Lightning Returns: Final Fantasy XIII | PS3

فیگور شخصیت ها :

3dprintedff7figs_610.jpg

دوستان نمیدونم به این تاپیک ربط داره یا نه ولی میخواستم بدونم در مورد Final Fantasy XIV A Realm Reborn اطلاعاتی دارین و اینکه انلاین هست یا افلاین ؟

اصلا خود نومورا از این مردک توریاما بدش میاد، من فقط امیدوارم این گیم پلیش خوب باشه! ( ولی ظاهرا دوستان دست اندر کار یکم ریاضیشون هم ضغیف بود، دقیقا یادم نمیاد ولی یه نوع آیتم potion بود که مثلا از اگه چند تا میخریدی ارزون تر از یه مدل دیگه در میومد! مثلا 2 تا پوشن از یه high potion قوی تره و ارزون تر! XD )

- - -ویرایش - - -

دوستان نمیدونم به این تاپیک ربط داره یا نه ولی میخواستم بدونم در مورد Final Fantasy XIV A Realm Reborn اطلاعاتی دارین و اینکه انلاین هست یا افلاین ؟
اون MMORPG هست مثل World of Warcraft :دی آنلاین

اینم کل شخصیتا...
به خودشون زحمت ندادن به غیر از لایت و اسنو لباس هیچ کی رو دست نزدن:|
به افق نگاه کنین...Caius Ballad به عنوان یه کاراکتر کلیدی بر میگرده :-"
پ.ن:فکر کنم هنوز یه کاراکتر جدید مونده که نشونش ندادن...منبعی ندارم که اصلا وجود داره یا نه ولی ازش حرف می زدن...

اینم کل شخصیتا...
به خودشون زحمت ندادن به غیر از لایت و اسنو لباس هیچ کی رو دست نزدن:|
به افق نگاه کنین...Caius Ballad به عنوان یه کاراکتر کلیدی بر میگرده :-"
پ.ن:فکر کنم هنوز یه کاراکتر جدید مونده که نشونش ندادن...منبعی ندارم که اصلا وجود داره یا نه ولی ازش حرف می زدن...

تنها شخصیتی که اضافه کردن همون لومینو هست.
واقعا خسته نباشن:|

LR از یه نظر برای من خیلی جالبه، انم اینکه به طرز عجیب و استثنایی از ان چیزی که از ابتدا توی ذهنم بود هم آشغال تره! یعنی من واقعا موندم اینا چجوری تونستن همچین بازی آشغالی بسازن؟

CG ابتدایی بازی رو دیدم، حتی تو این زمینه هم گند بالا آوردن! SE تخصصش ساخت این مدل چیزاس اما حتی دریغ از یه CG جذاب! در مورد موسیقیش که بهتره اصلا صحبتی نکنیم چون اگه شوهر عمه من هم آهنگ سازش بود و روی چهار تا قابلمه میکوبید و سر و صدا راه مینداخت قطعا نتیجه کار جذاب تر از این میشد. شخصیت ها که تکراری و بی نهایت مسخره. Lightning با کاستوم شخصیت های قبلی مجموعه به شدت حال بهم زن شده و دیروز که با لباس یونا و اریس دیدمش عملا بالا آوردم! دشمن ها تکراری، محیط ها بینهایت مزخرف، داستان فراتر از پیس آو شت، گرافیم خشک و بی روح. خلاصه یه افتضاج تمام عیار!

باید به SE تبریک گفت! گند زدن تو یه سری به بزرگی FF تنزل دادنش در حد بازی های درجه 3 از ان شاهکارهایی هست که هرکسی از عهده انجامش بر نمیاد!

LR از یه نظر برای من خیلی جالبه، انم اینکه به طرز عجیب و استثنایی از ان چیزی که از ابتدا توی ذهنم بود هم آشغال تره! یعنی من واقعا موندم اینا چجوری تونستن همچین بازی آشغالی بسازن؟

CG ابتدایی بازی رو دیدم، حتی تو این زمینه هم گند بالا آوردن! SE تخصصش ساخت این مدل چیزاس اما حتی دریغ از یه CG جذاب! در مورد موسیقیش که بهتره اصلا صحبتی نکنیم چون اگه شوهر عمه من هم آهنگ سازش بود و روی چهار تا قابلمه میکوبید و سر و صدا راه مینداخت قطعا نتیجه کار جذاب تر از این میشد. شخصیت ها که تکراری و بی نهایت مسخره. Lightning با کاستوم شخصیت های قبلی مجموعه به شدت حال بهم زن شده و دیروز که با لباس یونا و اریس دیدمش عملا بالا آوردم! دشمن ها تکراری، محیط ها بینهایت مزخرف، داستان فراتر از پیس آو شت، گرافیم خشک و بی روح. خلاصه یه افتضاج تمام عیار!

