابون های توکیو ا ببخشید کاموروچو پرسه میزد تا امروز :D
واسه جاجمنت که جیب ها خالیست, هروقت گیم پس اومد ردیف میشه :-".

یک راهنمایی ساده :D:

Yakuza0
Yakuza1 و Kiwami یکی هستن. (کیوامی ها ریمیکن)
Yakuza2 و Kiwami2 یکی هستن.
Yakuza3
Yakuza4
Yakuza5
Yakuza6
Yakuza: Like a Dragon این میشه نسخه 7 :D, داستانشم کلا درباره ایچیبانه و نقش کیریو در حد کمیو.

اسم بازیا دیگه از اینجا Like a Dragon میشه که در واقع اسم ژاپنی و اصلی سریه.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name تا به اینجای کار ادامه داستان 6 و پیش درآمد .8
Like a Dragon8 تا اینجای کار ادامه داستان کیریو و ایچیبان با هم.

جاجمنت و ایشین و کنزان و دد سولز همشون اسپین آفن.
جاجمنت نسخه اکس باکس رو دارم
اگه به کارت میاد بدم بازی کن،تموم کردی برگردون

• Like
به شدت از حرکت سگا بدم اومد، قراربود داستان کازوما توی ۶ تموم بشه بره حتی به نظرم پایان خوبی داشت حتی تراژیک تر هم میتونست بشه تا واقعا افسانه بشه ولی اینکه یهو دوباره برگرده که نمیشه، کازوما رو همه می‌شناسن توی یاکوزا ها بعد الان هیچ کس اونو نمیشناسه

آدم ناراحت میشه کاراکتر اصلی و خاطره ساز دیگه نباشه اما اینگه گاو شیرده هم باشه خیلی بده

• Like
به شدت از حرکت سگا بدم اومد، قراربود داستان کازوما توی ۶ تموم بشه بره حتی به نظرم پایان خوبی داشت حتی تراژیک تر هم میتونست بشه تا واقعا افسانه بشه ولی اینکه یهو دوباره برگرده که نمیشه، کازوما رو همه می‌شناسن توی یاکوزا ها بعد الان هیچ کس اونو نمیشناسه

آدم ناراحت میشه کاراکتر اصلی و خاطره ساز دیگه نباشه اما اینگه گاو شیرده هم باشه خیلی بده
این بدبخت از همون اولس هی بازنشست میشه و هی برش میگردونند
بهترین پایان، اپنینگ یاکوزا3 میتونست باشه ، بعد اون همه بدبختی کشیدن...
باز هی هرچی خودشو گم و گور کرد، کشیدنش بیرون!

همینکه نمیکشنش یعنی خود سازنده ها دلشون نمیاد ازش دل بکنند!
دیگه بعد یاکوزا7 ملت با شخصیت جدید هم اوکی شده بودن...باز برداشتن کازوما رو اوردن:|

دیگه بعد یاکوزا7 ملت با شخصیت جدید هم اوکی شده بودن...باز برداشتن کازوما رو اوردن:|
اره. بعد حضور مختصری که تو ۷ داشت بنظرم خوب میشد اگه دیگه به طور نهایی بازنشسته میشد.

بنظر میومد خود RGG هم تصمیمش این بوده باشه چون اسم چپتری که توش حضور داشت Passing The Torch بود. نمیدونم چرا نظرشون عوض شد. (البته میدونم چرا، ولی ترجیح میدم دلیلش اون نباشه.)

اگر یکی میتونه این یاکوزا ۷ و جریان اون چیزهایی که تو ذهن کاراکترش میگذره و حضور کازوما رو اسپویل کنه برام ببینم ربط پرتقال به شقیقه رو میتونم درک بکنم یا نه

دست بردارید از سر این بدبخت، شده جریان fast and furious، میبینه کش میخواد بده باید کاراکتر محبوب بیاره میره از تو قبر یارو زنده میکنه میذاره وسط،خیلی حرکت چیپ ایه

• Like
حقیقتا کیریو هم حضورش دیگه تا یه جایی کشش داره و همون 6 هم بنظرم نهایتش بود
ایندفعه دیگه باید آخری باشه, همه میدونیم برای چی برش میگردونن ولی خب همونطور که گفتم امیدوارم که ایندفعه واقعا آخری باشه.

مبارزات بازی جالبتر و کمبو ها بیشتر شده ولی به نظرم اون استایل مبارزه خیابونی کیریو عوض شده سبک مبارزه کیریو کندتر و خشن تر و مشتهای قدرتی بود.فقط امیدوارم یک مینی گیم جذاب مثل کلاب منیجر یاکوزا زیرو و کیوامی 2 یا کارتینگ یاکوزا 7 هم داشته باشه
(البته کت فایت جالب بود:D)
کلاب منیجر رو داره, خیلی وقته که تاییدش کردن :D.

جاجمنت نسخه اکس باکس رو دارم
اگه به کارت میاد بدم بازی کن،تموم کردی برگردون
نه مرسی, خودم بعدا ردیفش میکنم
عجبله ای برای تجربه جاجمنت ندارم :D.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
حقیقتا کیریو هم حضورش دیگه تا یه جایی کشش داره و همون 6 هم بنظرم نهایتش بود
ایندفعه دیگه باید آخری باشه, همه میدونیم برای چی برش میگردونن ولی خب همونطور که گفتم امیدوارم که ایندفعه واقعا آخری باشه.