باید به SE تبریک گفت! گند زدن تو یه سری به بزرگی FF تنزل دادنش در حد بازی های درجه 3 از ان شاهکارهایی هست که هرکسی از عهده انجامش بر نمیاد!

تیم بازی این رو ساختن که که یه گـ*نگ بـ*نگ با کلی سری FF داشته باشنb-)

بدون شرح :

بازی بخاطر نکات داستانی که اگر خواستید اسپویل میکنم لباس های شخصیت ها فرق نکرده با نسخه ی اول !‌ وگرنه طراحی لباس کاری نداره !‌
بازی یک اسپسن آف حتی از خود 13 هست و لزومی نداره شخصیت های اضاف بشه به بازی و این هم بخاطر نکته ی داستانی هست که اضاف نشدن !‌
گیم پلی بازی هم بخاطر اینکه که اسپین آف هست اگر نیاز دارید برید تعریف اسپسن آف رو ببینید که 100٪ دست سازنده باز چیکار میخواد بکنه با بازی واسه همین گیم پلی اینطوریه !
و محیط چون بازی اپن وردلدز هست و دارای بالا 5 محل بزرگ هست و پر از ساید کویست هست و اگر تریلر هارو ببینید میبیند خیلی هم خوب طراحی شده و حتی بالای 20 نوع دشمن جدید تو بازی هست !‌
و بازی چون اپن ورلد شده و بخاطر همین گفتن شما نیاز به لول آپ دارید و نمیتونید یک سره برید سر مبارزه ی بعدی واسه همین میشه گفت به کلاسیک ها بیشتر نزدیک شده !‌
و این هم بگم بازی هنوز کلاس و پارادگیرم رو داره ولی هردو رفتن تو لباس هاس لایت این لباس ها واسه ی خوشگلی نیست هر کدوم المنت و کلاس یا همون پارادیگریم خودشون رو دارن !‌
و میشه گفت پارتی ما الان تو لباسان !‌
اگر اطمینان ندارید از درجه ی سختی به تریلر از گیم پلی زیر نیگا کنید اگر استراتژیتون خوب نباشه نمیتونید دشمن عادی رو بکشید و باید لباس هاتون رو بشناسید و هر کدوم رو جداگانه لول آپ کنید ‌!‌

45565652179470054838.jpg

HD H.264 MP4417.5MB
Download
Hi-Res H.264 MP4235.5MB
Download
Lo-Res IPOD / PSP59.5MB
Download

من از بازیش بدم نیومد. خوشم اومد
به نظرم نبردهاش خیلی جالبه ... هم تاکتیکی هست هم JRPG و به نظر میرسه عمق کافی هم داره. انصافا همون تریلر اولی که توی e3 از نبردهاش نشون دادن خوشم اومد
به نظرم گرافیکش هم به نسبت خوبه - طراحی شخصیتهاش خوبه
حالا باید دید دنیای بازی چقدر وسعت داره که سطح جزییاتش انقدر هست و چقدر open world هست D:
به نظره من که بازی جالبی میشه.

پستای دو دوست عزیزمون آرمان و بردیا کاملا تایید میشه.

تریلر های جدید بازی من رو بشدت امیدوار کردن. بازی یه Spin-Off ـه و سازنده هم میخواد یه سری چیزای جدید رو امتحان کنه. اینطوری هم نیست که بگیم این نسخه قراره خط مشی سری رو تعیین کنه چون خوشبختانه همین الان هم نسخه بعدی از سری اصلی (XV) معرفی شده.

من جدا این نگرانی(نفرت) دوستان نسبت به این نسخه رو درک نمیکنم. LR یه نسخه فرعی با ایده های متفاوته که قرار نیست تاثیری روی سری اصلی بزاره. من که خیلی بهش امید دارم.

بازی ترکونده :

حتی فروشش از ماریو جدید وی یو هم بالاتر بوده

In Japan, the PS3 version of Lightning Returns reached the top of the Top 20 in software sales in its first week, selling just over 277,000 units and beating Nintendo's Super Mario 3D World.[SUP][67][/SUP] In the same period, the Xbox 360 version sold 4,000 units, under half of the initial sales of XIII-2 for that platform.[SUP][68][/SUP] By the end of 2013, the PS3 version was 17th among the 100 best-settling titles of the year, selling 404,147 physical copies.[SUP][69][/SUP] The game scored 37/40 in Famitsu magazine, with the reviewers giving scores of 10, 10, 9 and 8 out of 10 for each console version of the game.[SUP][70][/SUP]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or