کلاب منیجر رو داره, خیلی وقته که تاییدش کردن :D.

نه مرسی, خودم بعدا ردیفش میکنم
عجبله ای برای تجربه جاجمنت ندارم :D.
فکر کنم باید یک شخصیت جایگزین کیریو بزارند.ایچیبان شخصیت پردازی خیلی خوبی داره ولی با توجه به اینکه سگا گفته بود شاید بعدا 8 دوباره به سبک brawler برگرده نیاز به یک شخصیت قوی با سبک مبارزات خاصه. ایچی اون قدرت و سبک مبارزات خاصه کیریو نداره به همین خاطر همون سبک نوبتی بازی براش بهتره .از طرفی توی نسخه های قبلی فقط ماجیما و آکیاما سبک مبارزات جالب داشتن که اینها هم الان مثل کیریو پیر شدن(سن ماجیما که بیشتر از کیریو هست آکیاما هم که کلا یاکوزا نبود)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HWMN and Ali.jangi
فکر کنم باید یک شخصیت جایگزین کیریو بزارند.ایچیبان شخصیت پردازی خیلی خوبی داره ولی با توجه به اینکه سگا گفته بود شاید بعدا 8 دوباره به سبک brawler برگرده نیاز به یک شخصیت قوی با سبک مبارزات خاص نیاز هست ایچی اون قدرت و سبک مبارزات خاص کیریو نداره به همین خاطر همون سبک نوبتی بازی براش بهتره .از طرفی توی نسخه های قبلی فقط ماجیما و آکیاما سبک مبارزات جالب داشتن که اینها هم الان مثل کیریو پیر شدن
والا بازی رو از اول بخاطر واکنش خوب به تریلر دروغ آپریل نوبتی کردن واگرنه قبلش اکشن بوده, ما هم نمیدونیم توی اون نسخه کمبت ایچیبان چقدر یونیک بوده
ولی صد در صد یه چیز متفاوت طراحی کرده بودن, شاید بعد از 8 دوباره با همین ایچیبان بازی اکشن بسازن, البته با فروشی که سبک نوبتی داره بعید میدونم کاری کنن.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
فکر کنم باید یک شخصیت جایگزین کیریو بزارند.ایچیبان شخصیت پردازی خیلی خوبی داره ولی با توجه به اینکه سگا گفته بود شاید بعدا 8 دوباره به سبک brawler برگرده نیاز به یک شخصیت قوی با سبک مبارزات خاصه. ایچی اون قدرت و سبک مبارزات خاصه کیریو نداره به همین خاطر همون سبک نوبتی بازی براش بهتره .از طرفی توی نسخه های قبلی فقط ماجیما و آکیاما سبک مبارزات جالب داشتن که اینها هم الان مثل کیریو پیر شدن(سن ماجیما که بیشتر از کیریو هست آکیاما هم که کلا یاکوزا نبود)
سبک ترند بیس طرفدار خاص خودشو داره ولی بدرد یاکوزا نمیخوره واقعا
الان یه ماد هست کل فایتا رو براولر میکنه توی لایک ا دراگون 7
و اینکه rgg گفته وقتی توی نقش ایچیبانی ترند بیس باید فایت بدی
توی نقش کیریو توی کابوکیچو میتونی براولر فایت بدی که این عالیه
و این شورت استوری که داره میاد از همون سبک یاکوزا 6 پیروی میکنه

سبک ترند بیس طرفدار خاص خودشو داره ولی بدرد یاکوزا نمیخوره واقعا
الان یه ماد هست کل فایتا رو براولر میکنه توی لایک ا دراگون 7
و اینکه rgg گفته وقتی توی نقش ایچیبانی ترند بیس باید فایت بدی
توی نقش کیریو توی کابوکیچو میتونی براولر فایت بدی که این عالیه
و این شورت استوری که داره میاد از همون سبک یاکوزا 6 پیروی میکنه
اتفاقا من با گیم پلی ترن بیس یاکوزا 7 حال کردم ولی بازم brawler بیشتر دوست دارم مخصوصا اگه مثل یاکوزا زیرو و جاجمنتها چند سبک مبارزه داشته باشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HWMN and DedSec88
من امروز تمومش کردم و واقعا دلم نیومد ازش اینجا تعریف نکنم.
بازی به راحتی بعد از زیرو تبدیل شد به بهترین نسخه یاکوزا برای من.
یک داستان درگیر کننده که کاملا تو دل گروه های یاکوزایی جریان داره و به صورت کامل یک جمع بندی عالی برای نسخه های زیرو تا ششم محسوب میشه.
در عمل باید این بازی با نام یاکوزا ۷ برای جمع بندی داستان کیریو عرضه میشد نه نسخه ششم که بیشتر جمع بندی هاروکا بود تا کیریو.
بازی پر شده از ایستر اگ و حضور شخصیت های قدیمی سری که حتی فکر هم نمیکنید سر و کله اون ها تو این شماره پیدا بشه.
مبارزات هم به اوج خودشون رسیدن و بهترین نسخه beat em up که استودیو RGG تا الان ساخته.
خلاصه این که تجربه بازی رو در اولویت قرار بدید اگر به سری یاکوزا علاقه دارید.

از لحاظ خط داستانی هم سه سال بعد از نسخه ششم و همزمان با نسخه هفتم روایت بازی دنبال میشه.

پ.ن: من نقد بازی رو هم نوشتم و تا چند روز دیگه از بازی سنتر منتشر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or